Keystone logo

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Малта 2023

Broj institucija: 18
  • San Gwann

  European Forensic Institute је високошколска установа на Малти, основана 2018. године и потпуно акредитована од стране Малтешке управе за даље и високо образовање (МФХЕА) са лиценцом бр. 2018-014. Наша канцеларија и лабораторија се налазе у најсавременијем Малти Лифе Сциенцес Парку где се одржавају наше лекције у присуству и лабораторијске сесије.

  • Valletta

  Европски институт за менаџмент предвиђа изразито другачију онлајн заједницу за учење и истраживање 21. века у којој професионалци раде заједно и уче како да примене знање како би пронашли краткорочна и дугорочна решења за своју организацију и генерисали позитивне промене у свом послу и животу.

  • Il-Kalkara

  Global College Malta је једна од најпрестижнијих приватних институција у медитеранском региону са седиштем на Малти. Познати смо по томе што нудимо изузетне, висококвалитетне додипломске и постдипломске курсеве. Наше холистичко образовање светске класе и међудисциплинарни наставни планови и програми имају за циљ да припреме наше студенте да имају задовољавајућу и високо награђивану каријеру.

  • Pembroke

  АЦС – ASOMI College of Sciences је акредитована високошколска институција, основана да развија иновативне моделе и решења у академском контексту, промовишући капацитет учења оријентисан на искуство обуке подржане ефикасним алатима и стављајући студента као правог протагониста у центар пут обуке, припремајући га да постане успешан професионалац.

  • Cospicua

  Амерички универзитет на Малти (АУМ) је амерички универзитет намењен високом образовању и истраживању међународној заједници на највишем стандарду. Програми дипломирања, истраживачке активности и услуге заједници трансформишу животе и служе друштву образовањем етично образованих грађана, стварањем знања и стављањем знања у рад у глобалном окружењу. АУМ образује разноврсно студентско тело да постану етично одговорни глобални грађани, критички мислиоци и будући лидери у академском изазовном окружењу за учење. Стално се труди да иновира и унапређује квалитет у настави, истраживању, јавним службама и економском развоју. Начин на који АУМ остварује дипломске програме чини кључни камен темељац у његовом идентитету. Сваки програм води студенте да своје знање надограђују из темеља и структуирају знање на кохерентан и досадан начин. Студентима је потребно све од основних принципа до практичне праксе са најновијим индустријским технологијама релевантним за њихове области.

  • Victoria
  • London

  Универзитет краљице Марије у Лондону (КМУЛ), универзитет Русселл Гроуп у Великој Британији отворио је медицински кампус на Малти у Европи. Прихватамо пријаве за улазак у септембар 2021, а крајњи рок за пријаву је субота, 30. јун 2021.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Birkirkara

  GBSB Global Business School је међународно акредитована пословна школа у Шпанији и на Малти која студентима из целог света пружа пословно образовање на енглеском језику и припрема будуће дипломце да започну успешну каријеру на глобалном нивоу. GBSB Global Business School подржава високе стандарде у пословном образовању које су потврдиле бројна међународна тела за акредитацију.

  • Lija

  ФА Интернатионал је високошколска установа са седиштем на Малти и акредитована је од Националне комисије за високо образовање (НЦФХЕ) са лиценцом бр. 2018-006.

  • Mosta

  This institution was built by a group of global educators with experiences across the world. After witnessing the constant changes facing the business world and the root cause of traditional education, we decided to act.

  • Saint Julian's

  Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

  • Malta Online

  Основана 2013. године, Advenio eAcademy је институција високог образовања са седиштем на Малти (број лиценце МФХЕА: 2013-ФХИ-0006) која пружа услуге међународној клијентели проницљивих пружалаца образовних услуга и ученика.

  • Valletta
  • Rome
  • Msida

  University of Malta (УМ) је највиша наставна установа на Малти. Јавно се финансира и отворен је за све оне који имају потребне квалификације. Има око 11.000 студената, а око дванаест посто студентске популације је међународно.

  • Hamburg
  • Valletta

  Kühne Logistics University – Виссенсцхафтлицхе Хоцхсцхуле фур Логистик унд Унтернехменсфухрунг ( KLU ) – је приватни универзитет који се налази у Хамбуршком граду ХафенЦити. KLU је један од ретких приватних универзитета у Немачкој који имају право да дају своје докторате. Главне истраживачке области независног универзитета са државним сертификатом су одрживост, дигитална трансформација и стварање вредности у областима транспорта, глобалне логистике и управљања ланцем снабдевања. 2020 KLU слави 10 година постојања под мотом „10 година награђиване наставе и истраживања“.

  • Floriana

  London School of Commerce, Malta Ltd (LSCM) was established in June 2014 as a global higher education provider in Malta and forms part of the London School of Commerce Global Group.

  • Paola

  Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology is the country’s leading vocational education and training institution. Six Institutes in Malta and the Gozo Campus, MCAST offers 180 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to Master’s degrees (MQF Level 1 to Level 7).