Keystone logo

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Литванија 2023

Broj institucija: 20
  • Kaunas

  Откријте место доживљаја који обликују живот у јединственој либералној атмосфери, живописном креативном радном окружењу и разноврсној заједници инспиративних студената и научника

  • Klaipėda County

  Lithuania Business University of Applied Sciences (ЛБУАС) је модерна, отворена за друштво и независна високошколска установа основана 1994. године која припрема професионалце у друштвеним и физичким наукама који су фокусирани на литванско и европско тржиште рада. ЛТВК подразумева обећавајуће могућности за каријеру, међународну размену и слободно време типично за студенте. мисија. Литвански пословни универзитет је одлучан да припреми креативне, квалификоване професионалце, успостави услове за доживотно учење додељивањем дипломе професионалног бачелара и спроведе примењена истраживања неопходна за регионални развој. Висион. Литвански пословни универзитет је иновативна, транспарентна, друштвено активна и одговорна високошколска установа, међународно призната, прилагодљива дешавањима на тржишту рада и спремна да задовољи потребе друштва.

  • Kaunas

  Универзитет примењених наука Каунас (на литванском - Kauno Kolegija ) је јавна мултидисциплинарна високошколска установа са седиштем у Литванији (једна од три балтичке државе) која пружа образовање у областима инжењерства, технологије, друштвених наука, хуманистичких наука, уметности, медицине и здравља науке. Нуди широк спектар основних студија са практичним предрасудама за око 5500 студената који студирају на 4 факултета.

  • Kaunas

  Универзитет је највећа високошколска установа за биомедицинске науке у Литванији, која успешно интегрише студије, истраживања и клиничку праксу. ЛСМУ се састоји од две главне академије: Медицинске академије и Ветеринарске академије.

  • Vilnius
  • Kaunas
  • Šiauliai

  Добродошли на Vilnius University у Vilnius University - најстарију и највећу литванску високошколску установу. Од свог оснивања у 16. веку, Vilnius University , као саставни део европске науке и културе, оличава концепт класичног универзитета и јединство студија и истраживања.

  • Kaunas

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences је независна католичка високошколска установа која има за циљ извођење научних и пословних интегрисаних студијских програма којима се управља на основу Игнацијанске педагошке парадигме.

  • Kaunas

  Kaunas University of Technology , КТУ је један од највећих технолошких универзитета на Балтику. Познат по својим везама са пословањем, вођством у научном истраживању, флексибилним интердисциплинарним студијским програмима и незаборавним студијским искуством, КТУ брзо напредује и постаје најбољи избор студија у регији.

  • Vilnius County

  У својој тренутној структури, Vilnius College of Technologies and Design (ВТДК) основан је 2008. интеграцијом Вилњушког техничког колеџа у Вилњушки колеџ за изградњу и дизајн. Порекло Техничког факултета датира још из 1930-их (Техничка школа).

  • Šlienava

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (КМАИК) основан је у близини града Каунаса (централна Литванија) и пружа високошколским дипломама професионалну диплому.

  • Kaunas

  Lithuanian Sports University ( LSU ) је поносан што је једини специјализовани универзитет у Литванији, који уједињује покрет и спортску науку више од осам деценија.

  • Vilnius

  Vilniaus kolegija /University of Applied Sciences is open to novelties. It is a flexible and continually changing higher educational institution that is harmoniously combining labor market needs with the development of promising areas of science and art. The educational institution has been encouraging the teachers and students’ creativity and responsibility likewise the requirements for a high-quality performance.

  • Kaunas

  VMU је рангирана као КС светске универзитетске ранг листе као лидер у земљи по својој међународности и једина је јавна високошколска установа у Литванији и једна од ретких у региону где је широко образовање о либералној уметности. То значи да студенти могу слободно да мењају и организују свој распоред, малолетни на једном пољу и главни у другом, да путују у иностранство на међународну размену и да се припреме за та путовања полазећи од неких од 30 доступних курсева страних језика. Као одраз глобалних академских трендова, све више предавања (засебних предмета и чак читавих студијских програма) се предаје на енглеском језику, од којих су многи професори из иностранства. VMU нуди програме за VMU и мастер студије, који се у потпуности предају на енглеском језику. Сваки семестар универзитет окупља живописну међународну заједницу која уједињује представнике из готово 60 земаља света.

  • Vilnius County

  Од почетка рада 1999. године, ИСМ Универзитет за менаџмент и економију имао је од самог почетка један циљ - понудити иновативне, квалитативне студије и обуку из менаџмента и економије за креативне, амбициозне младе особе и већ искусне пословне менаџере. Препознавање купаца (студенти, предузећа и алумни), међународно признање и одрживост. Квалитет и међународност постали су најважнији приоритети активности Универзитета. Овај циљ је оцењен Међународном акредитацијом квалитета (ИКА) коју је ИСМ -у 2006. додијелила Асоцијација за развој менаџмента у Централној и Источној Европи (ЦЕЕМАН), чиме је потврђено да ИСМ припада универзитетима који нуде најнапредније пословне студије у региону.

  • Milan
  • Leeds
  • Vilnius
  • + 1 više

  The Istituto Universitario di Lingue Moderne (I.U.L.M.) was founded in 1968 by the Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, under the inspiration of Senator Carlo Bo and Professor Silvio Baridon. From the very beginning the idea behind the project was to satisfy the demands of the labour markets based on analyses of current trends.

  • Vilnius

  ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider world in the future. The educational process is tailored towards practice-oriented studies and professional training which comprise collaborative and experiential teaching and learning methods as a reflection of the student-centred approach.