Keystone logo

15 Diploma više škole Programi u Zdravstvena zaštita Tehnologije zdravstvene zaštite 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma više škole
  • Zdravstvena zaštita
  • Tehnologije zdravstvene zaštite
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (15)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma više škole Programi u Zdravstvena zaštita Tehnologije zdravstvene zaštite

Ако тражите уводни или мање-дивисион програм у датој области, зарађују ванредни степен може бити за вас. Овај програм је обично доступан у јуниорској и заједнице колеџима, а ако планирате да наставите своје студије, можда ћете моћи да пренесе кредите касније.

Шта је сарадник степен у медицинској технологији? Овај степен је динамичан програм који упознаје студенте са алатима, процедуре и технологије које су од суштинског значаја за модерним услугама здравствене заштите. Јер је фокус на општем технологији него једном пољу, можете очекивати курсеве за покривају широк спектар знања. Неки од класе које се могу појавити у наставном плану и програму прикупљање узорака, имунологија, Пхлеботоми, клиничке праксе и бригу о пацијентима.

Општи природа програма користи ученицима, отварајући опције за низ избора занимања.Као што је индустрија здравствене заштите наставља да се развија, то може бити велика предност за дипломце који зарађују степена.

Можете добити детаљан извештај о трошковима из канцеларије пријема у вашој школи. Они ће бити у могућности да обезбеди најтачније информације о трошковима за упис у сарадник студијског програма медицинске технологије.

Један од најпопуларнијих радних места за студенте који зарађују сарадник диплому медицинске технологије је лабораторија. Програм ће обично упознати студенте са многим алатима које су присутне у лабораторији, тако позицијама као што су колектора узорка, подаци процессер и резултати аналитичар су сви потенцијално добри уклапа. Други путеви каријере, као што су помоћници позицијама у ординацијама, могу ставити знања ученика здравствене заштите да користе, такође. Још један заједнички став за дипломце је клинички асистент, помажући да се са клиничким процедурама користећи медицинску технологију која се користи у таквом окружењу.

Неки сарадник степени се нуде на мрежи, а можда ћете моћи да пронађете школу са медицинске технологије програма са дугим опција студија. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.