Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Diplome više škole  (Diploma više škole) Programi u Dentalna i oralna nega 2023/2024

1 Diploma više škole Programi u Dentalna i oralna nega 2023/2024

Pregled

Сарадник степени имају тенденцију да буде приступачан начин да уђу у сталну стручну или техничку каријеру. Они се фокусирају на практичној примени знања него на теорију. Обично завршава у року од двије или три године студија, менаџери запошљавања ће редовно контактира инструкторе да пронађу најбоље студенте да ангажују право из школе.

Можда сте радознали, шта је сарадник степен у стоматолошкој и оралне неге? Типично такав програм укључује претпоставке у хемији, биологији и КПР. Главне теме имају тенденцију да обухвати фармакологију, ургентне медицине и анестезије. Програм обухвата бројне сата у окружењу лабораторију да вежбају концепте научене. Ученици могу припремити да се одбора испит после или док приводи крају својих студија.

У САД, на тржишту посао за стоматолошке хигијеничара Очекује се да ће порасти за 19 одсто између 2014. и 2024. То значи додавање неких 37,400 радних места у тој области.Дипломирао на програма вас ставља у реду за зараде око $ 71.520 годишње. Да бисте знали шта да очекујемо на другим тржиштима, студенти који живе у другим земљама треба да истражују сличне статистику из њиховог народа порекла.

Трошкови програм значајно разликују од школе до школе. факултети заједнице настоје да понуде најниже цене, али они често имају листе чекања дуже. Може се десити да приватне установе или болнице колеџа који нуде сличне степени. Онлине курсеви могу бити понуђени за субјекте који не захтевају руке-о примени концепата научених.

Зарада степен блиског сарадника у стоматолошкој и оралне неге може довести до доживотног каријери задовољавајућег рада. Пацијенти имају тенденцију да долазе у именовањем за редовном негу. Ово може довести до дуготрајних односа са читавим породицама. Хигијенисти такође имају скраћено радно време могућности за рад, ради само неколико дана недељно по жељи.

Многи факултети дозвољавају да се пријавите на мрежи за своје стоматолошке и оралног програма заштите. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Diploma više škole
  • Zdravstvena zaštita
  • Stomatologija
  • Dentalna i oralna nega
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije