Read the Official Description

osnivanje Филозофија

Јужна Баило Универзитет је најстарија и већи акупунктура школа у земљи, а то је заснован на три основна циља: вредност, мир и професионализам.

Давид Ј. Парк Др, оснивач, Јужна Баило Универзитет

Доктор Давид Ј. парк, оснивач Јужне Баило Универзитета, је током године истакао како у области бизниса и економије. Његова академска припрема укључује диплому у Бизнис и јавне управе од Цларемонт МцКенна Цоллеге, и магистарских и доктората у економију на Универзитету Јужне Калифорније.

За више од три деценије, све до краја 90-их, Др. Парк је био професор на Економском у Ла Верне универзитету, Университи оф Мариланд, и Цалифорниа Стате Политехнички универзитет. У пролеће 1977. године, основао је Јужну Баило Универзитет који је регистрован као јавног интереса корпорације нон-профит у 1980.

Као оснивач највећег АОМ образовне институције у Сједињеним Америчким Државама, Др. зглобна оснивачки филозофију Јужне Баило Универзитета истичући три основна циља Парк: Вредност, мир, и професионалност.

Вредност

Универзитет подстиче критичко преиспитивање сопствене вредносне судове и открића правих вредности на којима се заснива стицање знања. Образовне вредности Јужне Баило Универзитета почива на водећи ученику да открије ове вредности и да их искористи у стицању знања.

мир

Универзитет је усвојила политику постави себе као стециште различитих култура и вредности. На тај начин може доћи до међусобне разумевања и сарадње. Из тог разлога, Универзитет подстиче упис страних студената који теже да уче о различитим културама и разумевање веровања других. образовни програми Универзитета нуде окружење у којем културе уклопити заједно на стварању међународно признат образовног искуства.

Професионализам

Универзитета настоји да помогне својим студентима постићи професионални ниво нуди високо специјализоване курсеве у савезничким области здравствене заштите. Универзитет нуди могућност за професионални развој, шансе за постизање професионални ниво, као и основа за успостављање задовољавајући професионални живот посвећености и доприносу друштву.

СБУ Историја

Јужна Баило Универзитет је основан 1977. у граду Лос Анђелесу као пост-средње образовне институције. Универзитет обухватала два школе: Школа за акупунктура и оријентална медицина, и Сцхоол оф Бусинесс Администратион. Универзитет се преселио у Гарден Грове, Калифорнија у пролеће 1982. године као непрофитна, јавно-бенефит корпорације и у јесен 1994. године, поново преселио на садашњу локацију у Калифорнији. Затим је 1997. године, у школама раздвајају и сваки постала независна школа. Као слободан стоји, акредитована Сцхоол оф акупунктура и оријентална медицина, СБУ је наставио да расте и постао је један од највећих и најпрестижнијих УМ школама у САД.

Као лидер у азијској медицини, СБУ обезбеђује ученика у центру образовање и обуку која се заснива на основне вредности хармоније. Склад телесних функција, хармоније духа и тела, као и хармоније живота и природе су веома темељ акупунктура и оријентална медицина.

Мисија, вредности и смисла

Јужна Баило Универзитет је институција посвећена унапређењу Акупунктура и Ориентал Медицине (УМ) кроз промовисање високог квалитета учења, откриће нових знања и изврсности у клиничкој примени АОМ образовања у корист различитих заједница, укључујући наше студенте УМ професија, пацијената и јавности. Настојимо да приме студенте изузетног карактера и академског достигнућа за образовање и обуку да постану компетентне и старања практичара примарне здравствене заштите УМ, научника и наставника.

Јужна Баило Универзитет Мисија

Мисија Јужне Баило Универзитета је да се прошири професионално, клинички и научно знање оријенталне медицине и холистички здравствене заштите међу ученицима, факултет, особље, као и широј јавности кроз ефикасну наставу, академске активности и квалитетне бриге о пацијентима.

Јужна Баило Универзитет Вредност

Вредност Јужне Баило Универзитета је да видите Хармони као своју еминентни вредност, се указује на Хармонија телесним функцијама, хармоније духа и тела, и хармоније живота и природе. Они сматрају темељ акупунктура и оријентална медицина (АОМ)

Јужна Баило Универзитет Сврха

Циљ Јужне Баило Универзитета је да промовише добро здравље и добробит кроз образовање, истраживање и АОМ пракси.

Образовних циљева:

Да би се испунили своју мисију, Јужна Баило Универзитет је посвећен следећим циљевима:

Да припреми студенте са знањем и вештинама да успеју у данашњем здравствене заштите животне средине и да допринесе заједници са својим руководством, увид у пословање и професионалних вештина. Да промовише квалитет у научне наставе, ефикасног учења студената, изузетног оријенталне медицине и холистичке здравствених програма. Да обезбеди ефикасну бригу о пацијентима кроз оријенталне медицине и других холистички приступ. Да подстакне и промовише истраживања, научних активности и професионални развој. Стварање прилика и окружење за студенте да стекну искуство у академским и клиничких вештина. Да обезбеде и промовишу правовремене и релевантне образовне могућности за јачање надлежности оних који улазе у каријери у акупунктура и оријентална медицина, и његових повезаних здравствених области. Да припреми студенте да постану компетентни и успешан рад здравствени радници.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

South Baylo University

Јужна Баило Универзитет (СБУ) нуди курсеве у акупунктура и оријентална медицина (УМ), што доводи до одређеног степена у магистар наука у акупунктура и оријентална медицин ... [+]

Јужна Баило Универзитет (СБУ) нуди курсеве у акупунктура и оријентална медицина (УМ), што доводи до одређеног степена у магистар наука у акупунктура и оријентална медицина (МСАОМ). Програм МСАОМ степен припрема студенте за професионалну живот као лиценцирани и даваоца примарне здравствене заштите у АОМ. СБУ подстиче студенте и наставнике да академски истичу у неговање и заштићеним условима.... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Dr (Doktor)

South Baylo University

Јужна Баило Универзитет (СБУ) нуди курсеве и шегртовање обуку за докторат програма. СБУ подстиче студенте и наставнике да академски истичу у неговање и заштићеним условим ... [+]

Јужна Баило Универзитет (СБУ) нуди курсеве и шегртовање обуку за докторат програма. СБУ подстиче студенте и наставнике да академски истичу у неговање и заштићеним условима.

Докторске студије Циљеви и надлежности

У усклађивању са Јужна Баило Универзитет (СБУ) изјаву о мисији, следећи циљеви су дизајнирани за постизање циљева и надлежности програма. Дипломци програма ДАОМ у СБУ ће бити у стању да:... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

South Baylo University on The Best of Southern California

South Baylo University