Keystone logo

Najbolji univerziteti za Zdravstvo Programi u Шпанија 2023

Broj institucija: 281
  • Zürich
  • Barcelona

  Swiss School of Business Research нуди академску изврсност са швајцарским квалитетом нашим студентима који се пријављују из целог света да би стекли иновативне дипломе, мастер и докторске студије. Пружамо бројне предности и могућности за раст и развој, у динамичном међународном окружењу, где студенти могу да славе интеркултуралну разноликост и иновативне стилове наставе.

  • Madrid

  ЦУНЕФ је приватни универзитет признат Законом 6/2019, од 27. марта, Заједнице Мадрида. Главни инспиративни елементи CUNEF Universidad су специјализација наставе и истраживања, изврсност и интернационализација.

  • Madrid
  • Barcelona

  Комбинација горе поменуте методологије заједно са организацијом догађаја везаних за програм обуке, као што су емитовања на ТвитцхТв-у или испорука пракси на ГитХуб-у, спаја две фундаменталне и ексклузивне карактеристике ИТТИ-ја: могућност да буде званично сертификован од стране произвођач захваљујући нашим Боотцамповима и, сходно томе, наставном тиму акредитованом и подржаном од стране наведених произвођача, поред њиховог изузетног професионалног искуства као мерила у сектору.

  • Salamanca

  УПСА, рођен 1940. године, је Универзитет Шпанске бискупске конференције. Она је непрофитна и њен културни позив и служење друштвеном напретку чине суштину њене свакодневне активности, која се увек спроводи у отвореном и инклузивном духу.

  • Madrid

  ESIE је конституисана као пословна школа угледног ЦЕС Царденал Циснероса, основана са циљем да поново осмисли образовни модел са флексибилном и иновативном методологијом, чинећи га још доступнијим у смислу ресурса и времена.

  • Madrid

  Припремите се за корисно искуство које ћете памтити заувек. Студирање у ЕАЕ је трансформационо путовање које делите са колегама из разреда из целог света, учествујући у широком спектру активности ван учионице, окружени сталним подстицајима.

  • Madrid

  UNED је највећи јавни универзитет у Шпанији и по броју студената и по академској понуди, као и највећи кампус у Европи, и већ 50 година посвећен је универзализацији квалитета високог образовања кроз модел онлајн и комбиноване наставе. лидер у свом сектору.

  • Madrid

  Остварите своје продајне циљеве без потребе да дајете попусте или јурите своје купце. Сазнајте које грешке можда правите и 7 корака методологије продаје коју користе хиљаде предузетника и продаваца широм света.

  • Majadahonda

  Formato Educativo Business School је приватна компанија са ограниченом одговорношћу организатор енглеског Екецутиве МБА. Обезбеђује онлајн платформу, сопствену методологију и наставно особље. Образовни формат комерцијализује акције е-учења и предаје МБА и постдипломске семинаре у оквиру високог образовања.

  • Miami
  • Madrid

  Пословни колеџ је међу 5 одсто елитних пословних школа широм света акредитованих од стране ААЦСБ Интернатионал - Асоцијације за унапређење универзитетских пословних школа. Колеџ такође добија високе оцене за своје додипломске и постдипломске програме, као и за продуктивност факултета, од стране утицајних рангираних организација широм света.

  • Barcelona
  • Kuala Lumpur

  CodeOp је техничка школа која нуди курсеве за жене, транс и небинарне људе (жене+). Посвећени смо промени културе технологије и фокусирамо се на пружање подршке и обуке нашој заједници да постану лидери у својој области.

  • Barcelona

  Факултет за социјално образовање и социјални рад Пере Таррес интегрисан је, заједно са десет других институција, у Универзитет Рамон Ллулл. Универзитет Рамон Ллулл (УРЛ), са седиштем у Барселони, је приватни непрофитни универзитет инспирисан хуманистичким и хришћанским вредностима који настоји да обавља јавну службу. Главна мисија УРЛ-а је да обезбеди квалитетно образовање усмерено на особу које одговара потребама друштва.

  • Godella

  МАРцх Валенциа је постдипломска школа повезана са Европским универзитетом која нуди различите програме архитектуре и дизајна. Метода наставе која се предаје заснива се на односу академског и професионалног света, настојећи да изгради мостове између њих двоје са циљем повећања шанси за професионални успех наших студената.

  • Madrid

  Од солидности и престижа институција које подржавају Адвантере, његова сврха је да преиспита и дефинише управљање и образовање лидера који су организацијама и друштву потребни данас и сутра. Његова сврха је да прати младе људе и професионалце у њиховом развоју као појединаца и као најбољих људи за друге и свет. Свет радикално другачији од оног који познајемо, у коме промена превазилази људску способност прилагођавања, са новим правилима која тек треба да буду написана, свет у коме сви морамо нужно бити посвећени да га учинимо праведнијим, одрживијим, па чак и поново га генерисати.

  • Santander
  • Paris

  Кажу да пракса чини савршеним. У CESINE у Вам нудимо квалитетно образовно искуство које карактерише професионализам и пратња активног наставника. Наша прагматична педагогија обезбеђује несметан и успешан прелазак у свет рада. Због тога се CESINE метода одликује ефикасношћу у обуци младих стручњака. Ово јесте и увек ће бити део наше филозофије.