Read the Official Description

Који Карл Ремигиус Медицинска школа тренира професионалце и менаџере који су потребни у индустрији здравствене заштите. На локацијама у Франкфурту на Мајни, Хамбург, Идштајн, Келн и Минхен, имамо нежења- и Мастерс Курсеви пуно радно време и скраћено радно време у. Би и наши дипломци сигурне и даље развије висок ниво здравствене заштите у Немачкој, ми заједно узети социјалну одговорност.

Наша филозофија

Заједно са нашим дипломаца, претпостављамо друштвену одговорност. То је да се обезбеди наш циљ, висок ниво здравствене заштите у Немачкој и развија. За то смо се на Карл Ремигиус Медицинског факултета смислене и ка будућности стручњаци и руководиоци из, који су хитно потребни у индустрији.

Као стратешки образовања партнера за здравствене компаније у питањима управљања људским ресурсима развијеном Карл Ремигиус Медицинска школа иновативни концепти и одговарајућу обуку за медицинске, здравствене економске и терапијске сектору. Ово су резултат сталног дијалога са доносиоцима одлука из водећих индустријских тијела. С обзиром на демографске промене и технолошког напретка, анализирамо потребе растућег тржишта рада у здравству. Резултати су укључени у нашим студијским програмима.

Наши дипломци се припремају за велику практичну оријентацију у студији на изазове тржишта, раде у новим, релевантним стручним областима и преузме важне интерфејса позиције. Професионалци Студенти створи Царл Ремигиус медицинску школу са одговарајућим развојем вештина, основа за њихов следећи корак у каријери. Ви преузму одговорност за управљање, контролу значајних пројеката у области напетости између здравља и економије, или играју важну улогу у управљању променама.

Курсеви Карл Ремигиус Медицинског факултета имају интердисциплинарни и холистички приступ; тако да испуњавају основне захтеве које треба да испуни здравствених радника. Наши инструктори су искусни лекари, долазе из различитих области здравственог сектора и на тај начин подићи свест о различитим приступима и тачке гледишта.

Курсеви и локације

У част родном месту нашег имењака Франкфурт је највећи по броју курсева локација. Више су у градовима Хамбург, Келн и Минхен, као иу Идстеин им Таунус. Тако, ми смо веома добро позиционирани у Немачкој. 18. Март 2016 почиње Карл Ремигиус медицинску школу са седам курсева:

  • Лекар помоћ (дипл, пуним радним временом)
  • Здравље и нега (дипл, двоструки)
  • Здравственог менаџмента здравствених занимања (дипл, скраћено радно време)
  • Медицинска едукација (БА, скраћено радно време)
  • Лидерство и менаџмент у здравству и социјалном раду (МА, парт-тиме) мултидисциплинарна терапија у педијатрији (мр, скраћено радно време)
  • Натуропатхи и Додатна медицина (мр, скраћено радно време)
Programs taught in:
немачки

Ova škola takođe nudi:

BSc

Carl Remigius Medical School

Наравно лекара помоћ (дипл) На је у Немачкој нови, атрактивна алтернатива у медицинску школу. Програм Дипломирани квалификује да остваре делегираних медицинске активности ... [+]

Наравно лекара помоћ (дипл) На је у Немачкој нови, атрактивна алтернатива у медицинску школу. Програм Дипломирани квалификује да остваре делегираних медицинске активности. Тако да су важна карика за професионалце који су укључени у бригу о пацијентима, повећати ефикасност процеса у болницама и дати вредан допринос у контексту осигурања квалитета.

Студије Трајање: 8 семестара Основни: Септембар Степен: Бацхелор оф Сциенце ... [-]
Немачка Frankfurt Munich Hamburg Idstein Cologne  + 2 Više
October 2019
Redovne studije
8 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
Carl Remigius Medical School,
Marienburgstr. 2

Frankfurt, Hesse, 60528 DE
Location address
Carl Remigius Medical School,
Alsterterrasse 1

Hamburg, Hamburg, 20354 DE
Location address
Carl Remigius Medical School,
Limburger Straße 2

Idstein, Hesse, 65510 DE
Location address
Carl Remigius Medical School,
Im MediaPark 4d / 2.OG

Cologne, North Rhine-Westphalia, 50670 DE
Location address
Carl Remigius Medical School,
Charles-de-Gaulle-Str. 2

Munich, Bavaria, 81737 DE