Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 4 Osnovne studije prirodnih nauka  (BSc) Programi u Medicina 2023

4 BSc Programi u Medicina 2023

overview

Бацхелор дипломе су зарадили након студент нигде завршио са три до пет година студирања. Да ли је научник зарађује дипломирао или Бацхелор оф Сциенце зависи од школе и курсеви потребне за степен. Није ретко да Бацхелор оф Сциенце бити на располагању за не-науке терену а, као што су спољне службе.

Дакле, шта је дипл медицине? Ова посебна степен има за циљ да испуни пре мед квалификације за оне који желе да присуствују медицинску школу. Ученик може зарадити диплому у медицини ако он или она нема диплому у другом пољу и жели да ради у области медицине. Школа може понудити двоструку студијског програма на којима су студенти и даље на дипломирани програма након стицања своје основне дипломе. Примери заједничких курсева укључују психологију и микробиологије.

Уобичајени разлог да зарадите диплому је да буде примљен у медицинску школу и достићи доктор медицине (МД). Дипломирао у медицини такође може бити корисно за наставак образовање у другој области која је уско везано за медицину, као што су јавно здравље или исхрану.

Што се тиче трошкова често повезана са Дипломирани у медицини, водећи фактори укључују школарине, таксе, да ли је ученик похађа пуно радно време или скраћено радно време и трошкове књига. Зато што је у области медицине, укупни трошкови могу бити високи, што га чини добра идеја да позовете школа Укључења канцеларије да се распита о могућностима стипендирања.

Што се тиче каријера често стоје на располагању онима са дипломирао у медицини, постоји неколико опција осим лекара. Примери укључују медицинске перфусионист, клиничког испитивања манагер, здравство производа и фармацеутских представника продаје.Могло би бити додатни сертификати или лиценце потребне да у потпуности испуњава услове за послове, а ученици ће можда желети да наставе у областима као што су бизниса и менаџмента на боље квалификују за послове.

Побољшати пулс свог професионалног потенцијала за зараду диплому у медицини. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • BSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Medicina
  • Medicina
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (4)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format