Keystone logo

41 BSc Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Biomedicina 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Biomedicinska nauka
  • Biomedicina
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (41)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

BSc Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Biomedicina

Бацхелор оф Сциенце (БСЦ) степен је обично четворогодишњи програм узима на универзитету. Да бисте добили дипломирани, студент мора завршити прописану скуп курсева, са неким варијацијама дозвољена личним склоностима студија. Прве две године су углавном општи универзитетски услови, затим две године детаљне студије у нечијем изабраног мајор. Када Бацхелор оф Сциенце је зарадио, студент може да настави са студијама.

Шта је дипл у биомедицини? Дипломирани у биомедицини је програм Бацхелор који даје студентима вештине које су им потребне за улазак на тржиште рада у области науке или да пређем на напредним дипломама. Знање стечено укључује дубоко разумевање биљних и животињских ћелија, генетика, органској хемији. Врсте програма укључују управљање биотехнологије, медицине, науке и животиња биолошка истраживања. Са широким спектром расположивих програма, студенти могу да бирају предмете који допуњују своје интересе.

Предности зарађује инжењер у биомедицини укључују отварање широк спектар високо плаћања опција каријере или пут ка напредним степени. Да ли неко жели да ради у истраживачких капацитета, научити или се баве медицином, зарадио инжењер у биомедицини је одлично место за почетак.

Трошкови зарада ову врсту степена варира, у зависности од универзитета. Поље студија је доступна у многим земљама широм света. Избор једног у близини може да буде најбоља опција ако цена је фактор. Такође, студенти треба да буду сигурни да ће курс да испуне своје дугорочне циљеве пре него што се упишу.

Дипломци који су завршили овај степен програма може се наћи у великој потражњи на радном месту. Већина каријере су у области медицине. Опције укључују Бити научник, микробиолог или генетичар; предаје на факсу разини; писање за научна публикација; и раде у ветеринарској медицини.То су све конкурентске поља, па специјализована у одређеном студија, а не широког или општој категорији, може да помогне у постизању жељене посао.

Програми се могу наћи на универзитетима широм света. Неки курсеви комбинују онлајн часове са у-лице лабораторија, што је одлична опција за ученике којима је потребна флексибилност у њиховом распореду. За више информација, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.