Keystone logo
Бразил

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Бразил 2023

Broj institucija: 158
  • São Paulo, Бразил

  FIA (Fundacao Instituto de Administracao), koju su 1980. osnovali profesori sa Odeljenja za administraciju na USP-u (Univerzitet u Sao Paulu), okuplja odabranu grupu koordinatora koji rade u institucionalnim programima i razvijaju istraživačke, konsultantske i obrazovne projekte u svim oblastima administracije. Referenca među poslovnim školama, FIA ima visoko kvalifikovani fakultet, razvoj istraživanja, konsalting i obrazovne projekte u svim oblastima poslovne administracije.

  • Valbonne, Француска
  • Belo Horizonte, Бразил
  • + 6 više

  SKEMA Business School je jedan od najvećih Francuske Grande Ecoles sa 9,500 studenti iz više od 120 nacionalnosti, 160 fakultet, i 7 kampusa širom sveta (Brazil, Kina, Francuska, Južna Afrika, i SAD) i visoko rangiran u mnogim francuskim i međunarodnim rang listi za mnoge od svojih programa.

  • São Paulo, Бразил
  • Rio de Janeiro, Бразил
  • + 2 više

  Са више од 65 година историје, ЕСПМ је бразилска референца у комуникацији, маркетингу и менаџменту у високом образовању, са ДНК иновација и технологије присутним у свим процесима учења, а стручњаци за обуку припремљени за будућност.

  • Rio de Janeiro, Бразил
  • Bailrigg, Уједињено Краљевство
  • + 3 više

  Прва школа државне управе у Латинској Америци, Бразилска школа јавне управе при Фондацији Гетулио Варгас (ФГВ / ЕБАП) основана је у Рио де Жанеиру 15. априла 1952. године кроз партнерство Уједињених нација (УН) и ФГВ, како би одговорили на захтеве за квалификованим професионалцима у овој области.

  • Barcelona, Шпанија
  • Madrid, Шпанија
  • + 7 više

  U IESE Business School želimo da edukujemo lidere kojima možemo poveriti budućnost poslovanja i društva. Kao poslovna škola Univerziteta u Navari, naše aktivnosti su usredsređene na tri upravljačke ose: globalni način razmišljanja; opšti pristup menadžmentu; vizija usmerena na ljude, sa etikom i društvenom odgovornošću koja podrazumeva. Verujemo da su kompanije pre svega zajednice ljudi koji bolje rade u atmosferi poštovanja i poverenja.

  • Nantes, Француска
  • São Paulo, Бразил
  • + 3 više

  Partner Privredne komore Nanta, L'Ecole de design Nantes Atlantkue je privatna ustanova za visoko obrazovanje posvećena dizajnerskim profesijama, u saradnji sa Univerzitetom u Nantes.

  • Pamplona, Шпанија
  • Madrid, Шпанија
  • + 5 više

  Universidad de Navarra је институција хришћанског надахнућа која спроводи своје непрофитне наставне, истраживачке и помоћне активности. Универзитет је започео своје активности 1952. године, промовисан од стране Светог Хосемарије Ескриве, оснивача Опуса Деи. Сврха ове прелатуре Католичке цркве је да промовише трагање за пуноћом хришћанског живота у раду, породици и обичним занимањима.

  • Paraná, Бразил

  Много је аспеката који вреднују високошколску установу, али висока репутација у ОИК-у главни је показатељ да су курсеви, структура и факултет у складу са идеалним стандардима квалитета. Према последњем открићу агенције, Униандраде је стекао оцену 4 (са највећом оценом 5) и један је од најбољих универзитетских центара у земљи. Напомена се односи на ИГЦ - скраћеницу за Генерал Цоурсе Индек. Али Униандрадеова посвећеност поучавању изврсности није започела у последњих годину дана. У ту сврху постоји више од 40 година историје! Поред ИГЦ-а, институција је поносна што је 80% додипломских курсева оцењено оценама изврсности. Да би институцију поставила на ово истакнуто место, комисија МЕЦ процењује неколико аспеката, међу којима су и резултати ученика на ЕНАДЕ-у, физичка структура, квалификација наставника, између осталог.

