Keystone logo

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Канада 2023

Broj institucija: 301
  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 više

  Највећи приватни универзитет у Њу Џерсију, ФДУ је непрофитна, несекташка институција са више кампуса. Основан 1942. године, ФДУ је постигао четворогодишњи статус 1948. и одобрење као универзитет 1956. Универзитет нуди преко 100 додипломских и постдипломских програма, укључујући докторске програме из фармације, медицинске сестре, клиничке психологије и школске психологије; и ААЦСБ-акредитована пословна школа. Програми дипломирања се нуде у два кампуса у Њу Џерсију и на две локације ФДУ ван САД: Врокстон колеџу, у Оксфордширу у Енглеској, и кампусу Ванкувера, у Британској Колумбији, Канада.

  • Olds

  Од свог почетка као пољопривредна школа и школа за кућну економију, Олдс Цоллеге је проширио своју понуду програма и нарастао је да понуди више програма фокусираних на каријеру током година. Часови кувања и шивења су еволуирали у наш познати модни програм, часови машина су прерасли у програме пољопривредне и тешке механике, а пољопривредне вештине су се развиле у наше програме управљања пољопривредом и хортикултуре.

  • Winnipeg

  Смештен у Винипегу, Манитоба, Канада, Боотх Университи Цоллеге је хришћанска институција укорењена у 156-годишњој историји Војске спаса која је задовољила потребе најугроженијих у друштву. Дубоко посвећени социјалној правди, ми спајамо хришћанску веру и ригорозну ученост са страшћу за служењем. Наш приступ учењу је усидрен у академској изврсности и заснован на визији наде, социјалне правде и милосрђа за све.

  • Toronto

  Osgoode Professional Development је рука доживотног учења Правне школе Осгооде Халл, једне од водећих канадских правних школа. ОсгоодеПД је глобално познат по нашој посвећености сталним иновацијама у образовној технологији и педагогији. Били смо први правни програм у Канади који је понудио учење на даљину и радили смо на сталном побољшању квалитета, приступачности и флексибилности. Наша визија је да будемо у центру иновативног дизајна и пружања стручног правног образовања, омогућавајући разумевање, повезивање и трансформацију.

  • London

  Основан 1954. године, Кинг'с Университи Цоллеге на Западном универзитету је католички колеџ либералних уметности повезан са великим универзитетом светске класе. Кингови студенти уживају у „Најбољем од оба света“ – учењу у малим одељењима које воде изванредни професори у малом, прелепом кампусу док уживају у искуствима да буду део свеобухватног универзитета. Кингови студенти имају потпун приступ свим објектима и услугама на Западном универзитету и дипломирају са западњачком дипломом.

  • Montreal

  На Kensley College , чврсто верујемо да је образовање једини кључ за откључавање врата невероватних могућности. Трудимо се да сваком студенту пружимо шансу да оствари своје снове и завлада у својој будућности. Током година, веровали смо у наше корене да дефинишемо страст ученика!

  • Toronto

  Флеминг Цоллеге има снажне локалне, регионалне и глобалне везе које га чине усклађеним са потребама пословне заједнице, а самим тим и потребама студената који желе да унапреде своју каријеру. Сада, захваљујући партнерству између Института Требас и Флеминг Цоллеге-а, Флемингови најтраженији програми доступни су у граду Мидтовн Торонто. Разноликост, могућности за рад, забава, безбедност и опције путовања чине Торонто идеалним местом за завршетак програма дипломирања или дипломирања.

  • St. Catharines

  На Броковом образовном факултету дајемо наставницима алате који су им потребни да успеју на челу разреда тако што стављамо учење у центар свега што радимо.

  • Toronto

  ИБУ је пословни универзитет следеће генерације дизајниран да пружи персонализовано искуство у образовању. Имаћете користи од 1-на-1 менторства и подучавања да бисте постигли своје циљеве у каријери. Ваш лични академски саветник ће вам бити ментор и подршка. Са величином одељења ограниченом на 30 ученика, имаћете прилику да се повежете са својим вршњацима и професорима.

  • Montreal

  Musitechnic је 1987. године у Монтреалу основао Гиллес Валикуетте, познати музичар, композитор и кантаутор. Био је убеђен да ће технологија (посебно компјутери) постати центар аудио продукције и музичке индустрије, све до стварања прве дипломе признате од стране Министарства просвете и високог образовања која је у потпуности посвећена компјутерском дизајну звука. Ово је било много пре него што су сви знали шта је компјутерски миш, МП3 или чак интернет.

  • Kingston

  Куеен'с Университи је високо рангиран у Канади за студентско искуство, узимајући инклузивни приступ и нуди учење изван учионице; ово искуство укључује највише клубова по глави становника на било ком канадском универзитету, као и снажан међународни програм размене са више од 220 партнера.

  • Toronto

  Студирајући у центру Торонта, живећете, учити и радити у срцу највеће и најразноврсније привреде Канаде. Нудимо више од 160 сертификата, диплома, постдипломских и дипломских програма фокусираних на каријеру - један од најширих распона редовних колеџ програма у Канади. Већина наших програма има компоненту теренског образовања која вам даје драгоцену прилику да радите и учите са индустријским партнерима који ће можда чак једног дана постати ваш будући послодавац.

  • Ottawa

  Предузећа сутрашњице треба да воде из срца, са саосећањем, маштом и сврхом. Знамо да је бољи свет онај који је праведнији и праведнији, одрживији и брижнији. Овде у Спротту, будући лидери стичу самопоуздање да постављају тешка питања, да прихвате различите перспективе и буду аутентични у свом вођству. За наше студенте, алумнисте, професоре и особље, ми смо заједница за цео живот.

  • Montreal

  Ваниер је енглески колеџ познат по изврсности у образовању са различитим академским и професионалним програмима. Ово је истински канадско искуство усредсређено на студенте засновано на две локације кампуса у близини центра Монтреала, и обе на линији метроа.

  • Toronto

  Основан 1827. године, Универзитет у Торонту је еволуирао у водећу канадску институцију за учење, откривање и стварање знања. Као један од водећих светских универзитета са интензивним истраживањем, вођен да проналази и иновира, посвећен је неговању академске заједнице у којој учење и стипендије сваког члана могу да цветају.