Keystone logo

1 Fleksibilno vreme BSc Programi u Zdravstvena zaštita Nega bolesnika Program za medicinske sestre sa licencom za rad u Ферфилд, Сједињене Америчке Државе за 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Сједињене Америчке Државе
  • Zdravstvena zaštita
  • Nega bolesnika
  • Program za medicinske sestre sa licencom za rad
  • Fleksibilno vreme
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Fleksibilno vreme BSc Programi u Zdravstvena zaštita Nega bolesnika Program za medicinske sestre sa licencom za rad

Šta je registrovana nega?
Registrovana medicinska sestra uključuje brigu o pacijentima i promociju njihovog zdravlja. Medicinske sestre rade u bolnicama, klinikama i kućnim ustanovama. Oni takođe mogu raditi u javnim zdravstvenim okruženjima, kao što su škole i centri u zajednici. Registrovane medicinske sestre moraju biti licencirane da bi se bavile negu.

Šta mogu da uradim sa diplomom iz registrovane nege?
Postoji mnogo različitih puteva karijere koje registrovana medicinska sestra može da preduzme. Neke registrovane medicinske sestre mogu odlučiti da rade u bolničkom okruženju, dok druge možda više vole da rade u klinici ili privatnoj praksi. Registrovane medicinske sestre takođe se mogu specijalizovati za određenu oblast nege, poput pedijatrijske nege ili gerijatrijske nege. Neke registrovane medicinske sestre odlučuju da predaju negu na koledžu ili univerzitetu.

Zašto studirati Registrovani Nursing?
Registrovana medicinska sestra je vitalna profesija u zdravstvenoj industriji; promovisanje zdravlja i dobrobiti pacijenata. Medicinske sestre su često prva tačka kontakta za pacijente kada uđu u zdravstveni sistem i igraju važnu ulogu u pružanju kvalitetne nege pacijenata. Pored toga, registrovane medicinske sestre mogu se specijalizovati za određenu oblast nege, što im omogućava da pacijentima pruže specifičniju i ciljaniju negu.

Vrste registrovanih diploma za negu
Registrovane medicinske sestre obično imaju pridruženi stepen ili diplomu iz nege, iako neke medicinske sestre mogu imati diplomu nege. Medicinske sestre takođe moraju položiti nacionalni ispit za licenciranje kako bi postale registrovane medicinske sestre. U nekim državama od medicinskih sestara se takođe može tražiti da završe period nadgledanog kliničkog iskustva pre nego što mogu biti licencirane.

Šta ću studirati tokom diplome registrovane medicinske sestre?
Tokom registrovanog stepena medicinske sestre, studenti će se kurseve iz anatomije i fiziologije, mikrobiologije i hemije. Pored toga, studenti će pohađati kurseve o teoriji i praksi sestrinstva. Studenti mogu imati priliku da završe kliničke rotacije u različitim zdravstvenim okruženjima, kao što su bolnice, klinike i postavke kućne nege, kako bi stekli praktično iskustvo u oblasti nege.

SAD ostaju najpopularnija destinacija na svetu za međunarodne studente. Univerziteti u SAD dominiraju svetskom rang-listi, a zemlja takođe nudi mnoštvo uzbudljivih lokacija za studije. Državni univerzitetski sistemi delimično subvencionišu državne vlade i mogu imati mnogo kampusa koji se šire po državi, sa stotinama hiljada studenata.

Бацхелор оф Сциенце програма су идеални за појединце који желе да повећају своје искуство и знање у одређеној области. Одлучивање да заради дипломирани може да помогне студентима да пронађу испуњавања и професионалне каријере по завршетку студија.

Učenje sa skraćenim radnim vremenom omogućava vam da steknete diplomu ili kvalifikaciju čak i ako se ne može pohađati školu na puno radno vreme. Može se učiti sopstvenim tempom, postepeno akumulirajući kredite koji se računaju na konačnu kvalifikaciju.