Pročitajte zvanični opis

Медицински факултет и ветеринарска медицина чине две школе. Ово су Единбургска медицинска школа и Краљевска (Дицк) школа ветеринарских студија.

Заједно формирамо јединствену групацију у Великој Британији где ветеринари, медицинари и биомедицински научници раде заједно и проучавају заједничке узроке болести које утичу на наше популације. Наши кампуси, наша структура и организација наших степена осигуравају да имамо људе из Краљевске школе (Дицк) за ветеринарске студије и Медицинске школе у ​​Единбургху, који истосе ваздух, дизајнирају пројекте заједно и предају у својим специјализованим областима.

Вет

Роиал (Дицк) школа ветеринарских студија

Највише рангирана ветеринарска школа у Великој Британији у оквиру Ресеарцх Екцелленце Фрамеворк 2014, Тхе Роиал (Дицк) школа ветеринарских студија је светски лидер у области ветеринарског образовања, истраживања и праксе. Нудимо изванредну ветеринарску едукацију користећи награђени наставни план и програм, иновативне наставне методе и интердисциплинарно окружење. Били смо први међу седам ветеринарских школа у Великој Британији за квалитет истраживања у Екерцисе Ресеарцх Ассессмент 2008, потврђујући изванредну међународну репутацију школе. Наше клиничке услуге - Болница за мале животиње и вежбање животиња - спадају међу најутицајније центре за клиничку негу у Великој Британији.

Медицинска школа у Единбургу

Медицинска школа у Единбургу има три декана. Ово су биомедицинске науке, клиничке науке и молекуларне, генетске и популационе здравствене науке.

Настава за МБЦхБ програм и друге биомедицинске додипломске и постдипломске програме одвија се кроз три Деанериес. Довођење правих појединаца заједно, и клиничке и неклиничке, катализирамо и стварамо могућности да развијемо узбудљив посао који утиче на живот људи. Медицинска школа Единбургх пружа врхунску едукацију у првокласним објектима узбуђеним људима који су на врхунцу.

Нудимо одлично искуство у окружењу у којем се истраживање негује и гони. Истраживање је важна компонента живота сваког ученика као средство за разумевање начина размишљања који ће им омогућити да донесу позитивне промјене за човечанство.

Медицинска школа у Единбургу: биомедицинске науке

Спроводећи истраживање о темељима, Биомедицинске науке домаћин је Центра за когнитивне и неуралне системе, Центра за интегративну физиологију, Центра за неурорегенерацију и Одјељења за инфекцију и путну медицину.

Такође доприносимо интердисциплинарним истраживањима са овим придруженим центрима: единбуршким инфективним болестима, Единбургховом неурологијом, Муир Маквелл епилепсијским центром, Патрицк Вилд Центром и фармакологијом, токсикологијом и терапијом.

Теме истраживања у Деанери укључују:

  • Гени и развој
  • Мембранска биологија
  • Неуронске контролне системе
  • Спознаја, учење и синаптичка пластичност
  • Неуропхармацологи
  • Основна и клиничка вирологија
  • Бактеријска патогенеза и хемотерапија

Такође у Деанери је Организација за биомедицинску наставу (БМТО) која игра кључну улогу у администрацији, координацији и имплементацији додипломске студије.

БМТО је одговоран за програм БСц Медицал Сциенцес, заједно са бројним признањима програма из биолошких наука, медицинских наука и ветеринарских наука, плус четрнаест биомедицинских курсева за студенте.

Вет

Единбургх Медицал Сцхоол: Клиничке науке

Са дугогодишњим међународним истраживачким профилом, Клиничке науке су домаћин Центра за кардиоваскуларне науке, Центра за клиничке умне науке, Центра за истраживање инфламације, Центра за регенеративну медицину, Центра за репродуктивно здравље, Единбургског постдипломског стоматолошког института и Одсека здравствених наука.

У најновијој вјежби УК Ресеарцх Ассессмент Екерцисе, клиничка медицина је оцењена на највишем нивоу од 28 поднесака у цијелој Британији.

Деанери заснива се углавном у Литтле Франце-у.

У Малој Француској, Канцеларија канцелара, Институт за медицинска истраживања краљице и Центар за регенеративну медицину имају најсавременије наставне и истраживачке установе у близини Единбуршке краљевске болнице и биомедицинског истраживачког парка Единбургх БиоКуартер.

Остале Деанери сајтове су Единбургх болничка дечја болница, Западна општа болница, Болница Роиал Единбургх и Лауристон Плаце.

Медицинска школа у Единбургу: Молекуларне, генетичке и популацијске здравствене науке

Молекуларне, генетичке и популационе здравствене науке чине МРЦ Институт за генетику и молекуларну медицину, Усхеров институт за здравствене науке и информатику становништва, Одељење за клиничка испитивања у Единбургу и Одсјек за патологију.

МРЦ Институт за генетику и молекуларну медицину састоји се од МРЦ јединице за људску генетику, Центра за истраживање рака у Единбургу и Центра за геномику и експерименталну медицину.

Усхер Институт за здравствене науке и информатику становништва обухвата Центар за здравствене науке становништва, Центар за медицинску информатику и Центар за глобална истраживања здравља.

Деанери такође је домаћин Јединичком јединици за клиничка испитивања (ЕЦТУ) која је недавно била пуна регистрација у УК Конзорцијуму за клиничка истраживања и добила је статус статусног центра МРЦ клиничких испитивања и Одељење за патологију.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај програм има за циљ ширење знања, вештина и разумијевања медицинског имиџа, ​​омогућавајући ефикасну и ефикасну анализу медицинских слика која се може користити и кли ... [+]

Опис програма

Овај програм има за циљ ширење знања, вештина и разумијевања медицинског имиџа, ​​омогућавајући ефикасну и ефикасну анализу медицинских слика која се може користити и клинички и комерцијално.

Покривајући физику снимања и сродних техника, такође се фокусира на специјализирани садржај који обухвата обраду слика и анализу.

Студенти ће такође моћи да користе МАТЛАБ рачунско окружење и програмски језик.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Побољшајте своју стручност за снимање и стечите високо квалификовану квалификацију мајстора путем учења на даљину, док сте на свом послу и на својој локацији. ... [+]

Опис програма

Да шири знање о снимању, вештине

Циљеви нашег флексибилног, интермитентног, скраћеног радног времена, онлине учења (ОЛ) програма:

да обезбеди разумевање теорије сликања, техника, анализеда развије планирање истраживањада омогући тумачењеда се односе на истраживање имиџа на клиничке применеОнлине учење

Приступ учењу светске класе на Универзитету у Единбургу, уз одржавање локалног професионалца... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Комбинована позитронска емисиона томографија (ПЕТ) и магнетска резонанца (МР) представља технологију слике која омогућава информације о метаболичкој функцији, физиологији ... [+]

Опис програма

Комбинована позитронска емисиона томографија (ПЕТ) и магнетска резонанца (МР) представља технологију слике која омогућава информације о метаболичкој функцији, физиологији и анатомији која се прикупљају у једној сесији скенирања у дијагностичке и истраживачке сврхе (нпр. Истраживање деменције

ПЕТ-МР скенери се све више инсталирају у клиничким и истраживачким окружењима, али тренутно тренинг о томе како да се користи и најбоље користе такве постројења је ограничен, често захтијевају дуготрајне боравке, далеко од посла и личних обавеза код куће.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програм шири знање, вјештине и разумијевање снимања, како би се омогућило дјелотворно и ефикасно кориштење снимања, клинички, у истраживању и индустрији. ... [+]

Опис програма

Ширење знања о неуроимајама, вјештина и разумијевања, како би се омогућило дјелотворно и ефикасно кориштење неуроимајзинга у истраживању.

Циљеви нашег флексибилног, интермитентног, скраћеног радног времена, онлине учења (ОЛ) програма:

да обезбеди разумевање истраживања, које користи технике неуроимајзингада развије планирање истраживањада омогући тумачењеда повежу истраживање неуроимагинг са клиничким апликацијамаОнлине учење... [-]
Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај постдипломски сертификат и диплома представљају јединствену прилику за студенте који желе да истраже аспекте људске анатомије кроз флексибилност програма за учење на ... [+]

Опис програма

Овај постдипломски сертификат и диплома представљају јединствену прилику за студенте који желе да истраже аспекте људске анатомије кроз флексибилност програма за учење на даљину.

Сви курсеви који чине програм користе иновативне методе наставе како би студентима пружили кључне преносне вештине поред чврстог основа анатомског знања.

Наш програм у анатомским наукама се испоручује у потпуности на мрежи и стога се ослања на коришћење ИТ-а, на примјер путем кориштења е-поште, аудиовизуелних материјала, дискусија и других различитих интерактивних ресурса.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
12 - 48 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Наш програм даје дипломцима научно знање и практичне вештине за истраживање у новој области животињске науке и "Једно здравље", пружајући основна знања о функционисању жи ... [+]

Опис програма

Наш програм даје дипломцима научно знање и практичне вештине за истраживање у новој области животињске науке и "Једно здравље", пружајући основна знања о функционисању животињског тела. Ми истражујемо примјене основних животињских наука у ветеринарској и људској медицини, сточарској индустрији и сигурности хране.

Програм се одржава на светски познатом Рослин институту, који се налази у најсавременијој научној згради на кампу Ускрс Бусх, поред школе Краљевске (Дицк) ветеринарске студије. Као члан особља у Институту, користићете нашу репутацију свјетске класе за истраживање у живописној, успешној академској заједници.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај једногодишњи, редовни програм пружа одличну основу за докторске или друге академске студије у биомедицинским наукама. Научит ћете вриједне истраживачке вјештине, био ... [+]

Истраживачки профил

Овај једногодишњи, редовни програм пружа одличну основу за докторске или друге академске студије у биомедицинским наукама. Научит ћете вриједне истраживачке вјештине, биомедицинске лабораторијске технике и широк спектар других преносивих вјештина које ће вам дати предност за остатак каријере. Можете изабрати и две теме које најбоље одговарају вашим интересима и циљевима каријере.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај програм испоручује Универзитет у партнерству са Краљевским колеџом хирурга Единбургха и води до доделе мајстора хирургије (ЦхМ). Она се одвија уз клиничку обуку и до ... [+]

Опис програма

Овај програм испоручује Универзитет у партнерству са Краљевским колеџом хирурга Единбургха и води до доделе мајстора хирургије (ЦхМ). Она се одвија уз клиничку обуку и допуњује обуку на радном месту.

На основу УК интерколлегијатног хируршког курикулума, нуди приправницима у васкуларној и ендоваскуларној хирургији могућност да проучавају теме релевантне за специјалност и подржавају припрему за завршне испите из области професионалног изласка, као што су ФРЦС и ФЕБВС. Ваша студија ће вам омогућити да побољшате своје знање засноване на доказима и побољшате своју клиничку праксу.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 4 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Код ветеринарског менаџмента животиња, анестезија (што доводи животиње у несвесно дозвољивање процедура) и аналгезију (смањујући бол који болује животиња) имају животну в ... [+]

Опис програма

Код ветеринарског менаџмента животиња, анестезија (што доводи животиње у несвесно дозвољивање процедура) и аналгезију (смањујући бол који болује животиња) имају животну важност у побољшању добробити животиња, као и дозвољавајући текући развој медицинских и хируршких предности.

Знање и напредак у анестезији током последњих 20 година били су знатни. Ми можемо користити технике за блокирање сензације локално или преко подручја тела, а не само потпуну несвесност. Имамо низ лекова и метода администрације лијекова који су нам доступни у нашој борби против болова. Анестезија је одувек носила ризике и имамо све већу доступност опреме за надгледање како бисмо могли да пратимо физиолошку функцију тела током анестезије у циљу смањења морбидитета и морталитета код наших животиња.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ветеринарска епидемиологија је кључна компонента у низу глобалних изазова који се тичу контроле болести, сигурности хране и климатских промјена. Сходно томе, постоји потр ... [+]

Опис програма

Ветеринарска епидемиологија је кључна компонента у низу глобалних изазова везаних за контролу болести, сигурност хране и климатске промјене. Сходно томе, постоји потреба да се побољша наша способност да схватимо, предвидимо и одговоримо на обрасце и динамику болести и контролу епидемија.

Партнерство Р (Д) СВС и СРУЦ стварају највећу концентрацију истраживачке моћи у ветеринарству и пољопривредним наукама у Великој Британији. МСц се ослања на ово богато искуство и истраживачку активност како би обезбедио научно знање о основним биолошким процесима (нпр. Понашање, физиологија, имунологија, екологија) и праксу управљања животном средином и пољопривредом (нпр. Трговина сточном храном, исхрана, сточарство) , распрострањеност и ширење система сточарства. Ово омогућава дубинско разумевање сложених еколошких обрасца болести, што олакшава предвиђање ризика од болести и контроле. Овај мултидисциплинарни системски приступ ће вам пружити вештине да бисте значајно допринели решавању безбедности хране, климатских промена и контроле болести у својој улози професионалца за здравље животиња.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програм се заснива на паралелама које постоје између ових болести, учењу из изазова који постоје и чији је циљ повезивање појединаца да поставља темеље глобалне заједнице ... [+]

Опис програма

У протеклих неколико деценија скоро једна нова болест се појављује сваке године, а више од 75 процената ових болести потиче од зоонотског порекла. Сада постоји већа потражња за инвестицијама и истраживањима која ће нам помоћи да боље управљамо овим болестима.

Циљ овог програма је решавање изазова инфективних болести у 21. веку пружањем курсева за праћење, превенцију и контролу заразних болести, као и процјену начина на који они утичу на јавно здравље.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Постдипломски сертификат у глобалним здравственим изазовима је скраћено радно време, онлине програм који узима мултидисциплинарни приступ у разумијевању ових промјенљивих ... [+]

Опис програма

Програм је осмишљен тако да оспособи оне који већ раде у глобалном здрављу и развоју, или они који планирају да раде са међународним и националним здравственим агенцијама, са алатима, знањем и вештинама како би се сложили са сложеним проблемима који се тичу равноправног и правичног здравља и благостања.

Такође ће бити огромна вриједност за оне који су заинтересовани за глобални развој и помоћ, као и за оне који су заинтересовани за каријере у здравственом новинарству или за рад у међународном пословању у области здравства и социјалне заштите, као и за друштвену одговорност и одрживост предузећа.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај онлине програм ће вам пружити свеобухватно разумевање процеса, истражних поступака и опција лијечења за обичне болести са којима се сусрећете у општој медицинској пр ... [+]

Опис програма

Овај онлине програм ће вам пружити свеобухватно разумевање процеса, истражних поступака и опција лијечења за обичне болести са којима се сусрећете у општој медицинској пракси.

Програм је углавном за ране постдипломске докторе. Допуњује учење које вам је потребно за постизање чланства у Краљевском колеџу лекара и такође може бити погодно за докторе у другим специјалитетима или консултантима медицинске сестре и другим медицинским специјалистима са великим клиничким искуством.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај онлине програм ће пружити знање и разумијевање кључних елемената и принципа пројектовања, доставе и анализе клиничког испитивања. Осим знања и разумијевања принципа ... [+]

Опис програма

Онлине програм ће пружити знање и разумијевање кључних елемената и принципа пројектовања, доставе и анализе клиничког испитивања. Осим знања и разумијевања принципа ГЦП-а и њихове практичне примјене у клиничким испитивањима.

Овај програм је погодан за дипломце из медицине, медицинске сестре, фармације, биологије и других сродних дисциплина укључених у клиничка испитивања.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

ЧМ је дизајниран да подржи напредне офталмолошке приправнике у Великој Британији и на међународном плану и програму који препознаје њихове субспециалистичке офталмолошке ... [+]

Опис програма

Овај нови двогодишњи мастер програм који се научи у потпуности на мрежи, заједнички нуди Универзитет у Единбургу и Краљевски колеџ хирурга Единбургха и води до степена Мастер оф Сургери (ЦхМ). Развијен је уз подршку НХС образовања за Шкотску (НСЗ).

ЧМ је дизајниран да подржи напредне офталмолошке приправнике у Великој Британији и на међународном плану и програму који препознаје њихове субспециалистичке офталмолошке интересе у припреми за испитивање изласка и болничку праксу.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 4 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај скраћени онлајн програм привлачи међународну и вишеструку студентску групу и нуди јединствену прилику да има директан контакт са другим особама које раде на управљањ ... [+]

Опис програма

Универзитет у Единбургу је глобално признат по својим истраживањима, развоју и иновацијама, а студентима је пружио образовање од свјетске класе већ више од 425 година. Програм за управљање боловима који нуди Одељење за анестезију, критичну негу и болну болу, наставља ову традицију интегришући постојећа клиничка истраживања са високим нивоом академских и професионалних инпута.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

МСц Цритицал Царе програм је намењен здравственим професионалцима који се сусрећу са критично болесним одраслим особама у својој свакодневној пракси (медицинске сестре, д ... [+]

Универзитет у Единбургу је глобално признат по својим истраживањима, развоју и иновацијама, а студентима пружа образовање свјетске класе више од 425 година.

Ослањајући се на ту традицију, магистар критичког образовања развијен је у сарадњи са Краљевским колеџом лекара из Единбурга и налази се у оквиру универзитетског деканата клиничких наука и Високог медицинског и ветеринарског факултета. МСц је узбудљив нови он-лине програм који спаја истраживање засновано на доказима клиничке специјалности критичке његе са клиничким истраживањима и академском праксом.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Redovne studije
3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

МСц би Ресеарцх ин Интегративе Неуросциенце је једногодишњи, редовни истраживачки програм који покрива све нивое модерне неурознаности, што га чини идеалним програмом за ... [+]

Истраживачки профил

МСц би Ресеарцх ин Интегративе Неуросциенце је једногодишњи, редовни истраживачки програм који покрива све нивое модерне неурознаности, што га чини идеалним програмом за припрему доктора наука.

Ми укључујемо молекуларну, ћелијску, системску, регенеративну, когнитивну, клиничку и рачунску неуронауку. Такође вам омогућавамо да изаберете вашу специјалност од самог почетка, омогућавајући вам да обликујете своје учење око ваших интереса и циљева каријере.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај програм нуди најсавременију транслациону неурознаност фокусиран на матичне ћелије, неуродегенеративне болести, регенерацију и моделе (и животињске и ћелијске). Штави ... [+]

Опис програма

Деменција (укључујући сплав неуродегенеративних болести као што је Алзхеимерова болест) недавно је постала водећи узрок смрти у Великој Британији. Матичне ћелије су роман и релативно млада грана научних истраживања која имају потенцијал за не само терапије, већ и за тачно моделирање ових изразито људских болести.

Овај јединствени програм нуди студентима перспективе стварног света од пацијената, неговатеља, научника и читав низ здравствених радника, укључујући водеће свјетске стручњаке о утјецају неуролошких болести.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

На основу солидних темеља биолошких, имунолошких, патолошких и епидемиолошких принципа, овај онлине МСц ће вас опремити вештинама потребним за идентификацију, контролу и ... [+]

Опис програма

Стока је од виталног значаја за животе милионима људи, али ендемске и епидемијске болести које утичу на повећање продуктивности сточне хране и погоршавају сиромаштво.

Болести које се могу пренети између животиња и људи такође угрожавају здравље сточара, њихових породица и њихових заједница. У многим земљама у развоју пољопривредници и ветеринари за здравље животиња често су лоше опремљени да би се суочили са овим ризиком.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај Мастер је осмишљен тако да студентима пружа вјештине и знање неопходне да буду високо ефикасни практичари и да им омогући да дјелују као лидери и ментори унутар вете ... [+]

Опис програма

Ветеринарска медицина је дисциплина која се брзо развија, а обухвата широк спектар специјализованих подручја. Истраживање у ветеринарској медицини је директно релевантно за побољшање здравља и добробити домаћих животињских врста и заштиту јавног здравља.

Р (Д) СВС има међународну репутацију, а клиничке услуге - Болница за мале животиње (пас и мачка и егзотици, зоолошки врт и дивљач) и Велика болница за животиње (коњска и сточна храна) - спадају међу најутицајније центре за клиничку његу у Великој Британији и Европи. Најбоље је да унапреди вештине сектора услед вештина у примарној, секундарној и терцијарној медицини и хирургији, као и обимне истраживачке активности у свим аспектима ветеринарске медицине.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај трогодишњи мастер програм који се научи у потпуности на мрежи, заједнички нуди Универзитет у Единбургу и Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх. Циљ је првенствено н ... [+]

Опис програма

Овај нови трогодишњи мастер програм који се научи у потпуности на мрежи, заједнички нуди Универзитет у Единбургу и Краљевски колеџ хирурга Единбургха и води до магистра знаности (МСц). Развијен је у партнерству са НХС Едуцатион фор Сцотланд (НСЗ).

Циљ је првенствено на оптометристима који траже формалну постдипломску обуку у клиничкој неги заснованој на заједници, и овај програм је веома релевантан за медицинске и хируршке полазнике који похађају специјалистичку обуку у офталмологији.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај двогодишњи мастер програм за споредне студије заједнички нуди Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх и Универзитет у Единбургу те се научи у потпуности на мрежи. Обе ... [+]

Опис програма

Овај двогодишњи мастер програм за споредне студије заједнички нуди Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх и Универзитет у Единбургу те се научи у потпуности на мрежи. Обе институције добро су се добро комбинирале како би пружиле награђени мастер програм за подршку раном хируршком обуци и наставили да служе као моћни бренд у операцији.

Научили су вас од стране искусних туториста - свих водећих клиничара у својој области - и имат ћете приступ добро дефинисаним и управљачким ресурсима за учење и едукативним материјалима, укључујући и неупоредиву библиотеку на мрежи.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај програм има за циљ високо квалификоване дипломце из медицине који су укључени у управљање клиничким хитним случајевима код деце. Идеалан је за приправнике у педијатр ... [+]

Опис програма

Овај програм има за циљ високо квалификоване дипломце из медицине који су укључени у управљање клиничким хитним случајевима код деце.

Идеалан је за приправнике у педијатрији и хитној медицини, а такође је веома релевантан и за анестезисте који желе развити вештине педијатријске анестезије или педијатријске интензивне неге.

Такође ће помоћи пацијентима примарне здравствене заштите који раде у удаљеним и руралним подручјима без педијатријске подршке.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Универзитет у Единбургу пружа висококвалитетно постдипломско медицинско образовање путем онлине учења на даљину. Студенти су из различитих земаља широм свијета, сваки од ... [+]

Опис програма

Генерални директор Светске здравствене организације (ВХО) назива породичне лекаре "наше звезде будућности". Ово одражава обновљену посвећеност СЗО изградњи породичне медицине као специјалности у свим регионима. Јачање породичне медицине препознато је као кључна компонента постизања универзалног здравственог покривања у оквиру циљева одрживог развоја који су свака држава починила на последњој Генералној скупштини Уједињених нација. Овај степен има за циљ изградити овај замах за јачање примарне заштите развијањем компетентних породичних лекара који су овлашћени да постану лидери и заступници будућности професије.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај програм има популарну међународну привлачност и подржавају га многе међународне организације ради њене најсавременије разумијевања и примјене најновијих метода и пра ... [+]

Опис програма

Овај програм има популарну међународну привлачност и подржавају га многе међународне организације ради њене најсавременије разумијевања и примјене најновијих метода и пракси добробити животиња.

Студенти пружамо разумијевање добробити животиња које се могу применити у истраживању, управљању, заштити, производњи, инспекцији, процјени и припреми закона.

Поред основног наставног тима, имамо пуно гостујућих предавача сваке године у Единбургу да подучавамо програм, омогућавајући вам да искористите искуство и знање професионалаца који раде током понашања животиња и социјалне заједнице.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај модуларни програм са ванредним радним временом пружа образовање мајстора за опште стоматологе, са посебним нагласком на ресторативну стоматологију. Структура дипломе ... [+]

Опис програма

Имајте на уму да је овај програм претходно оглашен као примарна стоматолошка заштита

Овај модуларни програм са ванредним радним временом пружа образовање мајстора за опште стоматологе, са посебним нагласком на ресторативну стоматологију.

Структура степена је дизајнирана да задовољи потребе стоматолога из целог света.

Програм развија вашу способност да узме приступ заснован на доказима у клиничкој пракси и да процени и обезбеди квалитетну примарну зубну негу.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај двогодишњи мастер програм за ексклузивне студије, који се научи у потпуности на мрежи, нуди Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх и Единбург Универзитет, а води до ... [+]

Опис програма

Овај двогодишњи мастер програм за ексклузивне студије, који се научи у потпуности на мрежи, нуди Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх и Единбург Универзитет , а води до степена Мастер оф Сургери (ЦхМ).

