Keystone logo
Јапан

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Јапан 2024

Broj institucija: 4
  • Takamatsu, Јапан

  Наша школа нуди предивно природно окружење и опремљена је одличним наставним особљем и најсавременијим објектом за обуку. Наш главни образовни циљ је да припремимо студенте за њихову будућу улогу у друштву као делу здравствене радне снаге кроз неговање њиховог осећаја за хуманост, уз ширење широког знања и подстицање њиховог научног размишљања и способности решавања проблема.

  • Aomori, Јапан

  Наш универзитет има за циљ побољшање здравља људи и квалитета живота, а наша филозофија је развој људских ресурса који могу да упражњавају негу људи која најбоље користи регионалне карактеристике у земљи Аомори, која је благословена богатом природом четири годишња доба који је неговао „живот.“ Хоћу. „Развој људских ресурса са богатим човечанством“, „Развој људских ресурса који могу да допринесу развоју здравља, медицинске заштите и благостања“, „Развој људских ресурса који могу да одговоре регионалним карактеристикама“, „Развој људских ресурса који могу играју активну улогу из глобалне перспективе “,„ Са пет мисија „Допринос локалној заједници“, отворена је 1999. године у три одељења: за негу, физикалну терапију и социјалну заштиту.

  • Bunkyo City, Јапан

  Мисија Juntendo University је да тежи напретку у друштву кроз образовање, истраживање и здравство. Да би остварио ову мисију, засновану на јапанском идиому „Санму Сиуги“, Juntendo University прихвата било кога без обзира на пол, националност или академско порекло који оличава универзитетску крилатицу „Јин - постојим као што ти постојиш“ и принцип „Фудан Зенсхин - Непрекидно се кретати напред ”.

  • Asahikawa, Јапан

  Медицински универзитет Асахикава основан је по налогу националне владе у новембру 1973. године као први национални медицински универзитет који је основан ради унапређења регионалних медицинских услуга и добробити и смањења разлика у градској / руралној медицинској заштити.