Keystone logo

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Мађарска 2023

Broj institucija: 48
  • Budapest

  Достигните своје циљеве, проширите свој ум и будите успешни! Студирајте бизнис, менаџмент или туризам у пословној школи број један у Мађарској! 78% наших студената добија понуду за посао пре дипломирања. Придружите се 18.000 студената из 83 земље и стекните најбоље искуство у свом животу!

  • Budapest

  Hungarian University of Sports Science је један од најстаријих, најуспешнијих и професионално признатих универзитета за образовање и спортску науку у централној Европи. Веома поштујемо и ценимо наше наслеђе, чувамо нашу традицију и континуирано истражујемо иновативне методе у образовању и истраживању. Ово последње испуњава очекивања 21. века за високо образовање, као и очекивања наших студената о чврстом знању, квалитетним едукаторима и услугама, заједно са одличним ваннаставним искуствима.

  • Nyíregyháza

  Универзитет у Ниређихази је једна од изузетних институција универзитета примењених наука у земљи, где су истраживања, висококвалитетно образовање и лична пажња комбиновани са одличном инфраструктуром.

  • Miskolc

  Основан 1735. године, као институт за обуку стручњака за рударство и металургију, који је служио као узор многим политехничким институтима у свету, University of Miskolc је одувек заузимао значајно место у култивацији наука, у стручном образовању и обуци. Током последњих неколико деценија 20. века, Институција се развила у пуноправан живописни универзитет са традиционална три техничка факултета (науке о Земљи, науке о материјалима, машинство и информатика) и новим факултетима економије, права, уметности и Хуманистичке науке, здравствена заштита и музика, такође курсеви континуираног образовања или више стручне обуке. Универзитет има око 10.000 студената и близу 600 академског особља уз помоћ приближно једнаког броја техничких и административних радника.

  • London
  • Madrid
  • Tallinn
  • + 6 više

  Учите од професора и особља наших врхунских технолошких партнерских универзитета у ЕУ. Стекните практично искуство кроз случајеве компаније, рад на пројектима и сарадњу. Конкурентне цене школарине. Забавите се у сусрету и умрежавању са студентима истомишљеника из целог света!

  • Sopron

  Главни циљеви University of Sopron су даље повећање својих истраживачких способности и промовисање интернационализације. Универзитет намерава да понуди више студијских програма кроз наставу на енглеском језику.

  • Budapest

  Узимајући у обзир и своје правне претходнике, Óbuda University је институција стара 140 година. Данас је то кључни играч у мађарском високом образовању и водећа пракса оријентисана институција која пружа техничко образовање у Мађарској, где више од 12.000 студената наставља своје студије. 1. јануара 2010. Óbuda University је основан као правни следбеник Будапест Тецх. Óbuda University карактерише неговање традиције и праћење напретка и развоја. Од августа 2021. Óbuda University ради под новим условима, у флексибилнијем оквиру. Фондација Рудолф Калман за Óbuda University даје све од себе да омогући Универзитету да пружи квалитетне и конкурентне компетенције и могућности за студирање својим студентима у областима техничких, ИТ, природних и економских наука и обуке наставника. "Ми претварамо идеје у инжењеринг." Као универзитет заснован на пракси, нуди читав низ академских програма на мађарском и енглеском језику. Програм обухвата 4 високошколска стручна усавршавања, 17 додипломских програма, 11 мастер програма, 3 докторска програма као и специјализацију у редовном, вечерњем и на даљину. Студенти ОУ имају прилику да спроводе основна и примењена истраживања у више области како би одговорили на изазове индустрије 4.0 иу складу са универзитетском стратегијом, која се првенствено заснива на четири стуба: роботици, здравственој информатици, вештачкој интелигенцији и сајбер безбедности, која се преплиће. целокупна инжењерска палета од области класичне електротехнике, машинства, архитектуре до креативне индустрије. О квалитету образовања говори и чињеница да Установа поседује сертификат о квалитету према захтевима ИСО стандарда и да је освојила највише признање, Награду за квалитет високог образовања. Према Универзитетима земаља у развоју, ранг листа Тимес Хигхер Едуцатион Óbuda University је рангиран између 351-400. у 2022.

  • Budapest

  Од школе која је основана 1991. године као први приватни високошколски факултет у Централној Европи, Интернатионал Бусинесс Сцхоол је прерасла у заиста модерну и динамичну пословну школу. Поносни смо што радимо у сарадњи са престижним британским универзитетом, Универзитетом у Буцкингхаму, који је најбоље рангиран по запошљивости дипломаца и који води Британску националну анкету студената у задовољству студената.

  • Budapest

  Wekerle Business School - као престижна образовна институција - сматра своју мисију да пружи изванредно образовање у оквиру болоњског система. Његов циљ је стварање услова за образовање који унапређују академски и лични развој ученика обједињавањем академског знања на високом нивоу са практичним образовањем, заснованим на корпоративним партнерствима изван институције.

  • Budapest
  • Székesfehérvár

  Kodolanyi Janos University (KJU) је непрофитна универзитетска установа акредитована од државе, академски програми у областима туризма и угоститељства, пословног управљања, масовних медија и комуникација, друштвених наука, историје, културе и студија језика. Осим академских програма, КЈУ нуди и широк спектар пост-секундарних, ЛЛП курсева за тренере и приправнике, као и међународне семестре, летње курсеве, студијска путовања и програме стажирања.

  • Paris
  • Angers
  • Lyon
  • + 5 više

  ЕССЦА је глобална пословна школа са три круне. Ми смо будући ствараоци, оснажујући и надахњујући наше етички расположене студенте да изразе свој таленат. ЕССЦА је место где одговорни лидери развијају вештине критичког и креативног размишљања да би се истакли у неким од најдинамичнијих сектора савременог пословања.

  • Budapest
  • Baja

  University of Public Service (Лудовика - УПС) једина је институција у Мађарској која нуди програме студија јавних служби са свеобухватним приступом усредсређеним на потребе владе. Обучава следећу генерацију стручњака и вођа војске, спровођења закона, јавног управљања и међународних послова. Специјализовани факултет на Универзитету покрива област наука о води, што је актуелно питање за будућност целе међународне заједнице. Стога наш Универзитет делује у сарадњи са националним актерима и међународним актерима.

  • Budapest

  Semmelweis University је водећа институција високог образовања у Мађарској и региону Централне Европе у области медицине и здравствених наука. Његова главна посвећеност заснива се на интегритету образовања, истраживања и лечења, што Semmelweis University чини међународно познатим центром знања.

  • Budapest

  McDaniel College Budapest Цампус регистрован је у Мађарској као страна високошколска установа уз дозволу мађарског министра за образовање. За студенте оријентисане према либералним уметностима, нуди стандардни амерички четворогодишњи додипломски програм у Мађарској са дипломом Бацхелор оф Артс, који важи за САД и ЕУ.

  • Dunaújváros

  Дошли сте до странице младог и модерног универзитета из Мађарске, који нуди практичне дипломске и мастер програме који се предају на енглеском језику. Поносни смо на наш кампус прилагођен животној средини и студентима, наше лабораторије опремљене врхунском опремом и наше високо квалификоване предаваче. Уз широку лепезу сарадње са компанијама, организацијама и другим образовним институцијама, како на националном тако и на међународном нивоу, у могућности смо да нашим студентима поред студија обезбедимо стипендије, посебне програме и могућности путовања.