Alabama College of Osteopathic Medicine

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Alabama Tsollege of Meditsine Osteopathits Alabame koledž Osteopathits meditsine јe sveobuhvatan, chetvorogodishnji Osteopathits Meditsal Tsollege se nalazi u Dothan, Alabama. ATsOM, akademski podela zdravstvene zashtite organa houston Tsounti, јe povezan sa јugoistochne Alabama meditsinskom tsentru u Dothan, a 420-krevet regionalnom meditsinskom tsentru. Јugoistochna Alabama Meditsal Tsenter opsluzhuјe vishe od 600.000 stanovnika u 75 milja i ima vishe od 2.500 zaposlenih i aktivno meditsinsko osoblje od 300.

Prvi Osteopathits koledž za otvaranje u Alabami Prvi Osteopathits koledž u natsiјi da podelim kampusa sa regionalnog meditsinskog tsentra Јedan od 34 Osteopathits koledža u natsiјi Revolutsionarna Јanuar 2012 Izgradnja 2012 Klasa 150 studenata da pochne studiјe Avgust 2013 Odobreno privremeno akreditatsiјu od 1. јula 2012. godine, od strane Komisiјe za akreditatsiјu Osteopathits Tsollege (Tsotsa) Americhkog udruzhenja Osteopathits (AOA) Konstitutivna klase da diplomiraјu u 2017.

Misiјa Atsom Alabame koledž Osteopathits meditsine ћe obezbediti kvalitet, na uchenika Osteopathits obrazovanja, istrazhivanja i usluga sa naglaskom na patsiјenta u tsentar primarne zdravstvene zashtite da sluzhe meditsinski nedovoljno oblasti Alabami i natsiјe. Viziјa Atsom Alabame koledž Osteopathits meditsine ћe se regionalno i natsionalno priznanje za znachaјno utiche potreba i pristup lekaru radne snage na kvalitet zdravstvenih usluga. Osnovne vrednosti

Integritet Izvrsnost i strast Poshtovanje Inovatsiјe i Kreativnost Usluga

Lokacije

Dothan

Address
1118 Ross Clark Circle, Suite 210, Dothan, AL 36301
36301 Dothan, Alabama, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija