Keystone logo

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Чешка Република 2023

Broj institucija: 80
  • Brno

  NEWTON University је најбоље оцењена приватна пословна школа у Чешкој. Наши курсеви ће вам дати знање и искуство за почетак ваше глобалне предузетничке или менаџерске каријере.

  • Mlada Boleslav
  • Prague

  Ми смо модеран, прогресиван и динамично развијајући универзитет који има блиску везу са аутомобилском индустријом и другим глобалним лидерима. Основала нас је велика мултинационална компанија – ШКОДА АУТО. Нудимо специјалне програме дипломирања и постдипломских студија са јединственим фокусом - комбинација студија економије са квалитетном техничком основом, солидне језичке обуке и практичног знања које ћете стећи током праксе водиће вас ван школе!

  • Prague 1

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) је највећа уметничка школа у Чешкој. Захваљујући свом широком опсегу који се креће од позоришта, музике и плеса до ТВ и филмске продукције, АМУ се сматра разноликим и негујућим простором за младе уметнике да открију, савладају и даље развијају све таленте које могу да поседују.

  • Prague

  Prague School of Creative Communication је приватни колеџ који ће вас савршено припремити за каријеру у свим областима креативне индустрије. Наши студијски програми/специјализације Креативни маркетинг и комуникације (Дигитални маркетинг и комуникација, Креативни маркетинг, Менаџмент у креативној индустрији), Књижевна уметност (Књижевна уметност, Комерцијално писање у медијима) и Визуелна уметност (Фотографија и аудиовизуелна уметност, анимација и визуелни ефекти, Графички и медијски дизајн) су повезани са практичним радом рекламних агенција, графичких студија, издавачких кућа и медијских институција. Током студија радићете на правим поруџбинама.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 više

  Основан 1952. године и идеално лоциран у централној Италији (Л'Акуила је удаљена само 110 км од Рима), наш универзитет је јавна наставна и истраживачка институција која нуди читав низ академских програма укључујући биотехнологију, науке, економију, инжењеринг, образовање, хуманистичке науке , медицина, психологија и спортске науке. Са 7 одељења, University Of L'Aquila нуди својим преко 19.000 уписаних студената 69 курсева из различитих дисциплина (и на додипломском и постдипломском нивоу, укључујући међународне магистарске курсеве који се у потпуности предају на енглеском), 9 истраживачких докторских програма, школе за специјализацију, специјализоване мастер курсеве и стручне курсеве. Многи чланови његовог истакнутог факултета од око 600 професора и истраживача добили су међународно признање и сматрају се лидерима у својим областима истраживања.

  • Pilsen

  Машински факултет је један од најстаријих факултета у Пилзену и доказао је свој неопходни положај у овом индустријском граду већ више од 70 година.

  • Prague

  Ми смо највећи приватни колеџ у Чешкој са преко 7.000 студената на 2 локације у градовима Праг и Брно. Основана 2001. године као прва приватна колеџ институција, од када смо припремили више од 20.000 студената за каријере у корпоративном и јавном сектору.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 više

  ЕИТ Мануфацтуринг је европско удружење водећих универзитета, индустрија и истраживачких центара повезаних са производним сектором, са циљем да подстакне европску производњу да постане глобално конкурентна и одржива за друштво. Спајајући три стране „троугла знања“: пословање (велике компаније и мала и средња предузећа), образовне институције и истраживачки центри, ЕИТМ жели повећати сарадњу и интеграцију између образовања, бизниса и истраживања. ЕИТ Мануфацтуринг нуди јединствен и одличан програм високог образовања, са међународним и инклузивним начином размишљања, за дипломирање следеће генерације производних иноватора и предузетника.

