Keystone logo

Filteri

 • BSc
 • Zdravstvena zaštita
 • Sportska medicina
 • Fiziologija vežbanja
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (12)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

12 BSc Programi u Fiziologija vežbanja 2024

  BSc Programi u Fiziologija vežbanja

  Да би показали да су признати за посвећену студију у једној од наука, студенти могу радити на зарадњи дипломског особља. Са оваквим степеном постаје могуће приступити дипломским програмима или да се упише у каријеру.

  Шта је БСц у физиологији вјежбе? Ово је курс студија који може довести до каријере у здрављу и фитнесу, снагу и условљавању и више клиничких или истраживачких поставки. Студенти обично уче о физиологији тела, како мускулоскелетног тако и кардиоваскуларног. Разумевањем шта се дешава када се повреда одвија и зашто се то деси, ученици постају вешти у превенцији. Студенти такође могу добити дубинско разумијевање исхране и његових ефеката на тело.

  Они који дипломирају са БСц у физиологији вјежбе могу постати стручњаци у превенцији и сигурности повреда. Способност процене здравља људи је корисна вјештина у медицинским областима. Студенти такође могу постати вешти у провођењу студија у лабораторијском окружењу.

  БСц у физиологији вјежбе ће имати одређене трошкове за то, а ова вриједност варира у зависности од земље и државе у којој се одвијају курсеви. Добро је истражити могуће школе и њихове трошкове.

  Једна од очигледнијих путева је недавно дипломирани дипломирани дипломац за физиологију вежби да постане вежбајући физиолог. Међутим, вештине које су научене у овом степену такође се примењују као спортски тренер или инструктор за фитнес. Такође је могуће ићи у дијететику. Они који су заинтересовани за пружање алтернативних облика лечења могу бити заинтересовани да постану цхиропрацторс.

  Постоји много различитих места за постизање БСц у физиологији вјежбе. Они који траже начин прилагођавања планираном распореду требају размотрити узимање часова на интернету. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.