Read the Official Description

Saint James School of Medicine је међународна медицинска школа са два кампуса на карипским острвима Ангвила и Св. Винцент и Гренадини. Наши студенти проучавају основне науке у једном од наших карибских кампуса, затим проучавају клиничке науке кроз програм клиничке ротације у придруженим болницама у САД.

Saint James School of Medicine основао је 2001. године конзорцијум медицинских едукатора и лекара са универзитета и колеџа у Сједињеним Државама и Европи.

Стотине студената завршиле су свети Јаке од оснивања школе. Имамо тренутни упис око 1.000 студената .

Наш циљ је да студентима из САД-а и Канаде понудимо високо квалитетно и приступачно медицинско образовање . Курикулум у Саинт Јамес-у припрема студенте за испитивање медицинских дозвола Сједињених Америчких Држава (УСМЛЕ) и наши дипломци имају право да практикују као љекари у САД-у и Канади .

Наша мисија

Мисија Saint James School of Medicine у Saint James School of Medicine (СЈСМ) је да помогне мотивисаним ученицима да остваре свој сан о медицинској каријери без обзира на њихову етничку, верску и културну припадност. Користимо иновативне наставне методе да обликујемо ум и дух наших ученика и помажемо да их трансформишемо у саосећајне исцелитеље људског тела и ума. Наши ученици су обучени да своју професију обављају самопоуздањем, уравнотежени понизношћу и саосећањем.

Десет разлога за избор Саинт Јамес

  1. Примите исто високо квалитетно медицинско образовање и прилике из америчких и канадских медицинских школа, на 1/3 трошкова
  2. Акредитован од ЦААМ-ХП, Признато од стране медицинског савета Канаде. Наша медицинска школа је наведена у Светском каталогу медицинских школа са ЕЦФМГ® спонзором. За године дипломирања наведене у Напомени Спонзора, наши студенти и дипломци имају право да се пријаве за ЕЦФМГ за ЕЦФМГ сертификацију и УСМЛЕ® као корак ка ЕЦФМГ сертификацији.
  3. Ми смо прва Карибска медицинска школа која пружа УСМЛЕ Степ 1 гаранцију за пас.
  4. Најнижа учионица међу акредитованим медицинским школама, са школарином од 6,100 долара по семестру
  5. На располагању су стипендије и зајмови
  6. МЦАТ опционо
  7. Три уписа годишње. Започните студије када изаберете
  8. Низак однос студент-према-факултету
  9. Клиничке ротације гарантоване су у болницама које су одобрене АЦГМЕ у САД-у и Канади
  10. Висока утакмица. Наши дипломци тренутно раде у америчким и канадским болницама у широком низу специјалитета.
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

M.D.

Saint James School of Medicine

Нудимо вам приступачну, практичну медицинску едукацију, како бисте се припремили за дугу, награђивану медицинску каријеру. Наш топ МД програм покрива основне и клиничке н ... [+]

Нудимо вам приступачну, практичну медицинску едукацију, како бисте се припремили за дугу, награђивану медицинску каријеру. Наш топ МД програм покрива основне и клиничке науке. Програм од 10 семестара вас води кроз кораке 1 и 2 корака УСМЛЕ-а, до дипломирања са вашим доктором медицине (МД).

Основне науке на Карибима

Провелићете пет семестара (20 месеци) на основним наукама на једној од наших карибских медицинских школа, Саинт Јамес Ангуилла или Саинт Јамес Винцент. Наши сигурни, пријатељски кампуси вам нуде позитивно окружење за учење и блиску подршку заједници са менторством један на један, менторством, могућностима за учење под водством вршњака, студентских клубова и активности.... [-]

Свети Винсент и Гренадини Arnos Vale
February 2019
Redovne studije
3 - 5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom