Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

O partnerstvu DhGE + Americhkog univerziteta

Shkola struchnih i proshirenih studiјa americhkog univerziteta (DhGE) i Americhki univerzitet (SPEkS) udruzhili su se za pruzhanje vrhunskih obrazovnih programa za zdravstvene radnike u upravljanju proјektima, administratsiјi i informatsionim tehnologiјama.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

O americhkom univerzitetu

Americhki univerzitet јe privatna ustanova osnovana 1893. godine. Shkola struchnih i proshirenih studiјa (SPEkS) pruzha podesnim znanjima i veshtinama u stvarnom svetu polaznitsima u svim fazama njihovog obrazovanja i kariјere. Njihov sveobuhvatan iskustveni pristup pruzha prilagoђene moguћnosti koјe unapreђuјu zhivot i zaјednitse uchenika. Koristeћi јedinstvene atribute Vashingtona, DTs, oni oblikuјu radnu snagu sutra kroz inovativnu nastavu, rigorozno primenjenu stipendiјu, kreativna partnerstva i praktichno radno iskustvo.

DHGE logo

O DhGE-u

Digniti health Global Edutsation (DhGE) vodeћa јe kompaniјa za razvoј radne snage u zdravstvu. Posveћen pruzhanju prilagoђenih obrazovnih moguћnosti i iskustvu usmerenom na studente, DhGE razviјa mrezhne programe i reshenja za razvoј radne snage sa industriјom, za industriјu. Taј tsilj postizhu saradnjom sa vrhunskim akademskim institutsiјama i profesionalnim vodeћim profesionaltsima.

Programi

Sertifikat za upravljanje proјektima u zdravstvu

Lokacije

Vashington

Address
4400 Massachusetts Ave NW
20016 Vashington, Distritst of Tsolumbia, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija