Read the Official Description

Универзитет Јужне Флориде (УСФ) је велика, јавно 4 године универзитет нуди додипломски, дипломски, специјалиста и докторске нивоу степени. УСФ Систем обухвата три, посебно акредитоване институције: УСФ; УСФ Санкт-Петербург; анд УСФ Сарасота-Манатее. Служи више од 49.000 студената, УСФ систем има годишњи буџет од 1,6 милијарди $ и рангиран 41. у народу за истраживачке расхода међу свим универзитетима, јавним или приватним. УСФ се поноси што високо-удар глобалне истраживачки универзитет посвећен успеху ученика.

УСФ Факултет за фармацију (цоп) је један од 14 факултета у оквиру УСФ система. УСФ ЦОП је део УСФ здравља предузећа, која је партнерство УСФ здравља је партнерство са Универзитета Јужне Флориде Морсани Цоллеге оф Медицине, Цоллеге оф Нурсинг, Цоллеге оф Публиц Хеалтх, Цоллеге оф Пхармаци, Школе биомедицинских наука и fakulteta за физикалне терапије и рехабилитације наука; а Доктори УСФ здравља. УСФ Здравље је саставни дио Универзитета Јужне Флориде, високог утицаја, глобалног истраживања универзитета посвећен успеху ученика.

У складу са мисијом УСФ ЦОП, који има за циљ да "револуцију здравље" УСФ ЗП основала Канцеларију дипломских програма (ОГП). Визија за постдипломско образовање на ЦОП укључује развој истраживачког обуку најсавременију и образовање, укључујући дидактички (и он-лине и лицем-у лице) курсу у неколико области фармације, стварајући разнолику окружење за студенте и факултета, и стварање напредне могућности за учење који користе технологије у настајању.

Стратешки циљеви ОГП укључују:

 • да повећа домаћу и међународну запошљавање, упис и задржавање дипломираних студената који одражава разноликост
 • настојати да побољша академско искуство и квалитет живота дипломираних студената
 • да настави финансирање истраживања и води и објављује истраживање које доводи до могућности за успех постдипломац
 • да партнер са осталим УСФ колеџа и СУС институцијама да развију креативне иницијативе које промовишу дипломски истраживања ученика
 • да служи као лидер у промоцији интердисциплинарне постдипломске програме.

Образовни програми нуде укључују постдипломске сертификат и диплому за науку у Пхармацеутицал Нанотецхнологи. Доктор филозофије (др) је неразвијеност. Поинтс оф Приде:

 • Доктор Схиам Мохапатра, оснивачки продекана за УСФ ЦОП Канцеларије дипломираних програма, је уврштен у Мајами проналазача Халл оф Фаме. Он је био један од шест проналазача индукованих у наступну индукције церемонији свој допринос биомедицинских нанотехнологије. Ово индукција га ставља поред редова проналазача климатизације и хлађења, проналазач Гатораде, и Томаса Едисона.
 • УСФ Систем је награђен рекордна $ 458.5 милиона долара у уговорима и донације у фискалној 2016. години.
 • УСФ систем заузима 9. у народу међу јавним универзитетима и 21. у свету по себи патената међу свим универзитетима у складу са интелектуалну својину Овнерс Ассоциатион / Наи (2015).
 • УСФ Тампа је именован један од Топ 100 најбољих вредности у јавном колеџа (# 66) од Киплингер је Персонал Финанце за 2016.
 • Универзитет Јужне Флориде система је дом студентског тела скоро 50.000 студената који представља више од 130 различитих земаља.
 • САД Невс анд Ворлд Репорт (УСНВР) рангиран УСФ Тампа као најбољи колеџ за ветеране (2016).
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

University of South Florida College of Pharmacy

Нанофармација и наномедицина представља јединствену интердисциплинарну науку која интегрише знања природних наука и инжењеринга са Фармацијом и медицином за развој нанофа ... [+]

Нанофармација и наномедицина представља јединствену интердисциплинарну науку која интегрише знања природних наука и инжењеринга са Фармацијом и медицином за развој нанофармацеутских производа. Нанотехнологија је растуће поље са пројектованим растом од 13 до 19% у периоду између 2012 и 2022, као и стварањем 5.400 нових радних места. Плате се крећу од $ 50К до 80К са МС степеном.

Мастер за науку у фармацеутској нанотехнологији (МСПН) дизајниран је тако да обучава студенте у вештинама које ће им требати да схвате растући технолошки напредак у науци на наносу и како се нови наноматеријали и процеси могу применити на испоруку лекова, дијагнозу, регенерацију ткива, персонализовану медицину и још много тога. Овај програм има за циљ да премости јаз између нанотехнологије и медицине, пружајући студентима напредна знања, вештине и практично искуство у оквиру принципа, технологије и апликација у оквиру овог узбудљивог и иновативног подручја. Програм сада нуди две факултативне академске концентрације:... [-]

Сједињене Америчке Државе Tampa
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom

USF Health Professor Shyam Mohapatra Named to Florida Inventors Hall of Fame

Welcome to the University of South Florida

USF Health Video

College of Pharmacy
Address
12901 Bruce B. Downs Blvd.
33612 Tampa, Florida, Сједињене Америчке Државе
Vebsajt
Telefon
+1 813-974-5699