Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Sertifikati Programi u Farmaceutska nauka 2024

2 Sertifikat Programi u Farmaceutska nauka 2024

Pregled

Потврда програм је обично краће од студијског програма, и веома је специфичан. Овај тип програма обуке може довести до професионалне или трговинске сертификације у мноштву области. Потврда може да премости јаз у вашем образовању и подесите вас на курс за вишег степена.

Шта је потврда у фармацеутској науци? То је потврда за програм који се фокусира на историју медицине, хемије и физиологије. У зависности од вашег одређеног програма, вероватно ћете узети часове у анатомији, Хуман Пхисиологи, фармакологија (Тхе Ваи лекови утичу на људско тело), ​​токсикологија (штетни ефекти лекова може имати на људско тело) и медицинску хемију.

Попуњавање сертификата програм у фармацеутској науци ће вам помоћи да се фокусирате своје образовање. Моћи ћете да се концентрише на одређени аспект фармацеутске науке, као што су регулаторне послове или клиничких испитивања.

Фармацеутске науке сертификати могу помоћи даље своје циљеве у каријери у земљи и иностранству. Међутим, свака земља има своје захтеве за образовање и фармацеутске регулативе. Контакт школе у ​​земљама у којима сте очекивали да користите сертификат да бисте сазнали о конкретним програмским трошковима.

Потврда у фармацеутској науци може отворити много опција у каријери за вас, у зависности од фокуса. Могло би вас ставити на путу да зарађују Пхарм.Д диплому и стицање лиценцу као фармацеут. Такође можете да наставите да буде истраживач, развој нових лекова за унапређење здравља и добробит. Друга опција каријера је да од представника фармацеутских продаје, где би промовисао разне лекове и саветовање лекара, болнице или клинике у интеракцији лекова, индикацијама и споредних ефеката.

Многе школе и универзитети су угоститељство потребе савремених ученика за флексибилност нудећи онлине часове.Да бисте пронашли школу која одговара вашим интересима и потребама, тражити вашем програму испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Sertifikat
  • Zdravstvena zaštita
  • Farmacija
  • Farmaceutska nauka
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije