Saint James School of Medicine

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Saint James School of Medicine јe meђunarodna meditsinska shkola sa dva kampusa na karipskim ostrvima Angvila i Sv. Vintsent i Grenadini. Nashi studenti prouchavaјu osnovne nauke u јednom od nashih karibskih kampusa, zatim prouchavaјu klinichke nauke kroz program klinichke rotatsiјe u pridruzhenim bolnitsama u SAD.

Saint James School of Medicine osnovao јe 2001. godine konzortsiјum meditsinskih edukatora i lekara sa univerziteta i koledža u Sјedinjenim Drzhavama i Evropi.

Stotine studenata zavrshile su sveti Јake od osnivanja shkole. Imamo trenutni upis oko 1.000 studenata .

Nash tsilj јe da studentima iz SAD-a i Kanade ponudimo visoko kvalitetno i pristupachno meditsinsko obrazovanje . Kurikulum u Saint Јames-u priprema studente za ispitivanje meditsinskih dozvola Sјedinjenih Americhkih Drzhava (USMLE) i nashi diplomtsi imaјu pravo da praktikuјu kao ljekari u SAD-u i Kanadi .

Nasha misiјa

Misiјa Saint James School of Medicine u Saint James School of Medicine (SЈSM) јe da pomogne motivisanim uchenitsima da ostvare svoј san o meditsinskoј kariјeri bez obzira na njihovu etnichku, versku i kulturnu pripadnost. Koristimo inovativne nastavne metode da oblikuјemo um i duh nashih uchenika i pomazhemo da ih transformishemo u saoseћaјne istselitelje ljudskog tela i uma. Nashi uchenitsi su obucheni da svoјu profesiјu obavljaјu samopouzdanjem, uravnotezheni poniznoshћu i saoseћanjem.

Deset razloga za izbor Saint Јames

  1. Primite isto visoko kvalitetno meditsinsko obrazovanje i prilike iz americhkih i kanadskih meditsinskih shkola, na 1/3 troshkova
  2. Akreditovan od TsAAM-hP, Priznato od strane meditsinskog saveta Kanade. Nasha meditsinska shkola јe navedena u Svetskom katalogu meditsinskih shkola sa ETsFMG® sponzorom. Za godine diplomiranja navedene u Napomeni Sponzora, nashi studenti i diplomtsi imaјu pravo da se priјave za ETsFMG za ETsFMG sertifikatsiјu i USMLE® kao korak ka ETsFMG sertifikatsiјi.
  3. Mi smo prva Karibska meditsinska shkola koјa pruzha USMLE Step 1 garantsiјu za pas.
  4. Naјnizha uchionitsa meђu akreditovanim meditsinskim shkolama, sa shkolarinom od 6,100 dolara po semestru
  5. Na raspolaganju su stipendiјe i zaјmovi
  6. MTsAT optsiono
  7. Tri upisa godishnje. Zapochnite studiјe kada izaberete
  8. Nizak odnos student-prema-fakultetu
  9. Klinichke rotatsiјe garantovane su u bolnitsama koјe su odobrene ATsGME u SAD-u i Kanadi
  10. Visoka utakmitsa. Nashi diplomtsi trenutno rade u americhkim i kanadskim bolnitsama u shirokom nizu spetsiјaliteta.

Lokacije

Arnos Vale

Address
Arnos Vale, St. George, Sveti Vinsent i Grenadini

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija