Read the Official Description

Мелака Манипал Медицал Цоллеге (МММЦ) је реномирана приватна здравствена установа са жигом академске изврсности и завидним искуством у пружању квалитетне медицинске едукације. Медицински и стоматолошки програми у МММЦ-у спроводе се у сарадњи са цењеним Универзитетом Манипал, Индија (раније познатом као Манипал Академија високог образовања) основан у јулу 1993. године, када је њеним стручним колеџима додељен универзитетски статус, чиме је постао први институт у приватном сектор треба признати универзитетом од стране индијске владе.

МММЦ је посвећен пружању наставног плана који нуди разноврсне могућности за учење. Студенти развијају широк спектар знања, вјештина и ставова неопходних за практицирање медицине. Добро планирани и високо ефикасни наставни планови које предају чланови факултета, наглашавају корелацију између основне науке и обуке клиничке науке. На МММЦ-у, посвећеност изврсности је она која је инспирисана животом и темперирана етичким услугама нацији и човјечанству.

МММЦ је најпожељнија институција у којој ученици стекну најбоље од оба света у медицинском образовању и здравственој реализацији кроз:

 • Одлично техничко и стручно образовање
 • Квалификовани, искусни и посвећени факултет и особље
 • Време проведено у Индији дајући студенту снажну изложеност основним наукама и морбидитетима везаним за социо-економски статус и културне праксе друге државе
 • Живећи у мултидисциплинарном универзитетском кампусу у Манипалу, и дајући студенту јединствено искуство међу културама и изградњу самопоуздања и независности
 • Постати дио цењеног образовног система са међународном репутацијом и светским алумни
 • Клиничка фаза која се спроводи у владиним болницама у Малезији, где студенти раде са пацијентима и особљем различитог етничког порекла слично својим. Ово омогућава ефикасну комуникацију и допуњавање и беспрекорно спајање у малезијски систем за испоруку здравља.
 • МББС и БДС степен признат од стране Малезијског медицинског савета, СЗО и ИМЕД-а
 • Припрема студената за глобално такмичење.
 • Квалитетно и приступачно образовање
 • Модерни, намјенски академски објекти и добро опремљени ресурсни центар
 • Намењено је изградити десетак спратова зграда за стамбени програм БДС стоматолошке клинике и других објеката.
 • Добра настава и учење
 • Широк спектар рекреативних објеката
 • Студент-центриран учење
 • Добар хостел смештај
 • Динамичко академско искуство

Доносимо најбоље од оба света!

Ово је једини разлог што смо другачији од других.

Предклиничка обука на Универзитету Манипал (наш Манипал Цампус) ће осигурати да наш студент добије БЕСТ теоријски део Медицинске (МББС) и Дентал (БДС) едукације. Ово одлично теоријско знање ће се показати врло корисним када се врате у Мелака Цампус за следећу фазу њиховог тренинга. Ниједно друго место на земљи не може понудити бољи објекат за стицање знања о хуманој анатомији, физиологији, биокемији, фармакологији, патологији, микробиологији и форензичкој медицини и клиничким вештинама као што је Манипал Университи.

"Брже је схватити вештину (практично), ако знате зашто то радите (теорија)"

Клиничка обука у Мелака Цампусу, с друге стране, опремиће нашем студенту савремену клиничку вештину која је неопходна да постану најбољи лекар или зубар. Студенти ће по ротацији научити све дисциплине у медицини и стоматологији. Наши МББС студенти били су упућени у локалну (малезијску) државну болницу за обуку, док ће наш студент БДС-а студирати у нашој сопственој Стоматолошкој клиници (у кампусу) како би побољшали своје вештине.

"Фокусирали смо се на стварање најбољег доктора и зубара!

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

Melaka-Manipal Medical College

Петогодишњи програм Бацхелор оф Дентал Сургери (БДС) спроводи се у Манипал цампусу, Индији за И фазу и Мелака цампус, Малезија за фазу ИИ. Напор је прави одраз Манипалов ... [+]

Увод у БДС програм

Петогодишњи програм Бацхелор оф Дентал Сургери (БДС) спроводи се у Манипал цампусу, Индији за И фазу и Мелака цампус, Малезија за фазу ИИ. Напор је прави одраз Манипалове визије у неговању студената са високим личностима и јачању образовања базиране на вриједностима Манипала.

Разумевање важности повезивања културе, знања, хуманитарних активности и професионализма, програм БДС је намењен студентима да имају користи од обе земље да стимулишу изврсност у академским и здравственим установама.... [-]

Малезија Malacca
October 2019
Redovne studije
5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Melaka-Manipal Medical College

Фаза И (Манипал Цампус, Индија) 2.5 година предклиничких студија ... [+]

Преглед Фаза И

Листа Одељења у фази И (Манипал Цампус)

Одељење за анатомију

Одељење за анатомију је највеће одељење у установи и фокусира се на пружање добре околине за учење за студенте медицине медицине.

Одељење за биохемију

Одељење за биохемију има велики допринос у преношењу образовања у биокемију и помаже у процени фактора ризика за развој мултифакторских болести као што су дијабетес мелитус или инфаркт миокарда.... [-]

Малезија Malacca
April 2019
Redovne studije
5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Jalan Batu Hampar, Bukit Baru, 75150 Melaka
Malacca, Malacca, Малезија