Read the Official Description

Мисија Југозападног универзитета у Ел Пасу је да пружи изузетну каријеру и техничку обуку, промовише интелектуални раст, критички преглед и разумијевање путем општег образовања и посвећеност образовној изврсности ојачана квалитетним упутством, позитивним окружењем за учење и интеграцијом нових технологија да омогући ученицима да постигну свој потенцијал, учествују у новим могућностима запошљавања и настављају да буду читавог ученика.

Многи аспекти Вашег искуства у Соутхвест Университи у Ел Пасу ће бити врло слични ономе што бисте очекивали на било којем факултету.

Ви ћете похађати часове, студирати, комплетирати задатке и водити тестове. Када постанете ученик Југозападног универзитета, факултет и особље одмах се усредсреде на помоћ. Пре него што почнете, присуствујете оријентацији да бисте се укључили у све што наша институција нуди.

Сада знате шта можете очекивати од нас ... квалитетно учење и снажан систем подршке који ће вам помоћи да останете на путу. Али не можемо то сами.

Због тога тражимо твоју посвећеност заузврат. Обавезу да радите напорно, да останете фокусирани и да затражите помоћ када вам затреба. Свакако похађање школе није лако. Али са вашим опредјељењем Соутхвест Университи Ел Пасо то омогућава.

59062_SouthwestPicture1.jpg

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

BSc

Southwest University at El Paso

Овај програм је осмишљен да припреми регистроване медицинске сестре са стручним сарадником у медицинској сестри како би напредовао у својој каријери за негу и био способа ... [+]

(РН до БСН моста)

Овај програм је осмишљен да припреми регистроване медицинске сестре са стручним сарадником у медицинској сестри како би напредовао у својој каријери за негу и био способан да учествује на различитим нивоима лидерства у оквиру своје медицинске сестре и као део тима за здравствену заштиту.

Ово је познато као степен неге (РН до БСН Бридге).

Нагласак програма обухвата медицинске сестре засноване на доказима, критичко мишљење, лидерство и менаџмент, геронтологија и јавно здравље / превентивно неговање.... [-]

Сједињене Америчке Државе El Paso
September 2019
Redovne studije
14 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Southwest University at El Paso

Програм управљања радиологијом је дизајниран да помогне стручном стручњаку да се припреми за многе врсте лидерских позиција које су доступне у Радиолошким наукама. ... [+]

Програм управљања радиологијом је дизајниран да помогне стручном стручњаку да се припреми за многе врсте лидерских позиција које су доступне у Радиолошким наукама.

Дипломски програм ће пружити битне информације у односу на најновије трендове и ефективне менаџерске праксе у радиологији.

Садржај програмског садржаја се фокусира на ресурсе професионалног развоја Асоцијације за управљање медицинским снимањем (АХРА) заједно са тренутним медицинским процедурама. Ове процедуре укључују курсеве који примењују конверзију електронских медицинских записа са ПАЦС системима и праксама Заједничке комисије.... [-]

Сједињене Америчке Државе El Paso
September 2019
Redovne studije
14 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Certificate

Southwest University at El Paso

Овај програм је осмишљен да припреми регистровани радиолошки технолог (РТ) у области радиологије како би напредовао у својој каријери и био способан да учествује у другач ... [+]

Овај програм је осмишљен да припреми регистровани радиолошки технолог (РТ) у области радиологије како би напредовао у својој каријери и био способан да учествује у другачијем модалитету унутар своје професије. Овај сертификат служиће као специјализирани напредак у радиологији са аспекта сарадника у радиологији до сертификације у компјутерској томографији.

Пријемни захтеви:... [-]

Сједињене Америчке Државе El Paso
September 2019
Redovne studije
9 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom