Keystone logo
Индонезија

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Индонезија 2024

Broj institucija: 42
  • Surabaya, Индонезија

  У организовању високог образовања, принципи УНАИР-а су: непрофитна организација са способношћу да самостално управља средствима за развој УНАИР-а; независност и добро управљање; развој академске културе и научне аутономије академске заједнице; итд. Наша визија је да постанемо независан, иновативан и водећи универзитет на националном и међународном нивоу, као и пионир развоја науке, технологије и хуманистичких наука заснованих на верском моралу.

  • Bandung, Индонезија

  Telkom University је најбољи приватни универзитет у Индонезији (према Министарству образовања и културе Индонезије и Тимес Хигхер Едуцатион (ТХЕ) Ворлд Университи Ранкинг 2021, ред.) Који има визију да постане „Истраживачки и предузетнички универзитет“. Брзи раст ИКТ (информационе и комуникационе технологије) у комбинацији са културном разноликошћу Индонезије наводи Telkom University да се усредсреди на образовање и истраживање засновано на ИКТ у пољу инжењеринга, пословања и креативне индустрије. Стално и континуирано развијамо образовни квалитет у смислу наставе, истраживања и рада у заједници.

  • Banda Aceh, Индонезија

  Мисија Универзитета Сииах Куала је да примени „Три Дхарме - три ознаке“ институција високог образовања које подржавају локални, национални и међународни развој користећи расположиве локалне, националне и међународне ресурсе; побољшати академски квалитет у циљу стварања високо конкурентних дипломаца; примењују интегрисано управљање квалитетом у области образовања применом транспарентних, партиципативних, ефикасних и продуктивних принципа; континуирано јачати и ширити мрежу институционалне сарадње у настојању да се развију и сачувају налази науке, технологије, хуманистичких наука, спорта и уметности.

  • Manchester, Уједињено Краљевство
  • Budapest, Мађарска
  • + 62 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Индонезија

  University Of Muhammadiyah Malang (УММ) тренутно управља са 10 факултета са 1 постдипломским програмом и 3 докторска програма. Од три програма, постоје 3 дипломска студијска програма, 35 основних студија 1, 11 постдипломских студија, 3 докторска програма и 4 стручна програма. Број и даље расте. Растите више и постаните већи.

  • Buleleng, Индонезија

  Университас Пендидикан Ганесха „Университас Пендидикан Ганесха“, у даљем тексту Ундиксха, универзитет је који је одговоран Министарству за истраживање и технологију и високо образовање и налази се у Сингараји, провинција Бали.

  • Batam, Индонезија

  Добродошли у Universitas Internasional Batam (УИБ). Основан 2000. године, УИБ је нови приватни универзитет, али има огроман потенцијал. Смештен у граду Батам, на граници Сингапура и Малезије, УИБ има свој кампус са изузетно адекватном инфраструктуром за подршку изврсним процесима наставе и учења као што су библиотеке, лабораторије, спортска сала, спаваоница итд.

  • South Jakarta, Индонезија

  Институт ПТИК (пергуруански Тингги Илму Ал-Кур'ан) први је колеџ на свету који је посебно запамтио и проучавао Кур'ан. Две године након оснивања ПТИК-а, Исламски универзитет у Мадини у Саудијској Арабији отворио је посебан факултет за науку о Кур'ану, а ПТИК му је послужио као инспирација.

  • Yogyakarta, Индонезија

  Као пионир високог образовања у Индонезији, УИИ је дубоко укорењен у традицији академске слободе са којом се високо цени разноликост идеја. Са изузетно мотивисаним окружењем за учење и потенцијалом за иновације, посвећени смо образовању наших ученика да буду иновативни глобални лидери.

  • West Jakarta, Индонезија

  Да би изградила своју економију, Индонезији је потребно активно учешће предузетника. Они стварају могућности способне да апсорбују расположиву радну снагу. Ово може започети на универзитету који игра виталну улогу у стварању радних професионалаца са одличним компетенцијама и високом конкурентношћу.

  • Yogyakarta, Индонезија

  Основан 1985. године, Duta Wacana Christian University (УКДВ) представља даљи развој Богословије Дута Вацана (СТТ Дута Вацана), основане 1962. године као резултат спајања Теолошке академије Јогјакарта и Теолошке школе Бале Вииата, Маланг.

  • Salatiga, Индонезија

  Satya Wacana Christian University (СВЦУ) започео је са именом Индонезијска терцијарна образовна образовна установа за учење хришћанства (ПТПГ-КИ). Служила је 30. новембра 1956, са пет одељења, која су се састојала од образовања, историје, енглеског, права и економије. ПТПГ-КИ из Сатиа Вацане променио се у ФКИП-КИ 17. јула 1959. Затим је 5. децембра 1959. званично постао Satya Wacana Christian University постојањем Економског факултета и Правног факултета, након чега је уследило отварање неколико нових факултета и студијских програма.

  • Bandung, Индонезија

  Университас Кристен Маранатха постаје независна и самохрана институција високог образовања која истражује и усађује знање у свим областима уметности и науке, мотивисана љубављу и живим примерима Исуса Христа.

  • Jakarta, Индонезија

  Прасетииа Мулиа основала је 1980. године група истакнутих индонежанских пословних лидера. Први МБА програм у Индонезији успостављен је 1982. године уз помоћ престижних међународних научника и стручњака.

  • Jakarta, Индонезија

  Jakarta International College (ЈИЦ) основана је у Џакарти 2002. године од стране групе професионалаца који брину и посвећени су пружању висококвалитетних међународних образовних стандарда. Током протеклих 19 година, ЈИЦ је једини добављач Монасх Цоллеге Јакарта који преноси Монасх Цоллеге Диплому и Монасх Университи Фоундатион Иеар (МУФИ). Хиљаде студената успешно су се пребациле на универзитет Монасх и друге угледне универзитете у Аустралији.