Bergen Community College

Uvod

Bergen Community College

Са седиштем у Њу Џерсију, Bergen Community College , јавни двогодишњи колеџ за заједничко образовање, уписује више од 13.000 студената на локацијама у Парамусу, Центру за учење Пхилип Циарцо Јр. у Хацкенсацк-у и Bergen Community College у Меадовландс-у у Линдхурсту. Колеџ нуди више од 100 програма диплома сарадника и сертификата који припремају студенте за прелазак у четворогодишње институције или за директан улазак у различите професије. Часови се нуде данима, увече, викендом и онлајн. Шездесет студентских клубова и организација, као и тринаест међуколегијских атлетских тимова, пружају обиље студентских активности и догађаја. Некредитни, стручни курсеви се нуде преко Одељења за континуирано образовање и развој радне снаге и Института за учење у пензији. Главни кампус колеџа у Парамусу има огромне физичке ресурсе, укључујући Технолошки образовни центар (отворен 2003.), једини у региону интегрисани наставни центар за здравствене професије (отворен 2016.) и водећи у земљи СТЕМ студентски истраживачки центар (отворен 2019.).

Bergen Community College прима преко 200 међународних студената из преко 55 земаља широм света. Прелепи кампус Бергена нуди безбедно и пријатно окружење на само 30 миља од Њујорка. Отворени пријеми у Бергену, снажне услуге подршке студентима, одлично академско окружење и несметан трансфер на јавне и приватне универзитете чине га одличним местом за међународне студенте да започну своје искуство на америчком колеџу. Међународни студентски центар помаже будућим и садашњим Ф-1 међународним студентима са свеобухватним услугама укључујући пријем, имиграцију и академска питања.

Квалитет

Колеџ је на првом месту у Њу Џерсију за дипломце сарадника. Особље Бергена представља институционалну снагу, коју је истакао амерички професор године 2015, према избору Савета за унапређење и подршку образовању и Карнеги фондације за унапређење наставе. Бергенова приступачна школарина и реномирани факултет допуњују часове општег образовања као што су енглески састав, општа биологија и статистика који остају идеални за прелазак на многе четворогодишње факултете. Берген нуди програме са дипломама и сертификатима у областима као што су ваздухопловство, кривично правосуђе, хигијена зуба, модни дизајн и угоститељство.

Приступачност

Берген нуди приступачну стопу школарине за студенте ван округа, ван државе и неимигрантске визе.

Приступ

Универзитетско окружење на једном месту на једном месту повезује студенте са регистрацијом, академским и свеобухватним услугама подршке као што су:

 • Центар за помоћ у учењу Церулло, национално признати центар за подучавање;
 • Центар за здравље и лично саветовање, канцеларија са саветницима за подршку менталном здрављу и благостању; и
 • Центар за развој деце, национално акредитована установа за рано детињство.

Bergen Community College има два међународна студентска саветника који пружају услуге и програме за тренутне Ф-1 међународне студенте у Међународном студентском центру.

ИСЦ пружа следеће услуге као помоћ власницима Ф-1 виза:

 • Имиграциони и академски савети
 • Имиграција / Усклађеност са УСЦИС-ом / Одржавање статуса Ф-1
 • Саветовање за културно прилагођавање
 • Ф-1 Међународна студентска оријентација (јесењи и пролећни семестри)
 • Верификација за писмо социјалног осигурања
 • Радионице за ажурирање и информисање Ф-1!

Lokacije

 • Paramus Road, 400, 07652, Paramus

 • Main Street,355, 07601, Hackensack

 • Wall Street West,1280, 07071, Lyndhurst

Pitanja