Keystone logo

12 Zdravstvo Programi u Alternativna terapija 2024

Filteri

Filteri

 • Zdravstvena zaštita
 • Program za zdravstvene radnike
 • Alternativna terapija
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (12)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Zdravstvo Programi u Alternativna terapija

  Da li ste strastveni u pogledu nekonvencionalne metode isceljenja i velnesa? Ako je tako, alternativna terapija bi mogla da bude savršeno polje učenja za vas. Ova fascinantna disciplina fokusirana je na alternativne prakse koje se često koriste zajedno ili umesto tradicionalne medicine, nudeći sveobuhvatniji pristup zdravstvu.

  Kada je reč o alternativnim diplomama terapije, nastavni plan i program može da varira u zavisnosti od određenog programa i institucije. Međutim, postoje neka uobičajena pitanja sa kojima ćete se verovatno susresti, uključujući anatomiju, fiziologiju, ishranu, biljnu medicinu i homeopatiju. Mnogi programi takođe zahtevaju od učenika da završe nadzirano kliničko radno vreme.

  Kada završite studije alternativne terapije, očekuju vas razne uzbudljive opcije u karijeri. U zavisnosti od vaše oblasti stručnosti, mogli biste da se nađete u situaciji da radite kao akupunkturista, maser, travalista i još mnogo toga.

  Dakle, ako ste spremni da zaronite u svet holističkog zdravlja i velnesa, zašto ne biste razmotrili da sledite diplomu alternativne terapije?