Read the Official Description

Са више од десет година искуства у извођењу сродних здравствених програма, ATI College је лидер у општој ултразвучној и ехокардиографској едукацији. Програмски програми су свеобухватно дизајнирани да вас у потпуности и потпуно припремају за узбудљиву каријеру у здравственој индустрији.


ATI College припрема студенте да постигну своје будуће циљеве у одабраном пољу професионалне каријере у складу са сљедећим циљевима:

Да обезбеди одличну академску и стручну припрему студената за каријеру у изабраној области специјализације.

 • Помоћи развоју и одржавању високих стандарда достигнућа за студенте.
 • Да обезбедимо неопходно подстицање критичког размишљања који је неопходан у професионалном свету.
 • Да би помогао студенту у постизању ових циљева, АТИ је успоставио професионално окружење које се састоји од:
  • Факултет високо образованих
  • Служба за каријерне услуге посвећена пружању помоћи дипломираним кадровима у области њихове професије;
  • Курикулум посвећен предметима везаним за каријеру који комбинује теоријско образовање са практичном обуком, тиме омогућавајући студентима стицање знања и вјештина у различитим програмима каријере који су у великој потразњи послодаваца;
  • Практична обука на савременој опреми која се проводи у професионалном окружењу подстакнутој радном мјесту;
  • Политике присуства, понашања и правила о облицима дизајниране да подстакну већину професионалног односа који ће припремити студенте за професионалним успехом на тржишту рада.


ATI College је приватна институција одобрена од стране Бироа за приватно образовање (2535 Цапитол Оакс Дриве, Суите 400, Сацраменто, Калифорнија, 95833) у складу са Цалифорниа Едуцатион Цоде Сецтион 94311.

Иако је институцију одобрило да ради од стране бившег Бироа за приватне службе за запошљавање и стручно образовање, биро рада није размотрио захтјев за издавање одобрења за рад у складу са овим поглављем.


Историја

ATI College је приватни универзитетни систем стручног колеџа који се фокусира на технолошки оријентисане програме. Главни кампус који се налази у Норвалк Цалифорниа започела је са радом у јануару 1998. године, а затим је убрзо отворио АТИ експозитуру у Тустину Калифорнији у фебруару 2004. године.

У августу 2008. године, АТИ-ови универзитетски кампус преселио је своју локацију на 1125 Е. 17тх Стреет Суите Н251 у граду Санта Ана, како би се боље прилагодио растућој студентској популацији. Колеџ наставља да нуди различите професионалне програме усмерене ка каријери одраслим ученицима у Лос Ангелесу и Оранге жупанијама.

У јуну 2013. године, АТИ експозитура била је консолидована са главном школом на 12440 Фирестоне Боулевард Суите 2001 у граду Норвалк.


Мисија

Мисија АТИ-а је да побољша живот људи кроз пружање професионалне обуке за радне вештине.

Студенти који желе да постану професионалци и инструктори који желе да подучавају овакве студенте, захтевају средину за учење која је посвећена високим стандардима наставе.

ATI College настоји да одговори на ове потребе и изазове подучавајући ученике да развију висок ниво знања у одабраном пољу каријере, развију аналитичке и критичке вештине, помажу у разумевању значаја самодисциплине, стичу самопоуздање, развијају професионални став и способност да испуне очекивања послодаваца у свијету професионализма.

АТИ је такође акредитован од стране национално признате агенције за акредитацију - Комисија за акредитацију каријере и колеџа (АЦЦСЦ) од августа 2002. године.


Објекат

АТИ главни кампус се налази на 12440 Фирестоне Блвд. Суите 2001, Норвалк, Калифорнија. Удобно смјештен у непосредној близини И-5, камп Норвалк има лак приступ јавном превозу са објектом опремљеним лабораторијама, учионицама за општу намјену, студентским салонима и административним канцеларијама које су добро осветљене и климатизоване.

Компјутерске лабораторије опремљене су Пентиум ИВ рачунарима за инструкторе, сједећи до 20 ученика у поставци типа предавања са сваку студентску станицу опремљену рачунарским јединицама Пентиум ИВ са приступом интернету.

Приближни укупни квадратни метар објекта Норвалк-а износи 12.000. Лабораторије за сликање опремљене су медицинским снабдевањем како би подржале искуства учења ученика. Свака лабораторија у главном и универзитетском кампусу има 2-Д, 3-Д

Школска библиотека / ресурсни центар је опремљен садашњом збирком приручника, референтних књига и периодичних публикација дизајнираних да подржи све понуде курсева.

Поред тога, библиотека је опремљена са шест компјутерских станица за приватну обуку, туторство и истраживање.

Библиотека нуди компјутерске услуге свим студентима, особљу и факултету колеџа. Сати библиотеке су од понедељка до петка, од 8х до 22х. Библиотека је затворена викендом и празницима.


Акредитација

АЦЦСЦ

ATI College је институционално акредитован од стране Комисије за акредитацију каријере и колеџа (2101 Вилсон Боулевард, Суите 302, Арлингтон, Виргиниа 22201).

ББПЕ

ATI College је одобрен од стране Бироа за приватне послове и едукације (2535 Цапитол Оакс Дриве, Суите 400, Сацраменто, Калифорнија, 95833) у складу са Кодексом образовања Калифорније 94311.

СЕВИС

ATI College је овлаштен по савезном закону (УС Иммигратион анд Цустомс Енфорцемент Програм, Студент и Екцханге Виситор Програм: СЕВП МС 5600, ДХС / ИЦЕ - 500 12тх Стреет, СВ, Васхингтон, ДЦ 20598-5600) администрираним неимигрантским ванземаљским студентима од 2003. ATI College је одобрен за пружање студентских виза И-20 интернационалним студентима у складу са међународним програмом студената и студената за размјену.

ЕД

ATI College је одобрена да учествује у програмима финансијске помоћи ученика одобреним од стране Наслова ИВ Закона о високом образовању из 1965. године од стране Одељења за образовање САД (400 Мариланд Авенуе, СВ Вашингтон, ДЦ 20202-5140) од 2004. године.

ВР

ATI College је квалификован да прихвати школарину помоћ од Одељења за борачка питања и Одељења за рехабилитацију у Калифорнији.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

ATI College

Техничар Ехокардиографије је специјализована концентрација у области дијагностичког медицинског ултразвука. Технолог Ехо научи да постане вешт да добија и интерпретира сл ... [+]

Техничар Ехокардиографије је специјализована концентрација у области дијагностичког медицинског ултразвука. Технолог Ехо научи да постане вешт да добија и интерпретира слике дијагностичке квалитете срца и околних структура, оцењујући анатомију срца, величину коморе, укупну функцију срца. Програм координира академске студије са клиничким лабораторијским искуством у болници или клиници.... [-]

Сједињене Америчке Државе Norwalk Los Angeles
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 - 27 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ATI College

Програм масажне терапије припрема студенте за положаје на терену за полагање масаже на пољу за пружање релаксације и побољшања здравља и благостања клијентима применом ру ... [+]

Програм масажне терапије припрема студенте за положаје на терену за полагање масаже на пољу за пружање релаксације и побољшања здравља и благостања клијентима применом ручних техника за манипулацију кожом, мишићима и везивним ткивима. Програм садржи упуте у анатомији

Програм масажне терапије се састоји од следећег:

АнатомијаАнатомијаПатологијаМиологиХигијена, прва помоћ, ЦПР, етичка праксаОснове ЗападнеТерапеутски тајландскиДубоко масажа ткиваСпортска масажаЕктернсхип... [-]
Сједињене Америчке Државе Norwalk Los Angeles
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
10 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ATI College

Циљеви програма ултразвучног техничара су да обучавају студенте да постану професионални сонограм у медицинској области, да би се постигли да развију интерперсоналну вешт ... [+]

Циљеви програма ултразвучног техничара су да обучавају студенте да постану професионални сонограм у медицинској области, да би се постигли да развију интерперсоналну вештину у интеракцији са пацијентима и медицинским административним особама, да се обуче коришћењем звучних таласа за стварање слике људског тела док се врши испитивање, како би се помогло како би се побољшала способност праксе пацијента, како би се уверио да студенти имају могућност да поступају са висококвалитетним имиџом са оптималним информацијама и процесом дијагнозе, као и да осигурају разумијевање, медицинску способност и вештину решавања проблема за рад у сонографском окупацијом.... [-]

Сједињене Америчке Државе Norwalk Los Angeles
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 - 27 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom