Read the Official Description

Академија Група Нови Зеланд је један од Новог Зеланда највише успостављених провајдера образовања приватних нуди широку палету програми учења на нивоу 1-5 на квалификационог оквира Новог Зеланда.

Академија Нови Зеланд нуди хандс-он практичном наставом да вас одвести на следећи корак у својој каријери. Ми смо тренирали студенте од 1987. године и наше искуство је оно што нас чини успешним.

Наши студенти имају користи од наше јаке заједнице и индустрија везе са школама, послодавци, Индустрија и Владине агенције. Један од наших кључних директива се обезбеди су испуњени захтеви локалних радних места.

Као део програма академије, обезбедили смо и изазовне искуства да помогне у изградњи повјерења, требате да задовољи велики изазов: пронаћи и задржати посао. Ваше време код нас ће вас оснажити да преузму иницијативу и да ризикује. Видимо успех дневно, и разумети своју моћ да мотивише.

За наше Међународни студенти, Нудимо Фармацеутски техничар програм - Ниво 5 који је НЗКА одобрен квалификација треба да постане Апотека амбуланта техничар. По завршетку сваког програма учења, студенти Академије биће награђени одговарајуће НЗКА јединица стандарде и националне сертификате, пружајући национално признати сертификат о способности и стандардима постигнутих.

Овде у Академија Нови Зеланд имамо јединствен фокус у свим нашим програмима; да помогне сви наши ученици стичу вредна, квалитетна квалификације и вештине преко узбудљиве и различитим индустријама. Наше вредности су у срцу свега што радимо и ови основни принципи помоћи академија Нови Зеланд бити први избор када студира у нашим понуђених предмета.

"Академија Нови Зеланд дипломирани има знање, стварни свет вештине и професионалне и личне квалитете да направе разлику" - Наш Дипломирани Обећање

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Certificate

Academy New Zealand

Сертификат Нови Зеланд у фармацији (Фармацеутски техничар) - Ниво 5 је НЗКА одобрен квалификација треба да постане Апотека Амбуланта техничар. Наш курс нас учи све неопхо ... [+]

Твоја каријера у фармацеутску индустрију почиње овде

Сертификат Нови Зеланд у фармацији (Фармацеутски техничар) - Ниво 5 је НЗКА одобрен квалификација треба да постане Апотека Амбуланта техничар.

Наш курс нас учи све неопходне техничке вештине и знања фармацеутске да постане Фармацеутски техничар и Академија Нови Зеланд је једна од ретких школа у Новом Зеланду које нуде ову квалификацију у захтев.... [-]

Нови Зеланд Auckland
July 2019
Redovne studije
54 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom