Read the Official Description

Добродошли на Университи оф Медицине & Хеалтх Сциенцес

Стање-оф-тхе-арт Кариби медицинска школа угоститељство индивидуалним потребама својих ученика. УМХС тежи изврсности, са фокусом на малим величинама класа, задржавање високог студентске и огромних резултата који помажу студенти до своје снове.

УМХС ЦАМПУСЕС

Универзитет медицине и медицинске науке (УМХС) кампусу има живу атмосферу, евоцирајући је колегијални окружење. студенти, факултет, и чланови особља су сви посвећени медицинског образовања. Егзотични рај, Свети Китс одликује застаје дах природним лепотама. Стил кристалне воде, пешчане плаже меке, нетакнута екосистеме, тропске прашуме, и то спектакуларно угашеног вулкана. Свети Китс нуди нешто за свакога.

Ст. Китс Кампус

Студенти завршавају основне науке Програм на УМХС кампусу на карипском острву Свети Китс. Током прва четири семестра на Сант Китс, студенти се нађу у модел окружења за учење која поставља стандарде за модерне медицинске едукације.

Технологија-Басед Кампус

УМХС ради један од најновијих и већина технолошких напредних кампуса. Кампус има технолошка достигнућа на најмодернији наставе здравствене заштите. Бежични и умрежена кампус је кључна компонента како би се осигурало да су ученици добро припремљени за завршетак образовног програма. Коришћење и разумевање образовног софтвера и ауто-туториал учења истакао током процеса учења.

Све учионице и лабораторије су опремљене са стањем аудио-визуелне опреме уметности и имају бежично повезивање за студенте да приступе факултет ПоверПоинт презентације и белешке класе. Како би се повећала учења, студенти су обавезни да донесу лаптоп / таблет рачунара у класи.

Акредитације и ОДОБРЕЊА

УМХС студенти имају право да полажу испите Медицински лиценцирање Сједињеним Државама као резултат имед и СЗО Авицена уноса.

Осим што Сент Китс акредитације, Тхе Университи оф Медицине и здравствених наука (УМХС) такође има пуну шест година акредитацију од Комисије за акредитацију на колеџа медицине (АЦЦМ). Међународно призната за акредитацију тело, АЦЦМ (аццредмед.орг) прати Комитет за везу медицинског образовања (ЛЦМЕ) Стандарди за акредитацију. ЛЦМЕ је овлашћен од стране Министарства за образовање, као аццредитор америчких и канадских медицинским школама.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

Дипломирати са доктор медицине степена (МД), ученици морају успешно завршити основне и клиничке науке програме и пролазе Сједињене Државе Медицински лиценцирања за испите ... [+]

Наша визија је да има бутик медицинску школу за студенте који заслужују и захтевају квалитетно образовање у малом школском окружењу. Наш факултет је веома акредитовани и ангажовао првенствено из Сједињених Америчких Држава. Они воле да учи и посвети готово 100% свог времена за студенте.

Основни научни програм, семестара 1-4, налази се на нашем стате-оф-тхе-арт кампуса на прелепом карипском острву Свети Китс. Наша традиционална медицинска школски програм упоређује са већином америчких медицинских факултета. Студенти су тестирани у блоку формату током семестра. Полица прегледе, који симулирају мини Усмле стилу прегледе, такође интегрисана у академски програм. Претклиничка излагање почиње у првој половини и наставља током програма основне науке.... [-]

Свети Китс и Невис Basseterre Сједињене Америчке Државе New York
February 2019
Redovne studije
10 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom