Keystone logo

51 BSc Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Biomedicinska nauka
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (51)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BSc Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka

Зарада на Бацхелор оф Сциенце или дипломирао је прва степеница у високом образовању. Типичан степен програм обухвата три до пет година и обухвата основно и средњи студију о било ком предмету.

Шта је дипломирани биомедицинске науке? Биомедицинских наука студије укључују никакву научну студију у вези са биологијом јер утиче на здравствену заштиту. Попуњавање цоурсеворк у биомедицинских наука даје темељ знања за све медицинске професије. Неки примери курса укључују ћелијске биологије, микробиологије, основна Неуросциенце, и људске анатомије. Студенти могу прилагодити своје изборне да одговара своје намераване каријере, као и, упућујући своје студије према спортској медицини или јавног здравља, на пример.

Зарада је дипломирао у биомедицинске науке припрема дипломце за разне медицинске радних места. Индустрија здравствене заштите у складу па чак и расте, што даје стабилан посао окружење и висок потенцијал зараде.Рад у индустрији здравствене заштите и ствара бескрајне могућности да помогне појединцима и породицама кроз оба тешка и узбудљива времена. Она пружа одличну основу за зараду напредне медицинске степени, као добро.

Неколико фактора утиче на укупне трошкове зараде диплому. Локација, величина кампус, а животни трошкови све утицати на укупан трошак. Попуњавање неки курс рада на мрежи или пријаве за студентске кредите може да помогне ублажи неки финансијски терет.

Иако зарађују напредне степени може бити неопходно за многе каријере здравствених, оне са Дипломирани биомедицинске науке и даље имати користи од широког спектра могућности. Неке од позиција које су доступне на овом нивоу су лабораторијски техничар, истраживач, форензичар, представник продаје у фармацеутској индустрији или биомедицинских опрема, медицинска библиотекар и наука писац. Остали послови могу се наћи у јавним здравственим агенцијама и међународним пројектима здравствене заштите.

Онлине студијски програми пружају одличну прилику за студенте широм света. Ако размишљате диплому у биомедицинских наука, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.