На британском интеркололијском хируршком наставном плану, шефа за обуку у трауми и ортопедији пружа могућност полазницима да изаберу напредне модуле релевантне за њихову декларисану специјалност и подржавају учење за испитивање стипендије Краљевског колеџа хирурга (ФРЦС).... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај двогодишњи магистарски програм за ванредне студије, који се научи у потпуности на мрежи, нуди Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх и Единбург Универзитет, а води д ... [+]

Опис програма

Овај програм испоручује Универзитет у партнерству са Краљевским колеџом хирурга Единбургха и води до доделе мајстора хирургије (ЦхМ). Она се одвија уз клиничку обуку и допуњује обуку на радном месту.

На основу УК интерколлегијатног хируршког курикулума, нуди приправницима у васкуларној и ендоваскуларној хирургији могућност да проучавају теме релевантне за специјалност и подржавају припрему за завршне испите из области професионалних излаза као што су ФРЦС и ФЕБУ. Ваша студија ће вам омогућити да побољшате своје знање засноване на доказима и побољшате своју клиничку праксу.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Овај онлине програм заједнички нуди Универзитет у Единбургу и Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх. Он покрива УК Интерколлегиате Сургицал Цуррицулум. ... [+]

Опис програма

Овај онлине програм заједнички нуди Универзитет у Единбургу и Роиал Цоллеге оф Сургеонс оф Единбургх . Он покрива УК Интерколлегиате Сургицал Цуррицулум.

Овај програм даје вам првостепену припрему за чланство у Краљевском колеџу хирурга (МРЦС), са додатним нагласком на стечено знање и његову примену.

Истраживачки пројекат треће године МСц такође служи као прилика за развој академске каријере у хирургији.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Наш програм има за циљ побољшати ваше теоријско и практично знање о анатомији човека кроз интензиван курс дисекције на кампусу, као и развој и учење теоријских и практичн ... [+]

Опис програма

У овом програму ћете:

Научите анатомију кроз дисекцијуДобити знање и искуство анатомске наставеУзмите додатне модуле о неуроанатомији, ембриологији, закону о анатомији и етици и медицинском сликању.Допринети водећим анатомским и / или биомедицинским истраживањима

Наш програм има за циљ побољшати ваше теоријско и практично знање о анатомији човека кроз интензиван курс дисекције на кампусу, као и развој и учење теоријских и практичних аспеката анатомије наставе на додипломском и постдипломском нивоу.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Медицина конзервације је нова дисциплина која проучава комплексне односе и интеракције између здравља животиња, здравља људи и здравља екосистема. Овај програм пружа вете ... [+]

Опис програма

Конзервациона медицина је утврђено поље које наставља да се развија док развијамо нашу способност да проучавамо комплексне односе и интеракције између здравља животиња, људског здравља и здравља екосистема. Појавио се у деведесетим годинама као одговор на потребу за све холистичнијим и интердисциплинарним приступом очувању биодиверзитета. Посебно, важност здравља у многим питањима конзервације била је широко препозната. Са својим оснивањем у принципима конзерваторске биологије, конзерваторска медицина укључује доприносе из здравствених наука, екологије и друштвених наука. Може се сматрати примјеном једног здравства на очување биодиверзитета.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ово је идеалан програм ако сте професионални или нови у овој теми и желите да решите данашње проблеме у јавном здрављу. ... [+]

Опис програма

Јавно здравље се односи на спречавање болести, продужавање живота и промовисање здравља кроз напоре друштва.

Ово је идеалан програм ако сте професионални или нови у овој теми и желите да решите данашње проблеме у јавном здрављу.

Овај програм се предаје на кампусу, али такође нудимо и споредни МПХ онлајн учење на даљину које може одговарати онима који желе наставити радити док студирају или који нису у могућности да дођу у Единбург.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Наш МПХ програм пружа студентима разумевање како се различите научне дисциплине могу користити за истраживање, а затим развити најбољу професионалну праксу у епидемиологи ... [+]

Опис програма

Онлине програм Мастер оф Публиц Хеалтх (МПХ) заснива се на дугогодишњој традицији академске наставе и истраживања јавног здравља на Универзитету у Единбургу.

Јавно здравље се односи на спречавање болести, продужење живота и промовисање здравља кроз напоре друштва. Без обзира да ли сте већ професионални радник на овом подручју или сте нови на ову тему, овај Мастер за јавно здравље (МПХ) је идеалан програм за оне који желе да се баве данашњим проблемима у јавном здрављу.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Location address
Old Medical School
Teviot Place. Edinburgh

Edinburgh, Scotland, EH8 9AG GB
Social Media