Keystone logo
Барбадос

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Барбадос 2024

Broj institucija: 3
  • Bridgetown, Барбадос

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bridgetown, Барбадос

  American University of Barbados је ЦААМ-ХП акредитован и међу најбољим универзитетима на Карибима. Намеравамо да наше студенте припремимо за глобалне лидере у свим аспектима здравствене заштите. Наш циљ није само стварање „лекара“ већ „медицинских научника“ прожетих доживотном жељом за знањем и услугама. Студирање медицине на АУБ -у је одлична прилика која вас приближава границама тренутног научног знања. Овај избор вас поставља на пут ка племенитој медицинској професији са јединственим моделом медицинског образовања за који верујемо да нема премца. Медицински курикулум са седиштем у САД-у осмишљен је посебно да испуни услове лиценцирања у Сједињеним Државама и другим државама широм света. Уравнотежен однос студената и факултета омогућава високо персонализоване дискусије и интеракцију између студената и професора. Глобални досег нашег факултета и администрације осигурава да студенти имају значајну изложеност и могућности. Наши студенти долазе из целог света са богатим искуством, стварајући тако истински космополитску заједницу научника на American University of Barbados . Медицинска школа служи као лансирна рампа за медицинске раднике и води их у пружању боље здравствене заштите чиме се умањују патње заједница широм свијета.

  • Bridgetown, Барбадос

  Универзитет Вицториа (Барбадос) Инц. је Медицински факултет, смештен у Варренс Ст. Мицхаел на прелепом карипском острву Барбадос у северноамеричкој регији.