Pročitajte zvanični opis

Рзесзов је растући, живахан град од око 192.000 становника који се налазе у југоисточној Пољској. Универзитет у Рзесзову, који је 15 минута хода од центра града, велики је јавни универзитет са преко 18.000 пуни и ванредних студената, од којих је 2.800 уписано на Медицински факултет.

Медицински факултет Универзитета у Рзесзу Енглисх Дивисион нуди шестогодишњи програм који води до степена Доктор медицине (МД). Медицински факултет Медицинског факултета Студијски програм студија заснован је на стандардном шестогодишњем Европском МД програму који се састоји од 2 године предклиничког предмета и 4 године клиничког предмета и праксе са упутством медицинског факултета на енглеском језику.

Информације о апликацији за 6-годишњи МД програм

Предклиничка и клиничка упутства у анатомији, хистологији и ембриологији се одржавају у новој згради Морфолошке науке која је опремљена модерним анатомским, хистолошким, форензичким и патоморфолошким лабораторијама. Ова модерна зграда је опремљена да прими 250 вјежбаних студената на сваки дан, а класе су подељене у групе од 10 до 15 ученика. Клиничка обука се врши у групама од 5 ученика. Лабораторија за анатомију у јединици за морфолошку науку опремљена је таблама просектора са хируршким освјетљењем , конфокалном микроскопијом, компјутерском томографијом за форензичке медицинске потребе, дигиталним тродимензионалним људским моделима на виртуелном анатомском столу и потпуно опремљеном лабораторијом за микроскопију. Сваки ученик има приступ библиотеци банке података са хистолошким клизачима људских органа.

Студенти су такође упућени на Клиничку провинцијалну болницу бр. 1 и Клиничку провинцијалну болницу бр. 2 (Клиничка провинцијална болница бр. 2 је у близини зграде Морфолошке науке) у Рзесзову иу неколико других локалних болница повезаних са Медицинским факултетом. Преко 6000 медицинских стручњака ради у провинцијалним болницама у Рзесзову.

У прве двије године предклиничке студије, студенти ће полагати курсеве из анатомије, хистологије, ембриологије и цитофизиологије, биокемије, биофизике, медицинске психологије, физиологије, молекуларне биологије, микробиологије са паразитологијом, имунологије, генетике, хигијене и епидемиологије, информационих технологија и биостатистике , Прва помоћ, пацијентка, јавно здравље, медицинска етика, породични лекар и хитна помоћ.

Обавезна летња пракса у обуци у клиничкој болници се често изводи у нашим локалним болницама иу другим европским земљама као што су Италија и Њемачка.

Клинички курсеви који су узети током година 3-6 укључују: патологију, патофизиологију, фармакологију, токсикологију, клиничку генетику, дијагностику слика, дерматологију и венереологију, заразне болести, медицину катастрофе, отоларингологију, болести органа за мастило, унутрашњу болест, педијатрију, унутрашњу болест, хирургију, гинекологију , Лабораторијска дијагностика, неурологија, породична медицина, анестезиологија, хитна медицина, офталмологија, нуклеарна медицина, пулмологија, трансплантологија, психијатрија, ортопедија, неурохирургија, урологија, онкологија, клиничка имунологија и хитна медицина.

Дипломац који стиче звање доктора медицине има прилику да ради у јавним и приватним здравственим установама, истраживачким установама и истраживачким и развојним центрима као и институцијама које се баве савјетовањем и ширењем знања о про-здравственом образовању.

Медицински факултет енглеског одељења прати традицију наше установљене медицинске школе за пољске становнике. Овај програм се нуди квалификованим средњошколцима који су показали изврсност у биолошким и физичким наукама и способни су да подвргну претклиничку и клиничку медицинску обуку на говорном и писменом енглеском језику. Кандидати ће бити евалуирани за пријем на основу њихове академске историје и интервјуа који ће процијенити знање из биологије, хемије, физике и енглеског језика.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

M.D.

University of Rzeszów - 6 Year M.D. Program in English, Faculty of Medicine

Овај програм се нуди квалификованим међународним дипломцима средњег образовања који су демонстрирали изврсност у биолошким и физичким наукама и способни су да подвргну пр ... [+]

Рзесзов је растући, живахан град од око 192.000 становника који се налазе у југоисточној Пољској. Универзитет у Рзесзову, који је 15 минута хода од центра града, велики је јавни универзитет са преко 18.000 пуни и ванредних студената, од којих је 2.800 уписано на Медицински факултет.

Медицински факултет Универзитета у Рзесзу Енглисх Дивисион нуди шестогодишњи програм који води до степена Доктор медицине (МД). Медицински факултет Медицинског факултета Студијски програм студија заснован је на стандардном шестогодишњем Европском МД програму који се састоји од 2 године предклиничког предмета и 4 године клиничког предмета и праксе са упутством медицинског факултета на енглеском језику.... [-]

Пољска Rzeszow
October 2019
Redovne studije
6 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom