Keystone logo

2 Diploma više škole Programi u Zdravstvena zaštita Alternativna medicina Alternativna medicina 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma više škole
  • Zdravstvena zaštita
  • Alternativna medicina
  • Alternativna medicina
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma više škole Programi u Zdravstvena zaštita Alternativna medicina Alternativna medicina

Сарадник степен може премостити јаз између две различите фазе академских, и то је такође начин за професионалце да бисте добили додатну обуку и квалификације. Степен потребно око две године да заврше и може се узети на бројним техничким школама и на факултетима у заједници.

Шта је сарадник степен у алтернативну медицину? Овај програм је за студенте који желе да се упознају са различитим аспектима холистичке медицине. Неки програми ће обухватити предмет у целини, док ће други понудити мајсторске курсеве у различитим терапијама. Ово укључује натуропатхи, масажу, јогу, хипнотерапија, Реики терапију, акупресура, медицински хербалисм, традиционалну кинеску медицину, ароматерапија, рефлексологија, и хомеопатија. Чак и ако студенти специјализовани, већина програма захтева да се настава узети у анатомији, физиологије, и патологије.

Подручје алтернативне медицине је постала мејнстрим, тако да дипломци имају добре шансе за проналажење посла да раде оно што воле.Студенти такође научити довољно о ​​алтернативним методама исцељивања да они имају тенденцију да буду здравији и сами.

Школарина и накнада ће варирати у зависности од специфичног програму. Локација школе и Специфични наставни програми ће бити велики одреднице, тако да студенти треба да се информације о трошковима директно из школа.

Појединци са одговарајућу обуку и образовање имају низ каријере да могу изабрати, као што су масаже, природне медицине, хомеопатије, јога, или биља, и овај избор зависи од њихове специјализације. Они могу да изаберу да отвори приватну праксу, раде у спрези са другим здравственим практичара, или рада у бањском или летовалишту. Они који не желе да раде директно са клијентима може да одлучи да отвори и води велнес центар за разне терапије.

Користите нашу широку базу података да почне истраживање и упоређивање одмах школе.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.