Keystone logo
Индија

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Индија 2023

Broj institucija: 30
  • Rio de Janeiro, Бразил
  • Bailrigg, Уједињено Краљевство
  • + 3 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Француска
  • São Paulo, Бразил
  • + 3 više

  Partner Privredne komore Nanta, L'Ecole de design Nantes Atlantkue je privatna ustanova za visoko obrazovanje posvećena dizajnerskim profesijama, u saradnji sa Univerzitetom u Nantes.

  • Sharjah, Уједињени Арапски Емирати
  • Oman Online, Оман
  • + 7 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Уједињено Краљевство
  • Budapest, Мађарска
  • + 62 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ahmedabad, Индија

  CEPT University се фокусира на разумијевање, пројектовање, планирање, изградњу и управљање људским стаништима. Његови наставни програми имају за циљ стварање промишљених стручњака, а истраживачки програми продубљују разумевање људских насеља. CEPT University такође предузима саветодавне пројекте како би унапредио циљ да станишта постану погоднија за живот. Својим образовним, истраживачким и саветодавним активностима, ЦЕПТ настоји да побољша утицај професија станишта на обогаћивање живота људи у индијским селима, градовима и градовима. Универзитет има пет факултета. Архитектонски факултет је основан као „Архитектонска школа“ 1962. године. Фокус је на дизајну у приватном свету. Факултет за планирање фокусиран на планирање у јавној сфери, основан је 1972. године као „Школа планирања“. Технолошки факултет, који се концентрише на инжењеринг и грађевинарство, основан је 1982. године као „Школа грађевинске науке и технологије“. Факултет за дизајн основан је 1991. године као „Школа за дизајн ентеријера“. Бави се ентеријером везаним за станишта, занатима, системима и производима. Факултет за менаџмент основан је 2013. године и фокусира се на управљање стаништима и пројектима. CEPT University је добио име по „Центру за планирање и технологију заштите животне средине“. ЦЕПТ и разне школе које садржи основало је Образовно друштво Ахмедабад уз подршку Владе Гуџарата и Владе Индије. Влада Гуџарата је 2005. године основала ЦЕПТ као универзитет. 2007. године Комисија за стипендије Универзитета признала је CEPT University према члану 2 (ф) УГЦ закона, 1956. Одељење за научна и индустријска истраживања (ДСИР) Владе Индије признаје универзитет као научно -индустријска истраживачка организација (СИРО).

  • Mangalore, Индија

  Од 2012. Нумазу Косен пружа доследан седмогодишњи образовни програм који комбинује петогодишњи курс одељења са двогодишњим напредним курсом, са посебним нагласком на рано инжењерско образовање. Студенти могу стећи звање дипломираног инжењера завршетком петогодишњег наставног програма и дипломом бацхелорс дипломом завршетком седмогодишњег студијског програма. Нудимо образовање за развој компетентног инжењера са довољним практичним искуством и теоријским аналитичким способностима. Увели смо нови наставни план и програм од треће године школе у којем, поред основних студија, студенти бирају један од следећа 3 предмета: Инжењерски курс за заштиту животне средине и енергетског система, Напредни наук о материјалима и Инжењерски курс или Курс индустријског инжењерства за медицину & Инструменти социјалне заштите. Овај курикулум је интегрисан у програм инжењерског образовања који се назива „Интердисциплинарни систем инжењерског програма“. Овим курсевима нудимо образовање које се може флексибилно прилагодити регионалним потребама, напретку технологије и променама у индустријској структури. Такође смо увели у наш систем активно учење, опсежно читање на енглеском језику и обуку комуникацијских вештина како бисмо развили инжењере који имају дубоко знање не само у свом или њеном специјалном инжењерском пољу, већ и у широком спектру студијских области, како би могли доносе исправне одлуке са глобалног становишта. Од инжењера се, наравно, очекује да поседују добру етику и хуманост. Ученици нижих разреда у Нумазу Косену живе у студентским домовима. Надамо се да ће кроз ово искуство живота у групи ученици научити љубазност и како се слагати с другима, самодисциплину и како правила и улоге функционишу у групи. Таква искуства могу помоћи у изградњи великог самопоуздања и способности за рад у групи у будућој каријери. Нумазу Косен је једина високошколска установа у источној префектури Схизуока која доприноси регионалној индустрији као што то чини кроз иницијативе Фуји Пхарма Валлеи Инитиативес (индустрија, влада и академски пројекат) и обуку медицинских инжењера Фуји (Ф-мет).

  • Bengaluru, Индија

  Скоро деценију, Тхинк Едуцатион је лидер у развоју успешних програма, пројеката и партнерстава у образовном сектору. Наш основни циљ је подржати наше клијенте и сараднике у постизању њихових циљева на одабраним азијским тржиштима пружањем прилагођених услуга у областима запошљавања студената, развоја партнерства, образовања за извршне директоре и програма искуственог учења. Имамо стручност у развоју стратешких савеза за наше клијенте на тржиштима која су им најважнија. Својим радом окупљамо појединце, образовне институције, фондације и владе како бисмо постигли заједничке циљеве и допринијели стварању нових знања и искустава која ће на крају подржати бољитак друштва. Неки од наших клијената су Универзитет Рутгерс (САД), Нортхвестерн Мицхиган Цоллеге (САД), Кинг'с Цоллеге Лондон (УК), Университи оф Еаст Лондон (УК), Фелстед Сцхоол (УК), Мацкуарие Университи (Аустралија), Институте фор Стратегиц Леадерсхип (Јапан), Пеарсон Вуе (Индија) између осталих.

