Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 28 Osnovne studije prirodnih nauka  (BSc) Programi u Studije medicine 2023

28 BSc Programi u Studije medicine 2023

overview

Бацхелор оф Сциенце је строго фокусиран академски програм који подстиче студенте да стекну опсежна знања о одређеном пољу или дисциплини. Често ученици зарађују дипломе у приближно четири године, иако се дужина програма разликује од институције до установе.

Са растућим нагласком на здравље и здравствену заштиту широм свијета, потенцијални ученици често питају шта је дипломирани студиј здравствене заштите? Ови програми обично помажу ученицима да развију приступ заснован на доказима у анализи и решавању сложених проблема везаних за администрацију здравства, медицина и медицинских услуга. Студенти обично полажу наставу из науке, биологије, здравља и болести, медицинске политике, фитнеса и администрације објекта. У зависности од институције, учесници програма могу такође попунити неколико општих курсева.

Завршавање БСц у здравственим студијама може дати студентима аналитичко размишљање, разумевање, образложење и вештине за решавање проблема који су потребни за решавање важних питања у здравственој заштити и да на други начин доприносе професионално. Многи дипломци се такође ослањају на способности организације и управљања временом које стекну током додипломских студија како би побољшали свој лични живот.

Трошак за похађање БСц у програму здравствене заштите зависи од школе у ​​којој студент одабере да присуствује. Пошто се трошкови разликују од програма до програма, дискусија о укупној школарини и накнадама са административним службеницима из свих будућих школа је добра идеја.

Одржавање БСц у здравственим студијама обично помаже студентима да приступе многим приликама за каријеру. Док запослени на улазном нивоу могу бити конкурентни, појединци често траже посао као аналитичари политике здравствене заштите, асистенти медицинских канцеларија или помагачи медицинских програма. Други раде као администратори објекта, независни консултанти и медицински менаџери или директори. Они који одмах не уђу у радну снагу, често одлучују за магистарску или докторску диплому или кроз исту школу или другу институцију.

Да би сте стекли БСц у здравственим студијама, ученици често узимају курсеве на интернету, путем кореспондентских програма или лично на универзитетима цигле и малтера. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • BSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Studije medicine
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (28)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format