Read the Official Description

Њујорк Киропрактика колеџ

Њујорк Киропрактика колеџ је посвећен академског успеха, квалитета паитент заштиту и професионалног руководства.

Мисија

Њујорк Киропрактика колеџ је посвећен академског успеха, квалитет бриге о пацијентима, и професионалног руководства.

Визија

Њујорк Киропрактика колеџ ће бити препозната као водећа институција за образовање и обуку природних здравствених радника и академика који прихватају интерпрофессионал сарадњу.

Вредности

Ценимо ...

основни принципи свих наших природних здравствених програма; наше наслеђе као киропрактике образовна установа; пружање најбољег природног здравствене едукације, клиничко искуство, и система подршке како би се олакшало Алумни успех у различитим каријери; иновативне методе наставе и учења који допуњују и побољшавају наше постојеће програме; развој и коришћење најбољих пракси у доживотном учењу, интерпрофессионал сарадњу здравствене заштите, стипендије, као и истраживање нових знања; изврсност, поштење, одговорност, и фискална одговорност у свим подухватима; разноликост, свеобухватност и толеранције у свим интеракцијама; окружење које балансира знање, ауторитет и одговорност; гајење неговања односа са свим нашим акционарима; и наша улога као орган у природном здравству образовању и водећу улогу (а) нашег факултета, особља, и алумни имају унутар заједнице којој служе.

Њујорк Киропрактика Цоллеге Цампус

НИЦЦ је кампус је у Сенеца Фаллс налази се у прекрасном Фингер Лакес региону држави Њујорк, са погледом пенушаво Кајуга.

Трошкови живота је ниска, а квалитет живота је висок!

Кампус 'бујна 286 хектара, и сликовито подешавање; Простран, Суите-стил на-кампусу становање за појединце и породице; Стате-оф-тхе-арт, 8.000 квадратних метара истраживање зграда; Простране позоришта домаћини предавања, плус музички, комедија и драматичних продукције; Вишенаменски спортски комплекс са базеном, кошарку, рацкуетбалл, теретану, и атлетске поља; Девет рупа голф и вози низ на универзитету!

Дегрее Програми

Њујорк Киропрактика колеџ је лидер у природном здравству образовању пружање Акредитовани тренинг у следећим студијским програмима:

Доктор Цхиропрацтиц Мастер оф Сциенце у Акупунктура Мастер оф Сциенце у акупунктура и оријентална медицина Мастер оф Сциенце ин Дијагностика Мастер оф Сциенце у примењене Цлиницал Нутритион Мастер оф Сциенце ин Цлиницал Анатоми Мастер оф Сциенце ин Хуман Анатоми анд Пхисиологи упутства Бацхелор струковних студија

Акредитација

Регистрован од стране државе за образовање одељења Универзитета у држави Нев Иорк Регионални Акредитација од средњег Држава комисије о високом образовању Програмски акредитације од стране Савјета за Цхиропрацтиц образовање (ЦГО) Програмски акредитације од стране Комисије акупунктура и оријентална медицина (АЦАОМ)

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

New York Chiropractic College

Акупунктурне и оријентална медицина магистра наука програма пружају свеобухватну стручну едукацију у акупунктура и оријентална медицина то, у комбинацији са наставом у би ... [+]

Сврха

Акупунктурне и оријентална медицина магистра наука програма пружају свеобухватну стручну едукацију у акупунктура и оријентална медицина која, у комбинацији са наставом у биомедицини, припрема дипломци да се бави као независне здравствених услуга које су способне да вежбају у мултидисциплинарне подешавањима здравствене заштите.

образовних циљева

Дипломци и нафтна технологија Дегрее програми ће: ... [-]

Сједињене Америчке Државе Seneca Falls
September 2019
Redovne studije
9 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Dr (Doktor)

New York Chiropractic College

Доктор на Цхиропрацтиц студијског програма унапређује Мисија, визија, и вредности Нев Иорк Цхиропрацтиц Цоллеге кроз припрему доктора Цхиропрацтиц који пружају примарну и ... [+]

Сврха програма

Доктор на Цхиропрацтиц студијског програма унапређује Мисија, визија и вредности Нев Иорк Цхиропрацтиц Цоллеге кроз припрему доктора Цхиропрацтиц који пружају примарну и заједнички брину, и који ставити посебан нагласак на неуромусцулоскелетал условима и укупног веллнесс пацијента.

Циљеви програма Отелотворење принципа академске изврсности и пацијенту заштите кроз анализу доказа, коришћење најбољих пракси и уградњу вредности пацијената у клиничке процене, дијагнозе, киропрактике технике, управљања предметима, и документације. Да покажу и вредност интегритет, саосећање и етички принципи у равни са киропрактичким професионалним стандардима иу складу са улогом лекаром, а прихватање одговорности за личне акције. Да покаже ефикасне лидерске вештине. Да позитивно доприносе киропрактике струке и шире заједнице коришћењем знања и вештине за процену кључним питањима, прилагођавају променама, и ефикасно комуницира са различитим популацијама. Чињенице о НИЦЦ & Цхиропрацтиц Посебан нагласак дат на лечењу неуромусцулоскелетал услова Откријте науке, уметности и филозофију киропрактику Добити један-на-један пажњу и менторство од чланова факултета који су баве доктора киропрактику Припремите се за успешну каријеру са образовање фокусира на развој праксе заједно са у дубине киропрактике студије Постане део једне од најбрже растућих, највише потражње здравствене струке САД Одељење за рад предвиђа да ће отвори за доктора Цхиропрацтиц расту брже од просека за занимања у вези са здравством, као захтев за комплементарне медицине расте Корист од стварног света искуства са стажирања у низу различитих здравствених окружења Ми се помаже да се унапреди киропрактичарску професији кроз активно подржава киропрактичарску истраживања Науче да управљају бригу о пацијентима кроз заједничким партнерства са другим традиционалним и алтернативним лекаром Трајање програма докторат... [-]
Сједињене Америчке Државе Seneca Falls
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom