Keystone logo
Аустралија

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Аустралија 2024

Broj institucija: 9
  • Perth, Аустралија

  Било је 1979. године када је зачет први аустралијски национални провајдер фитнес тренинга. Идеја је настала када је шест љубитеља фитнеса удружило снаге са јединственим циљем да побољшају квалитет програма обуке и унесу своје пуне колективне страсти у индустрију.

  • Heidelberg Heights, Аустралија

  Institute Of Health And Nursing Australia (ИХНА) један је од водећих аустралијских пружалаца квалитетног образовања и обуке. Кључна подручја стручности Института и пружање курсева су неге, здравствене услуге и услуге у заједници као што су брига за старије особе, подршка инвалидима и образовање и нега у раном детињству, са истраживањем и развојем у новим областима као што су управљање здрављем и студије енглеског језика.

  • Alexandria, Аустралија

  Сертификат ИИИ у фитнесу је ваш први корак у фитнес индустрији. Ова национална квалификација омогућава вам да будете „инструктор фитнеса“. Научићете да процењујете, обучавате и надгледате клијенте у фитнес центрима и теретанама.

  • Brisbane City, Аустралија

  Од свог оснивања 1979. године, група Сарина Руссо водила је пут ка покретању и унапређивању каријере хиљада појединаца широм света. Као лидер у пружању курсева енглеског језика и стручних вештина аустралијским и међународним студентима, наши студенти су успешно стекли вештине и искуство потребно за даље студирање на универзитету или за постизање тог најважнијег исхода каријере.

  • Preston, Аустралија

  АЛАЦЦ је колеџ за стручно образовање и оспособљавање (ВЕТ) са седиштем у Мелбурну (Престон), који нуди национално признате курсеве.

  • Canberra, Аустралија
  • Sydney, Аустралија

  Аустралијски колеџ за негу ( ACN ) посвећен је унапређењу вођства медицинских сестара ради унапређења здравствене заштите. На нашем факултету чврсто верујемо да све медицинске сестре могу бити вође без обзира на назив радног места или ниво радног стажа.

  • West Melbourne, Аустралија

  Menzies Institute Of Technology је акредитована организација за обуку која је позната по свом снажном фокусу на образовање.

  • Burwood, Аустралија

  У New Era Institute не фокусирамо се само на раст вашег академског потенцијала, већ на лични раст у областима као што су лидерство, тимски играч и побољшана креативност. Наше курсеве дизајнирамо да бисте се укључили у посао који се примењује за учење за пословне лидере у развоју.

  • Sydney, Аустралија

  ИНТ Нурсе Траининг је регистрована организација за обуку (Шифра: 45232) која пружа висококвалитетну обуку ученицима у Аустралији.