  • Bengaluru, Индија

  Наше обећање „Креативна компетенција-испред криве“ Са више од две деценије изградње живахних и отпорних заједница праксе, Срисхти је развио осебујан вишедимензионалан приступ развоју способности и посвећен је изградњи креативних компетенција испред криве. Креативни тренутак Признање да живимо у свету који је све више повезан, умрежен и међузависан, а самим тим и из дана у дан све сложенији, има значајне импликације на начин на који интервенишемо како бисмо постигли боље резултате за све, данас и трајно и одрживо у будућност.

  • Bengaluru, Индија

  New Shores International College је иновативан и динамичан колеџ који пружа најбоље у интердисциплинарном образовању на јединствен и јединствено стимулативан начин. Наш међудисциплинарни приступ образује ученике да размишљају широко и дубоко, омогућавајући интелекту да истражује изван граница традиционалног образовања. Дипломци напуштају Нев Схорес као добро информисане и заокружене личности, способне да примене широке аналитичке и креативне вештине, свесне ширег света и сопственог потенцијала да делују у њему. Образовна филозофија Нев Схореса разликује „проширење моћи ума“ и „чување знања“. Наравно, од наших ученика се тражи да науче и задрже гомилу података, али, што је најважније, они су такође научени да примењују критичку анализу и креативност на све те податке. За разлику од других институција, ми на Нев Схоресу сматрамо факултетско образовање временом открића, у којем се мора потицати знатижеља и питања никада не би требала престати долазити. Желимо да наши ученици буду храбри и маштовити, и препознајемо да то значи и неуспех - а затим и учење из неуспеха - како би постигли још већи успех. Захтевамо од наших ученика да се заинтересују за предмете изван уског наставног плана и програма који намећу традиционалније установе за учење: на Нев Схорес -у верујемо да уметници уче од научника, научници од менаџера, а менаџери од уметника.

  • Dehradun, Индија

  Сваки курс који нудимо осмишљен је имајући у виду ове принципе, због чега се сваки програм фокусира на побољшање ваших практичних пословних вештина и разумевања индустрије. Даћемо вам алате и информације које су вам потребне за професионални успех, као и подршку академика усмерених на индустрију који су на врху свог поља. Такође ћете имати користи од наше опсежне подршке у каријери, на коју се можете ослонити за смернице и савете. Сви наши курсеви користе практичне наставне методе, као што су студије случаја, посете изложбама и пословима, гостујући предавачи и дискусије у учионици. То значи да ћете стећи практично разумевање како се концепти научени на вашем програму могу применити у стварним пословима Наш циљ је ваш успех: када дипломирате, ускоро ћете моћи да уђете на тржиште рада као високо квалификован стручњак.

  • Ghaziabad, Индија

  Амити Едуцатион Гроуп је водећа индијска приватна образовна група, рангирана међу 3% универзитета на глобалном нивоу по КС-у (ми смо на првом месту у Индији и 37 на свету по нашем водећем програму- МБА на мрежи), британској ранг листи и једином универзитету у Индији са највишом америчком и британском акредитацијом. Наши програми су такође ВЕС акредитовани у САД -у и Канади. Били смо први у Индији који су добили одобрење УГЦ -а за наше интернетске програме.

  • Rajpura, Индија

  Chitkara University у Пуњабу основали су др Асхок Цхиткара и др Мадху Цхиткара, који су страствени наставници већ више од 40 година. Chitkara University је од свог почетка био другачији. Наши ученици су били другачији. Тако су и наш факултет, наше академске снаге и наш поглед према настави и учењу. У року од једне деценије већина наших академских програма сврстана је у првих 50 програма у земљи. Студенти из целе земље привлаче Chitkara University због наше посвећености подучавању изврсности, усредсређености на истраживање, прилагођених курсева који наше образовање чине релевантним за промену динамике каријере и сјајних индустријских партнерстава.

  • Mumbai, Индија

  Athena School of Management је најексклузивнија пословна школа у Индији која се налази у корпоративном центру Хиранандани Гарденс, Поваи у Мумбаију. Атхена се фокусира на стварање будућих корпоративних лидера кроз више стажирања, глобалне савезе, у дубинском корпоративном повезивању и врхунској педагогији. Атхена има нови поглед на образовање о менаџменту, фокусирајући се на наставни план и програм корпоративних крајњих корисника, осмишљен и поучен од стране најбоље корпоративне Индије за стварање следеће генерације корпоративних лидера. У динамичном и брзо развијајућем пословном окружењу, циљ нам је стварање корпоративних лидера и предузетника спремних за будућност који се једноставно не прилагођавају променама - они су промена! Наш мото је „Цонсилио Ет Анимис“, што на латинском значи „Мудрошћу и храброшћу“ - два квалитета потребна нашим студентима да достигну врхунац успеха !!

  • Kolkata, Индија

  Основан у јуну 2018. године, ЕДУ је приватна институција високог образовања са визијом да значајно повећа квалитет и доступност високог образовања. Нова ера иновација у образовању одвија се пред нашим очима. Технологија проширује могућности доступне ученицима и наставницима, пружајући никад пре виђене нивое погодности и ефикасности.

  • Brattleboro, Сједињене Америчке Државе
  • Washington, DC, Сједињене Америчке Државе
  • + 13 više

  SIT diplomski institut nudi međunarodno fokusirane magistarske studije, sertifikate i programe profesionalnog usavršavanja u oblastima transformacije konflikta, međunarodnog obrazovanja, održivog razvoja i TESOL. Od 1964. godine SIT priprema profesionalce da budu uspešni u interkulturalnim i međunarodnim okruženjima.