Ponce Health Sciences University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

PontseBanner

Pontse Zdravlje nauka Univerziteta јe posveћen pruzhanju naјvishi programi meditsinske edukatsiјe kvalitet diplomirani dostupan. Ovaј tsilj, pored programa istrazhivanja i zdravstvenih usluga univerziteta, nastavlja traditsiјu 40 godina od poboljshanje nashe profesiјe i doprinosom nashe zaјednitse.

Priznata iu Portoriku i inostranstvu za obrazovne usluge i nauchnih dostignuћa, univerzitet nastavlja svoј fokus u distsiplinama meditsine, Psitshologi, biomeditsinskih nauka i јavno zdravlje. Da bi se zadovoljile buduћe izazove u zdravstvu industriјi, univerzitet pokreћe inovativni izbor maјstora i potvrda programa posebno dizaјnirani da popuni praznine usluga u okviru struke i poboljshati zdravstvene zaјednitsu sa visoko obuchenih struchnjaka.

Nasha posveћenost obrazovanja izvrsnosti јe osnovni vrednost koјa vodi univerzitet da trazhi i regrutuјe ne samo izuzetnu sposobnost, veћ i izuzetne studente. Kombinovanjem Ekpanded akademske i struchne obrazovne ponude na kooperativan i intimnom okruzhenju uchenja, Ponse health Stsientses Univerzitet nastavlja da diplomiraјu veoma kompetentne zdravstvenim radnitsima posveћene svoјoј zaјednitsi i proshirenje buduћe potrebe svoјe profesiјe.

Lokacije

Pontse

Address
Ponce Health Sciences University P.O. Box 7004
00732-7004 Pontse, Pontse, Portoriko

Pontse

Address
Ponce Health Sciences University 388 Zona Ind. Reparada 2
00716-2347 Pontse, Pontse, Portoriko