  • Ceske Budejovice

  Факултет за здравствене и друштвене науке Универзитета у Јужној Чешкој (ФХСС УСБ) има јединствену позицију у Чешкој, посебно због међусобне повезаности здравствене заштите и социјалних тема. Наш циљ је да дипломци схвате и примене холистички приступ који приступа човеку у целини и на тај начин обезбеђује да и тело и душа добију подршку. Хармонична комбинација ових перспектива нуди могућности за обуку професионалаца који своју професију могу обављати као мисију. То представља велику предност Факултета у садашњем свету - људи који су образовани на овај начин увек ће бити потребни на радном месту. Факултет је образовна институција која је посебно фокусирана на област здравства и социјалне заштите. Бави се креативним активностима у сфери примене, у оквиру одређених пројеката, и усмерава клинички и теренски рад са људима који су у здравственом и социјалном неповољном положају. Развија научне и истраживачке активности и међународну сарадњу са значајним институцијама и професионалним центрима.

  • Brno

  University of Veterinary Sciences у Брну је основан 1918. године. Универзитет се тренутно састоји од три факултета – Факултета за ветеринарску медицину, Факултета за ветеринарску хигијену и екологију и Фармацеутског факултета. ВФУ Брно је једини универзитет у Чешкој који је специјализован за ветерину, ветеринарску хигијену и екологију, и само један од два универзитета који предају фармацеутске науке. Налази се у оквиру града Брна у градској четврти Брно - Кралово Поле, у универзитетском кампусу, где се налазе сви образовни и истраживачки објекти.

  • Prague 6

  Czech Technical University in Prague најстарији је технички универзитет у Европи, основан 1707. године и тренутно је водећи универзитет за техничка истраживања у региону и у Прашком истраживачком кластеру. ЦТУ нуди додипломске, дипломске и докторске програме на 8 факултета: Грађевински факултет, Машинство, Електротехника, Нуклеарне науке и Физичко инжењерство, Архитектура, Науке о транспорту, Биомедицинско инжењерство, Информациона технологија и програми у МИАС Бусинесс Сцхоол. Штавише, ЦТУ нуди бесплатне спортске течајеве, можете посетити и студирати у Националној технолошкој библиотеци и осетити међународну заједницу у Кампусу Дејвице у срцу Европе.

  • Pardubice

  University of Pardubice једна је од 26 јавних високошколских установа у Чешкој и једини универзитет у региону Пардубице. Као међународно цењено средиште учења, Универзитет жели континуирано давати допринос развоју научног знања, креативног људског потенцијала и напредних технологија како би побољшао квалитет живота и просперитет друштва. Као једина терцијарна образовна установа универзитетског типа у региону Пардубице, жели да буде модерно јавно универзитет отворено у размени и размени информација и динамички се развија у контакту са околним светом.

  • Pilsen 3

  Електротехнички факултет део је Универзитета Западне Чешке у Плзену, који је основан 28. септембра 1991. године, са историјом која иде до 1949. године. Према главним истраживачким и развојним активностима, Факултет је подељен на пет одељења и један истраживачко-развојни центар: - Одељење за примењену електронику и телекомуникације (КАЕ), - Одељење за електроенергетику и инжењерство животне средине (КЕЕ), - Одељење за технологије и мерења (КЕТ), - Одељење за електромеханику и енергетску електронику (КЕВ), - Одељење за теорију електротехнике (КТЕ), - Регионални иновациони центар за електротехнику. У области образовних активности, факултет пружа универзитетско образовање на основним, мастер и докторским студијским програмима. Такође пружа своје услуге на пољу целоживотног образовања. На пољу истраживања, развоја и иновација, факултет се фокусира на решавање основних и примењених истраживачких пројеката. Факултет има дугогодишње искуство у решавању низа националних и међународних грант пројеката и истраживачких пројеката по уговору. Факултет дугорочно демонстрира способност да резултате својих истраживачких и развојних активности успешно примењује у пракси - то се може документовати низом индустријских апликација које су створене на основу дуготрајне сарадње са значајним компанијама изван регије Пилсен.

  • Nancy
  • Liège
  • Luleå
  • + 8 više

  Université de Lorraine је француски јавни универзитет који нуди својим скоро 52 000 студентима читав спектар студија, на свим пољима, и у складу са Болоњским моделом (првоступник / мастер / докторат).

  • Prague

  Prague Film Institute је професионална филмска школа у Прагу која подучава радећи, а не само подучавањем.