Keystone logo
Еквадор

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Еквадор 2023

Broj institucija: 9
  • Ecuador, Еквадор

  Universidad San Francisco de Kuito USFK je vodeći Univerzitet u Ekvadoru, rangiran #1 u Ekvadoru i #51 u Latinskoj Americi od KS Vorld Universiti Rankings. Mi smo aktivna akademska zajednica koja nastoji da obrazuje i razvija slobodne mislioce, inovativne i kreativne lidere. Mi smo Liberal Arts, privatna, neprofitna akademska institucija. USFK se fokusira na obrazovanje, istraživanje i služenje zajednici kroz filozofiju liberalnih umetnosti, integrišući sve zainteresovane strane našeg društva. Više od 8000 studenti su vitalna osa Universidad San Francisco de Kuito USFK, sa ljudima iz svih regiona i nacionalnosti Ekvadora, zajedno sa međunarodnim studentima razmene. USFK nudi više od 4000 akademskih kurseva godišnje i više od 50 smera u sistemu Liberal Arts.

  • Quito, Еквадор

  ММФ академска институција је међународна референца у постдипломском усавршавању са више од 125.000 студената и 5.000 компанија основаних за 20 година. Квалитет и престиж његових услуга подржавају субјекти као што су Асоцијација за унапређивање универзитетских школа пословања (ААЦСБ), Асоцијација МБА (АМБА) и ЕФКМ +500 печат.

  • Monterrey, Мексико
  • Buenavista, Мексико
  • + 36 više

  Тецнологицо де Монтерреи је приватна, непрофитна, независна институција која није повезана са политичким и вјерским странкама. Основан је 1943. године захваљујући визији мексичког бизнисмена Еугенио Гарза Сада. Има 31 кампус и 21 седиште и међународне канцеларије за везу. Његов циљ је обучавање лидера са предузетничким духом, људским осећајем и високим нивоом конкурентности.

  • Los Vergeles, Еквадор

  State University of Milagro , у складу са посвећеношћу служби друштву Милагро, региона и земље, показује своје институционалне потенцијале, структуриране из основних функција Универзитета, који се сматрају његовом суштином. Наставу схваћену као основну акцију у вежбању академског живота подржава људски тим обуком и позивом да се суочи са изазовом обуке људи са критичком свешћу и социјалним осећајем. Истраживање, генератор знања и решења проблема земље, доказује се развојем научних пројеката, индексираних публикација, националних и међународних радова и научних часописа за њихово ширење. Веза са заједницом која се схвата као пренос технологије и примена знања у ефикасном решавању друштвених проблема.

  • Guayaquil, Еквадор

  Универзитет Тецнологица Емпресариал де Гуаиакуил посвећен је пружању образовања о изврсности, промоцији формативно примењених истраживања и развоју лидера у многим дисциплинама. Студентима који желе да истраже проблематичне структуре са којима се суочавају држава и пословни свет, Универсидад Тецнологица Емпресариал де Гуаиакуил нуди беспримерно искуство кроз наше линије истраживања.

  • Loja, Еквадор

  Приватно техничко универзитет у Лоји основало је Удружење еквадорских мариста (АМЕ) 3. маја 1971. године, а држава Еквадора признала га је извршном уредбом 646, објављеном у званичном регистру бр. 217 од 5. маја 1971. године, и основано је као самостално правно лице под заштитом „Модус Вивенди“ који се слави између Свете Столице и Еквадора, узимајући у обзир норме Цркве у својој организацији и влади. Ментор и први канцелар Универзитета био је брат мариста Сантиаго Фернандез Гарциа, а први ректор УТПЛ-а био је инжењер Алејо Валдивиесо, који је именован за главни орган Универзитета 3. октобра 1971. УТПЛ је аутономна институција , са друштвеном и јавном сврхом која даје, развија истраживања са научно-административном слободом и учествује у развојним плановима земље. Пионир је у модалитетима образовања на даљину од 1976. године, отварајући могућност приступа квалитетном високом образовању. Епархија Лоја је 1997. године пренела на Институт Христа Откупитеља, мисионара и идеолошких мисионара руководство Универзитета како би га могли водити са потпуном аутономијом и у складу са харизмом Иденте.

  • Valencia, Шпанија
  • Barcelona, Шпанија
  • + 4 više

  ВИУ је технолошки универзитет са онлине учионице и аудио-визуелне наставе. Преко екрана рачунара и са било ког места у свету, / студенти класе добијају у реалном времену кроз интерактивне видео конференције које пружају најбоље међународних стручњака.

  • Brattleboro, Сједињене Америчке Државе
  • Washington, DC, Сједињене Америчке Државе
  • + 13 više

  SIT diplomski institut nudi međunarodno fokusirane magistarske studije, sertifikate i programe profesionalnog usavršavanja u oblastima transformacije konflikta, međunarodnog obrazovanja, održivog razvoja i TESOL. Od 1964. godine SIT priprema profesionalce da budu uspešni u interkulturalnim i međunarodnim okruženjima.

  • Guayaquil, Еквадор

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...