Read the Official Description

Постаните имплантолог са практичним имплантологије курсевима.

Сазнајте у интензивним камповима за обуку, стручно знање од најмодернијих имплант стоматологије. Таке Иоур Цханце терапеутске концепте за имплант лечење своје пацијенте успјешно планирају и реализују.

пракса Пур

Учешће у нашим камповима је учење кроз праксу. Фокус је на практичној обуци је уживо на пацијенте. Они независно имплантиран док су вођени од стране искусног хирурга и подржани.

Надлежност

Немојте чекати! Стави теоријска знања директно у акцију. Кроз практичне стручности и поверења у раду са пацијентима, можете почети одмах након курса.

Уп То Дате

Без обзира који ниво искуства ти у! Сазнајте најновије хируршке методе брже него икада и да неће ни специјалиста имплантологије време.

консултације

Они раде независно у малим тимовима и увек у пратњи искусног хирурга. Да стекну поверење и науче све - од основа на мастер технологији.

Programs taught in:
немачки

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Cézanne Dental

У саопштењу политика консензуса конференције имплантологије, Удружење научних друштава у Немачкој, подвлачи значај оралног имплантологије у савременој стоматологији. ... [+]

7 модула за ваш успех пракси! картон појединачно или у пакету!

У саопштењу политика консензуса конференције имплантологије, Удружење научних друштава у Немачкој, подвлачи значај оралног имплантологије у савременој стоматологији. 1 милион број лечење зуба импланта се повећава сваке године у Немачкој за 10-15%, само у 2012. години били су: Ево, тренд је јасан уметнуте имплантати у Немачкој; све више и више пацијената се информисати о овом методу и позивају на одговарајући третман за функционалних и естетских разлога. Све већа свест становништва прати овај тренд и ојачао га.... [-]

Немачка Berlin
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Kurfürstendamm 119
10711 Berlin, Berlin, Немачка
Telefon
undefined