  • Goiás, Бразил

  Створен 1999. законом 13.456, Државни универзитет у Гојасу донео је нову и обећавајућу реалност у високом образовању у држави. Организован као мултицампус универзитет са седиштем у Анаполису, УЕГ је резултат процеса трансформације и инкорпорирања важних високошколских институција попут Државног универзитета Анаполис (Униана), Више школе за физичко васпитање државе Гоиас (Есефего ) и друге изоловане високошколске установе, које одржава влада. Према историјским записима, УЕГ је рођен да би имао користи од великог броја општина у Гојасу, са нагласком на регионалне специфичности. Његов раст пружио је иновативно искуство кроз пројекат интериоризације наставних, истраживачких и проширивачких активности, што је довело до неколико општина у универзитетском кампусу Гојаса, применом додипломских и постдипломских курсева у најразличитијим областима знања. Поред тога, УЕГ је применио специјалне програме као што је Програм потпуних парцелера који су пружали обуку на додипломском нивоу хиљадама наставника из државних, општинских и приватних мрежа. УЕГ се обликовао са мисијом производње и социјализације научног знања и знања, поред тога што развија културу и целокупну обуку професионалаца и појединаца способних да буду критички укључени у друштво и промовише трансформацију друштвено-економске стварности државе Гојас и из земље. Као институција са више кампуса, УЕГ има универзитетски кампус у свим микрорегијама државе, што доприноси одрживом развоју Гојаса.

  • Jardim Sao Paulo, Бразил

  Савезни универзитет долина Јекуитинхонха и Муцури (УФВЈМ) је јавна високошколска установа повезана са Министарством образовања (МЕЦ), створена Законом 11.173, објављеним у Савезном службеном листу 8. септембра 2005. Његова историја је започела Септембра 1953. године, када је тадашњи гувернер Јусцелино Кубитсцхек де Оливеира основао Стоматолошки факултет у Диамантини (Фаод), са циљем да задовољи потребе велике области која је долина Јекуитинхонха. Пре него што је постао УФВЈМ, то су били Савезни стоматолошки факултет (Фафеод) и Интегрисани савезни колеџи Диамантина (Фафеид). УФВЈМ има кампусе у четири града: Диамантина, Теофило Отони, Унаи и Јанауба, покривајући мезорегије Јекуитинхонха, Вале до Муцури, Нороесте и Норте де Минас Гераис.

  • Formosinha, Бразил

  Католички универзитет у Бразилији (УЦБ) једини је приватни универзитет у Савезном округу. То је католичка, филантропска и високошколска установа у заједници. УЦБ управља Бразилска унија католичког образовања (УБЕЦ), која је основана 1972. године, с циљем одржавања католичких образовних институција, пружајући солидну и квалитетну образовну мрежу.

  • São Paulo, Бразил

  Иновације, технологија, одрживост и ручни рад суштина су Ениаца већ 35 година. Кроз стварне и изазовне пројекте, Ениац обучава лидере и предузетнике који од студената развијају професионалне вештине и праксе неопходне да би се истакли на тржишту рада. Све ово улагање у мултидисциплинарне методологије, инфраструктуру и међународне стандарде квалитета чине Ениац најбољом високошколском институцијом у Гуарулхосу, према рангу МЕЦ-а.

  • Bonsucesso, Бразил

  Дјелујући у академском пољу више од 50 година, УНИСУАМ се развијао током година док је мијењао стварност својих ученика. Први универзитетски центар у Бразилу, УНИСУАМ је увек држао своје студенте на првом месту, фокусирајући се на своју мисију да промовише развој мушкараца, практикујући наставу усмерену на академско, професионално и лично унапређење јавности на коју се односи.

  • Fábricas, Бразил

  Савезни универзитет Сао Јоао дел-Реи (УФСЈ) основан је Законом 7.555 од 18. децембра 1986, као Фондација за високо образовање Сао Јоао дел-Реи (Фунреи), што је резултат састанка и федерализације две институције: Дома Босцо Филозофски факултет, науке и књижевност, чије су активности започеле 1954. године, а одржавала га је провинција Сао Јоао Босцо; и општинска фондација Сао Јоао дел-Реи, која одржава Факултет за економске, административне и рачуноводствене науке (Фацеац) и Факултет за индустријски инжењеринг (Фаеин), чије су активности започеле 1972. односно 1976. године.

  • Bahia, Бразил

  БАХИА АДВЕНТИСТИЧКИ ФАКУЛТЕТ (ФАДБА) је образовна институција Цркве адвентиста седмог дана, заснована на библијском погледу на свет, посвећена хришћанском делу искупљења и интегралном образовању компетентних стручњака за одговорно вршење грађанства и служење заједници .