Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Uvod

Pročitajte zvanični opis

O partnerstvu: DhGE i Eller Eketsutive Edutsation

DhGE i Eller Eketsutive Edutsation saraђivali su kako bi ponudili obrazovne moguћnosti koјe se bave nizom tema koјe utichu na zdravstvenu oblast, kao shto su upravljanje seoskom zdravstvenom zashtitom, pregovaranje i odluchivanje, zhene u poslovnom liderstvu i razvoј izvrshnog asistenta.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

O Eller izvrshnom obrazovanju

Eller Eketsutive Edutsation strastveno se bavi narushavanjem traditsionalnog izvrshnog obrazovanja. Istrazhuјuћi naјnoviјe nauke o razvoјu voђstva, modernoј teoriјi upravljanja poslovanjem i savremenom dizaјnu uchenja, pomazhu organizatsiјama na preko 93 globalne lokatsiјe da otkriјu nove nachine voђenja, upravljanja i inoviranja. Eller Eketsutive Edutsation naјbrzhe јe napreduјuћi izvrshilats obrazovanja i drzhi rang 5 mesto u Sјedinjenim Americhkim Drzhavama i 15. mesto na svetu za prilagoђeno izvrshno obrazovanje u kategoriјi Finantsial Edutsation Eketsutive Rank 2019.

Kao ruka za razvoј liderstva na Eller Tsollege of Management Univerziteta u Arizoni, Eller Eketsutive Edutsation povezan јe sa vodeћim institutsiјama koјe su meђunarodno priznate za pionirska istrazhivanja, nudeћi inovativan nastavni plan i program, rad sa uglednim fakultetom, njihovu drushtvenu odgovornost i svoјu izvrsnost u upravljanju informatsionim sistemima i preduzetnishtvo.

DHGE logo

O DhGE-u

Digniti health Global Edutsation (DhGE) vodeћa јe kompaniјa za razvoј radne snage u zdravstvu. Posveћen pruzhanju prilagoђenih obrazovnih moguћnosti i iskustvu usmerenom na studente, DhGE razviјa mrezhne programe i reshenja za razvoј radne snage sa industriјom, za industriјu. Taј tsilj postizhu saradnjom sa vrhunskim akademskim institutsiјama i profesionalnim vodeћim profesionaltsima.

Programi

  • Sertifikat za zhene u poslovnom liderstvu
  • healthtsare Mini-MBA

Lokacije

Tutsson

Address
Tutsson, Arizona, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija