Keystone logo
Бугарска

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Бугарска 2024

Broj institucija: 3
  • Pleven Center, Бугарска

  Медицински универзитет - Плевен један је од пет медицинских универзитета у Бугарској. Основана је 1974. године, проширујући видике, величину и углед Градске болнице, основане 1865. Данас, комбинујући традицију прошлости са могућностима садашњости, она обухвата образовне и терапијске установе, савремену предклиничку базу, Универзитетска болница са више од 1000 кревета и клиникама у свим већим медицинским областима, као и великим бројем специјализованих клиника и истраживачких јединица са савременом дијагностичком и терапијском опремом.

  • Varna, Бугарска

  Добродошли на Медицински универзитет-Варна-један од најсавременијих и високотехнолошких универзитета у земљи! Атрактивно вишенационално окружење, најсавременије методе и објекти обуке, обука у стварном свету и симулација, прекрасни услови за спорт и рекреацију у главном граду Бугарске-само су неки од разлога зашто студенти из приближно 50 земаља цео свет је одлучио да студира на Медицинском универзитету-Варна!

  • Sofia, Бугарска

  Медицински универзитет - Софија (МУС) има јединствено место у бугарском образовном систему. Интегрисани су високи ниво наставе, обуке и достигнућа у истраживачком раду, здравственој заштити и јавним активностима - са циљем да МУ буде иноватор и да задовољи јавни интерес. Универзитет тежи регионалном вођству, истовремено повећавајући квалитет образовања на националном и међународном нивоу.