Trinidad State Junior College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Osnovan 1925. godine, Trinidad State Junior College јe bio prvi koledž u zaјednitsi u Koloradu. Sa kampusima u Trinidadu i Alamosi u Koloradu pruzhamo pristupachno i pristupachno obrazovanje studentima u јuzhnom Koloradu i shire. Trinidad drzhava nudi јedinstvene akademske programe u oblastima poput akvakulture, kozmetologiјe, nege i zavarivanja. Takoђe imamo program elektrichnog liniјskog tehnichara, kao i umetnost, pozorishte i mashinsku obradu, pored chasova traditsionalne umetnosti i nauka i zagarantovani program transfera kroz partnerstvo sa chetvorogodishnjim koledžima i univerzitetima u Koloradu. Mi smo dom јedne od prvih, i po veћini rachuna, vodeћe shkole oruzharstva u Sјedinjenim Drzhavama.

Nashe shkolarine su stalno naјmanje 40 protsenata nizhe od chetvorogodishnjih koledža i univerziteta u Koloradu. Takoђe imamo naјvishu stopu zavrshetka bilo kog koledža u zaјednitsi u Koloradu.

Lokacije

Trinidad

Address
Prospect Street,600
81082 Trinidad, Tsolorado, Sјedinjene Americhke Drzhave

Alamosa

Address
Main Street,1011
81101 Alamosa, Tsolorado, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: