Read the Official Description

Од 1935, Логан Университи Остао је утемељен Педагогија, Док континуирано обогаћује академске опције са степеном понуде у здравствене науке.

Логан Университи Дипломци запошљавају холистички приступ здрављу и веллнессу како би задовољили потражњу за мање инвазивним, нижим трошковним третманима и свеобухватном бригом и водили интегрисану здравствену индустрију. Кроз иновативни академски наставни програм заснован на исходима који наглашава бригу о информисаности, разноврсне могућности клиничке имерзије, нове технологије и доказане праксе, Дипломци универзитета Логан су обучени, самопоуздани и припремљени за будућност. У Логан, Наши ученици се упознају са принципима здравствене заштите усмјерене на пацијенте. Наши студенти, факултети и клиничари се оспоравају Побољшати здравље пацијената и учинити бољи систем болесним за све пацијенте.

Када преузмемо ову улогу, пацијент ће имати користи. Као лидер у интегрираној здравственој заштити, ми обезбеђујемо да пацијенти добијају информације о цјелокупној личности, о којима се доказује. Враћамо функцију, ублажавамо бол, промовишемо веллнесс и пацијентима пружамо бољи квалитет живота. То је то Логан разлика.

Међународна студентска Улаз

Спремни смо да вас поздравимо у Логан заједници! Логан универзитет је високо квалитетна академска дестинација која ствара водеће здравствене раднике из целог света - све на једном од најљепших кампуса у Сједињеним Државама.

Наши посвећени координатори међународних пријема

  • Помоћи са вашом пријавом и прелазом у Сједињене Државе.
  • Издајте вашу И-20 и помоћ у добијању Студентске Виса Ф-1
  • Упознајте се са студентским клубовима Логан Университи, организацијама, као и живахним градом Цхестерфиелд и подручјем Ст. Лоуис.

Пријављивање на Универзитет Логан као међународни студент

Ако живите ван Сједињених Држава или сте похађали средњу школу ван Сједињених Држава, пријављивање на Логан универзитет обично траје три корака:

  • Попуните онлине апликацију.
  • Пошаљите транскрипте вашег средњег образовања у Логан.
  • Пошаљите све ваше званичне стандардизоване резултате теста.

Спојити културне разлике кроз чиропрактику

Човеково искуство у колеџу често се дефинира њиховим академским интересима, колико се добро одликују у програму и колико успјешно прате диплому. Међутим, у Логану, колеџ искуство не дефинирају само академици, већ и подршка и охрабрење студената од оних који их окружују, ширење њиховог свијета и припремање за будући успех у свим областима живота.

У Логану студентска популација представља више од 15 земаља, укључујући Канаду, Бразил, Порторико и Венецуелу. Због све веће међународне студентске популације и жудње од америчких студената да учествују у клиници у иностранству, Логан је започео Међународно удружење студената (ИСА), организација која промовише културну разноликост и свест у логанском кампусу и заједници.

"Ми пружамо платформу за интеракцију међу међународним студентима и логанском студентском тијелу, охрабрујући и подржавајући односе сарадње између културних разлика", рекао је Кемми Клеин Риттер, студент триместра из Бразила и предсједник ИСА. "Наша сврха је да унапредимо и ујединимо глобалну професију за кирургију кроз инспирацију, интегритет и лидерску позицију." Удружено са Светским конгресом студената кирурга (ВЦЦС), међународном сарадњом студената за кирургију, ИСА представља студентима могућности за учење и сарадњу са Разноврсна група будућих здравствених професионалаца из целог света.

Кемми је рекао да група повремено доводи докторе да одговоре на искуства из стварног света са практицирањем кирурктике у другим деловима света. "То је различито изван САД-а, и важно је знати различита правила и прописе за практицирање кирургије у различитим земљама", рекла је.

Иако Кемми тренутно служи у свом трећем тромесечју као председник асоцијације, њена визија организације само почиње. Она се нада да ће укључити више ученика на глобалном нивоу, са циљем да се уједини професија и подржи једни друге. "Многи људи сањају о будућности, а ми смо будућност", рекао је Кемми. "Учествовање сада значи да имамо шансу да започнемо будућност у садашњости". Уз подршку Логан студентског тела и многих чланова факултета, Кемми и њени официри повезали су студенте из целог света са три главна заједничка интересовања: Њихова страст за здравственом заштитом, киропрактиком и светом око њих. "Искуства у животу ученика од студената и доктора из области кирургије изван клинике Логан представљају веома понизно искуство и јединствену прилику да расте као будући ДЦ".

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

BSc

Logan University

... [+]

Кандидати за Бацхелор оф Сциенце из области хуманог биологије морају да зарадјују најмање 50 посто потребних главних кредита у Логану. [-]
Сједињене Америчке Државе Chesterfield
September 2019
Redovne studije
3 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MSc

Logan University

Са наставним програмом који подразумева истраживање и здраву клиничку примену, дипломци магистра наука у програму исхране и људских перформанси ће научити анализирати исх ... [+]

Са наставним програмом који подразумева истраживање и здраву клиничку примену, дипломци магистра наука у програму исхране и људских перформанси ће научити анализирати исхрану и здравствени статус, проценити недостатке у исхрани, као и алергије на храну, и пацијентима пружити препоруке на основу исхране и животног стила на основу доказа.

Логан унапређује знање студената кроз интеграцију основа хранљиве биокемије, метаболизма, здравља и веллнесса са истраживачким методама које се користе у исхрани. Дипломци проналазе каријере у програмима јавног здравства, едукацији, исхрани и здравственим комуникацијама, консултацијама и пословима везаним за исхрану у приватном и јавном сектору.... [-]

Сједињене Америчке Државе Chesterfield
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 5 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Logan University

Магистар знаности у спортској науци и рехабилитацији (МСР) је интердисциплинарни, свеобухватни дипломски програм осмишљен да обезбеди јединствену припрему за спортске пов ... [+]

Напредна обука је од кључног значаја за професионалце који планирају рад са спортистима. Специјализирани напредни степен на магистарском нивоу постављаће практичаре осим својих вршњака. Овај програм ће такође припремити дипломце за могућности истраживања и наставе.

Магистар знаности у спортској науци и рехабилитацији (МСР) је интердисциплинарни, свеобухватни дипломски програм осмишљен да обезбеди јединствену припрему за спортске повреде и управљање перформансама. Студенти се припремају путем дидактичког учења за процену, лијечење и рехабилитацију акутног и хроничног бола, као и мишићно-скелетне патологије. Прималац МСР степена поседује вјештине неопходне за процјену, лијечење, рехабилитацију и управљање спортским повредама.... [-]

Сједињене Америчке Државе Chesterfield
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 5 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Dr (Doktor)

Logan University

Наставни програм курикулума доктора доктора наука из Логана настоји да буде информисан и заснован на исходима како би створио докторе кируршке медицине. Логаново образова ... [+]

Наставни програм курикулума доктора доктора наука из Логана настоји да буде информисан и заснован на исходима како би створио докторе кируршке медицине. Логаново образовање засновано је на академском наставном програму који је утемељен у логанској традицији и употријебљен с тренутним истраживањем, технологијом и доказаним праксама едукације сутрашњег кирурга.

Студенти се рано упознају са различитим темама, омогућавајући интеграцију предмета у учионици практичном клиничком праксом. Ученици Логана троше 40% свог времена у првој години у практичним курсевима клиничких вештина. Пружајући студентима практично искуство рано у свом образовању с широким разноликостима могућности клиничког понаљања, дипломци из Логана су самопоуздани и боље припремљени.... [-]

Сједињене Америчке Државе Chesterfield
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Logan University

Едукација за образовање професије на докторским студијама Логан Университи (ДХПЕ) је фокусирана на унапређење здравствене заштите кроз образовни процес. Дизајниран је так ... [+]

Едукација за образовање професије на докторским студијама Логан Университи (ДХПЕ) је фокусирана на унапређење здравствене заштите кроз образовни процес.

Дизајниран је тако да здравственим радницима обезбеди потребне алате за успешне васпитаче у изабраној здравственој професији. Овај онлине програм пружа професионалним радним професионалцима флексибилност да заврше своје докторске студије и одржавају своје тренутно запослење.... [-]

Сједињене Америчке Државе Chesterfield
September 2019
Redovne studije
3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom