Keystone logo
Аустрија

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Аустрија 2023

Broj institucija: 55
  • 143, Аустрија

  Javna politika danas je u globalnoj krizi na više nivoa. Prevrtanje vage ka sigurnijem miru, socijalnoj pravdi i održivosti životne sredine - da nabrojimo samo nekoliko - zahteva inovativno i preduzetničko angažovanje za opšte dobro. Izgradnja multidisciplinarne i globalne institucije posvećene vrednostima otvorenog društva i stvaranje snažnih i fleksibilnih veza između istraživanja i prakse jedan je od načina da se odgovori na ono što je, uopšte, neuspeh političkih elita da se suoče sa najhitnijim problemima našeg vremena. Odeljenje za javnu politiku na Centralnoevropskom univerzitetu nudi četiri magistra iz javne politike, i javnu politiku programa Doktor filozofije u političkim naukama. Studijski programi su prilagođeni studentima iz celog sveta koji traže karijere u javnom, privatnom i neprofitnom sektoru na lokalnom, nacionalnom, Evropskoj uniji i međunarodnom nivou. Uspešno angažovanje za javno dobro u današnjem svetu zahteva i bolju, pravedniju zastupljenost divergentnih perspektiva. U tom cilju, DPP je energično inkluzivan, privlačeći i studente i nastavnike iz različitih sredina i prisluškivanje u širokom spektru izvora znanja. Studenti DPP-a su budući društveni i politički preduzetnici, opremljeni da daju inovativne doprinose rešavanju najvećih izazova javne politike 21. veka.

  • Linz, Аустрија

  У 21. веку, који карактерише све бржи напредак, образовање и даље усавршавање су драгоцена и важнија него икад. Комплексна технолошка и економска питања и велика одговорност према животној средини стављају компаније и њихове менаџере пред одлуке које се доносе на основу искуства, знања и компетенција. Због тога су од суштинског значаја доживотно учење и даље професионалне квалификације. Задатак пружалаца обуке је да обезбеде инфраструктуру за ове могућности даљег усавршавања. KMU Akademie & Манагемент АГ, која је основана 2006. године, била је свесна ове одговорности од самог почетка. Међутим, она је такође препознала да се запослени људи који желе да студирају са скраћеним радним временом суочавају са великим изазовом: балансирање између посла, породице и студија. Имајући на уму овај захтев, одговорни у KMU Akademie развили су концепт учења на даљину који је био независан од времена и места. Од 2011. године KMU Akademie , у сарадњи са Универзитетом Миддлесек, нуди ванредне онлине курсеве који испуњавају управо ове услове.

  • Graz, Аустрија

  Наше студентско тело се састоји од будућих академских стручњака и руководног особља за индустрију. Сви наши дипломски програми се фокусирају на кључне области предузетничког успеха. Осам основних и шест мастер програма из области пословања и технологије организовани су временски како би били компатибилни са сталним запослењем. Поред тога, студенти могу започети дипломски програм ван занимања непосредно након завршетка средње школе у припреми за рано започињање каријере.

  • Koper, Словенија
  • Salzburg, Аустрија
  • + 4 više

  Alma Mater Europaea je nezavisna institucija visokog obrazovanja koja je specijalizovana za pružanje obrazovanja usmerenog na karijeru u oblastima studiranja sa nedostatkom karijere. Naši studijski programi su relevantni, ažurni, interdisciplinarni i interaktivni.

  • Palaiseau, Француска
  • Vienna, Аустрија
  • + 1 više

  ЕИТ Мануфацтуринг (ЕИТМ) Мастер Сцхоол је део ЕИТ Мануфацтуринг, европског удружења водећих универзитета, индустрија и истраживачких центара повезаних са производним сектором, са циљем да подстакне европску производњу да постане глобално конкурентна и одржива за друштво. Спајајући три стране „троугла знања“: пословање (велике компаније и мала и средња предузећа), образовне институције и истраживачки центри, ЕИТМ жели повећати сарадњу и интеграцију између образовања, бизниса и истраживања.

  • Palaiseau, Француска
  • 143, Аустрија

  ЕИТ Мануфацтуринг је европско удружење водећих универзитета, индустрија и истраживачких центара повезаних са производним сектором, са циљем да подстакне европску производњу да постане глобално конкурентна и одржива за друштво. Спајајући три стране „троугла знања“: пословање (велике компаније и мала и средња предузећа), образовне институције и истраживачки центри, ЕИТМ жели повећати сарадњу и интеграцију између образовања, бизниса и истраживања. ЕИТ Мануфацтуринг нуди јединствен и одличан програм високог образовања, са међународним и инклузивним начином размишљања, за дипломирање следеће генерације производних иноватора и предузетника.

  • Rovereto, Италија
  • Trento, Италија
  • + 2 više

  Univerzitet u Trentu osnovan je 1962. godine i uvek je imao za cilj izgradnju saveza i recipročne efikasnosti sa italijanskim i stranim institucijama i organizacijama. Univerzitet (do tada privatni) je 1982. postao javni, sa statutom koji je garantovao samoupravu.

  • Saint Pölten, Аустрија

  Sa više od 3.700 studenata, Univerzitet primenjenih nauka Sankt Pölten je ključni igrač u austrijskom sektoru visokog obrazovanja i jedan od najvažnijih poslodavaca u regionu. Naš univerzitet se razlikuje kroz svoju budućnost orijentisan i stalno rastući broj studijskih programa, jaka interdisciplinarna saradnja i njen istraživački fokus.

  • Feldkirchen in Kärnten, Аустрија
  • Klagenfurt, Аустрија
  • + 2 više

  Од свог оснивања, Carinthia University of Applied Sciences у Carinthia University of Applied Sciences (ЦУАС) развио се у јединствену образовну институцију у Корушкој. Због сталног даљег развоја студијских програма ЦУАС-а и интензивне сарадње са индустријом и науком, студенти ЦУАС-а сигурно ће на пулсу времена имати образовање оријентисано ка будућности.

  • Klosterneuburg, Аустрија

  Institute of Science and Technology Austria (ISTA) је млади међународни институт посвећен основним истраживањима и постдипломском образовању у природним и математичким наукама, који се налази у Клостернојбургу на периферији Беча. ИСТА је посвећена спровођењу истраживања светске класе. До 2026. године, до 90 истраживачких група ће вршити истраживања у међународном најсавременијем окружењу.

  • Vienna, Аустрија

  Vienna Graduate School Of Finance (ВГСФ) је центар изврсности за финансије. Налази се у Бечу (Аустрија), а основали су га Институт за напредне студије (ИХС), Универзитет у Бечу и ВУ (Бечки универзитет за економију и бизнис). Ове три институције удружиле су снаге и своју стручност да направе центар у Бечу са циљем да произведу међународно призната истраживања и пруже конкурентно образовање за докторске студије.

  • Espoo, Финска
  • Delft, Холандија
  • + 11 više

  EIT RawMaterials Academy - SUMA повезује универзитете, истраживачке институте и компаније како би студенте опремили техничким знањем, предузетничким вештинама и индустријским везама за унапређење њихове каријере у сировинама. Окупљамо и обучавамо студенте да покрећу иновације које позитивно утичу на ланац вредности сировина и решавамо хитне друштвене изазове како бисмо допринели одрживијој, зеленијој и дигиталнијој будућности.

  • Espoo, Финска
  • Stolberg (Rhineland), Немачка
  • + 14 više

  EIT RawMaterials Academy - SINReM повезује универзитете, истраживачке институте и компаније како би студенте опремили техничким знањем, предузетничким вештинама и индустријским везама за унапређење њихове каријере у сировинама. Окупљамо и обучавамо студенте да покрећу иновације које позитивно утичу на ланац вредности сировина и решавамо хитне друштвене изазове како бисмо допринели одрживијој, зеленијој и дигиталнијој будућности.

  • Espoo, Финска
  • Stolberg (Rhineland), Немачка
  • + 14 više

  EIT RawMaterials Academy - EMerald повезује универзитете, истраживачке институте и компаније како би студенте опремили техничким знањем, предузетничким вештинама и индустријским везама за унапређење њихове каријере у сировинама. Окупљамо и обучавамо студенте да покрећу иновације које позитивно утичу на ланац вредности сировина и решавамо хитне друштвене изазове како бисмо допринели одрживијој, зеленијој и дигиталнијој будућности.

  • Espoo, Финска
  • Stolberg (Rhineland), Немачка
  • + 14 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...