Read the Official Description

Факултет, администрација и особље добродошлицу вас у Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("СЦУСОМА") .

Ова страница ће вам помоћи да сазнате о школи и њеним 'политикама и процедурама. Можда не садржи одговоре на сва ваша питања, али ће служити да сваког ученика усмери на доступне сервисе, активности и индивидуалне одговорности током вашег времена на СЦУСОМА.

Иако се улажу напори да се тело ученика информише о свим променама, политике, процедуре, академски и неакадемски захтеви и накнаде за СЦУСОМА могу се променити без претходног обавештења.

Информације садржане на овој страници су тачне у тренутку штампања, али се могу мењати како се сматра одговарајућим захтевима државних одбора, савезних или државних органа управљања или других регулаторних агенција.

Ове промене могу се примењивати и без претходног обавештења или обавезе. Поред тога, ако није другачије наведено, промене су ефективне када се направе.

Промене ће бити послате студентима путем постова на огласној табли или писаних обавештења, публикација на кампусу, вербалних огласа у школским скупштинама или пакета за регистрацију који се дистрибуирају на почетку сваког квартала.

Студенти СЦУСОМА су одговорни да буду добро упознати са правилима, прописима, захтевима и одговорностима наведеним у овом приручнику, као и разним ажурирањима објављеним током целе године.

Мисија

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("СЦУСОМА") посвећена је највишим идејама у оријенталној медицинској едукацији.

Не само да ће наши дипломирани студенти бити међу најпрофесионалнијим и најспособнијим здравственим радницима у медицинском пољу, већ ће и примјери зрелог и саосећајног људског бића.

СЦУСОМА својим дипломцима даје вредности, знање и вјештине како би се задовољиле потребе динамичног свијета. СЦУСОМА такође припрема своје дипломце за лидерство у оријенталној медицинској едукацији и јавној служби.

Ми промовишемо:

 • Изврсност у настави и учењу;
 • Стипендија и сарадња са колегама, заједницом и другим здравственим професијама;
 • Разноликост у људима, идејама и искуствима;
 • Ефикасна и саосећајна комуникација;
 • Поштовање и етичко понашање; и
 • Посвећеност здрављу и добробити друштва.

Образовни циљеви

Дипломци ће моћи да положе испит у Калифорнији за лиценцу који се тражи од свих пружалаца услуга примарне здравствене заштите у оријенталној медицини.

Дипломци ће моћи да припреме бизнис планове како би успјешно прешли од студената на пружаоце здравствених услуга.

Дипломци ће моћи да демонстрирају:

 • Знање и клиничка примјена теорија, принципа и терапеутских приступа оријенталне медицине. Они укључују, али нису ограничени на, акупунктуру, хербологију, туи-на, цуппинг, мокибустион и ки гонг.
 • Познавање разних узрока болести и из биомедицинских и оријенталних медицинских перспектива, и начина на који они раде на телу.
 • Познавање нормалних и патолошких структура и функција тела и његових главних система органа из биомедицинске и оријенталне медицинске перспективе.

Дипломци ће моћи да пруже најквалитетнију бригу о пацијентима у оријенталној медицини са могућношћу да:

 • Добити тачну медицинску историју, формулирати дијагнозу и дизајнирати одговарајуће планове лечења.
 • Обавите одговарајуће физичке и оријенталне медицинске процене.
 • Развити протоколе за управљање пацијентима и одржавати тачне медицинске податке.
 • Комуницирајте ефикасно са другим пружаоцима здравствених услуга или случајевима хитне помоћи када је то потребно и упутите их, ако је потребно, или хитне службе.

Радујемо се раду са вама док започнете образовање!

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture

Разматрање за упис у магистарску науку у програму оријенталне медицине и акупунктура захтева да сви кандидати на задовољавајући начин заврше најмање две академске године ... [+]

Захтеви за пријем магистарима науке у оријенталној медицини и акупунктури ("МСОМА") програм

Разматрање за упис у магистарску науку у програму оријенталне медицине и акупунктура захтева да сви кандидати на задовољавајући начин заврше најмање две академске године (60-семестарски кредити или 90 кварталних бодова) образовања на нивоу бацалауреата који обезбеђује одговарајућу припрему за дипломски ниво радити.... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 - 6 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom