Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 11 Osnovne studije prirodnih nauka  (BSc) Programi u Zdravstvena administracija 2023

11 BSc Programi u Zdravstvena administracija 2023

overview

Дипломирани или дипломирани је диплому коју додељује колеџ или универзитет некоме ко је завршио између три и пет година студирања у датој области.

Можда се питате, шта је дипломирани здравља управи? Здравље управа подразумева управљање и надгледање болнице, одељења у оквиру болнице, канцеларије приватној пракси, и друге здравствене системе. То значи да здравствени администратори су задужени за водећим запослених, уз критички запошљавање изборе, и развоју и спровођењу политике система. Они су такође одговорни за неким финансијским питањима, као што су комуникација са инвеститорима и пацијената наплате. Програми често укључују курсеве у управљању, информациони системи, финансије, осигурање и здравствене политике.

Ако сте зарадити диплому у области здравствене администрације, можете очекивати удобан плату и занимљив радну средину.Постоји флексибилност положаја и локације по жељи, јер се очекује здравља администратор послови брзо повећање доступности у наредних десет година.

Због разлике по школи и по земљи, трошкови зараде дипломирани здравља управе је широко разнолик. Обратите програме сте заинтересовани за финансијске информације.

Већина здравствених администратори раде у болницама, али многи други раде у стамбеним објектима, канцеларије приватној пракси, у кући поставке негу, па чак иу подешавањима владе. Они могу надгледати планирање и плате за једну јединицу у једној болници, или могу бити одговорни за управљање читав систем болница. Као пејзаж промена здравствене технологије, здравствене администратори морају да се прилагоде и способни за савладавање нових облика технологије за вођење и друге здравствене му је потребно.Због здравствених прописи и закони мењају често, они такође морају да задрже своје објекте до-то-дате о овим променама.

Захваљујући онлајн опције за учење, образовање није више ограничен географским ограничењима. Ако желите да наставе дипломирани здравство управу, можете почети путовање данас. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • BSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Studije medicine
  • Zdravstvena administracija
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (11)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format