Keystone logo

Filteri

 • Sertifikat
 • Сједињене Америчке Државе
 • Obrazovanje
 • Specijalno obrazovanje
Polja studija
 • Obrazovanje (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  1 Sertifikat Programi u Specijalno obrazovanje u Медфорд, Сједињене Америчке Државе за 2024

   Popular study format

   Sertifikat Programi u Specijalno obrazovanje

   Медфорд је седиште округа Џексон округа и назван по грађевински инжењер Дејвид Лоринг, а родни град Медфорд. У 2013 факултети високог образовања су вишеструко повећане у односу на последњих неколико деценија. Алба парк, Беар Цреек Парк, Клер Ханлеи Арборетум, Медфорд Карнеги библиотека, Роки Ен врхунац и Прескот парка су радне посете местима у граду.

   Специјално образовање је аспект наставе да се фокусира на пружање одговарајуће образовање за децу који се боре са менталним, физичким, емоционалним, или друштвеним кашњења. наставника за специјално образовање често морају да заврше стручно усавршавање и добити сертификат у оба настави и специјалног образовања за рад са ученицима који имају посебне потребе.

   SAD ostaju najpopularnija destinacija na svetu za međunarodne studente. Univerziteti u SAD dominiraju svetskom rang-listi, a zemlja takođe nudi mnoštvo uzbudljivih lokacija za studije. Državni univerzitetski sistemi delimično subvencionišu državne vlade i mogu imati mnogo kampusa koji se šire po državi, sa stotinama hiljada studenata.

   програми за издавање сертификата су образовне јединице студије које помажу студентима да стекну знање и искуство у класи квалификованих особа. Неки ученици се ове програме како би се вештине потребне да се унапреди у оквиру својих занимања.