Read the Official Description

Фармацеутски факултет

Факултет за фармацију је широко признат у области фармацеутске науке због њихове одличне наставе, истраживања и привредне активности, како у Мађарској и иностранству. У института Фармацеутског факултета великог истраживања стазе. Студенти који заврше студије овде су прижељкују и високо квалификованих стручњака.

Данас Универзитет Земелвајс се односи на два курсева страних језика немачком и енглеском језику, као јединствен у свету. Диплома стицалац на мађарском, енглеском и немачком програма имају могућност да могу да упражњавају своју професију у земљама ЕУ и под одређеним условима изван Европе.

Програм се користи за обуку фармацији имају научна и медицинска знања на високом нивоу високо обучених професионалаца. Стиче основна знања о фармацеутској производњи лекова, контроле наркотика, логистике дроге, информације медицину (продаје и консалтинг), и учешће у биолошком и хемијском истраживања, трговина дрогом и у пословању здравствених власти. Обука их припрема за нове задатке у далекој будућности фармације.

Због високо квалификовано наставно особље, Земелвајс Универзитет и Фармацеутски факултет корист. Ово је довело до највећом стопом академског особља на Факултету за фармацију.

На Факултету за фармацију значајног научног истраживања се спроводи на свим области фармације. Ови задаци управљају шест института факултета према сопственом специјалитет. ово је подржано од стране блиској сарадњи са мађарским фармацеутским компанијама, академских истраживачких група и других истраживачких група домаћих и страних универзитета. Истраживање портфолио Факултета бави пројектовање, синтезу и изолацију потенцијалних молекула лекова као и њихову структуру идентификације и структурну анализу су истражени. Фармаколошки ин витро и ин виво методе су подједнако важни. Постоје и други фактори, као што су:

  • Фармакокинетика и метаболизам,
  • безбедност истраге наркотика,
  • Дозни облици планирање и формулација
  • Истраживање у циљу развоја новог терапијског односа
  • и методолошки студије, чији је циљ да мери ефективност терапијама и побољшати.

Факултет је направио значајно искуство у области претраживања и развоја органске и синтетичке резултат ефекта значи, као и њихову интеракцију са биомолекула. Развој таквих лекова доводи до лични процес лечења је подржан. Овај резултат се добија од људског генома и наступао са неинвазивним методама. (Ово се зове персонализоване медицине) С обзиром на међународном мишљењу за запослене у истраживању на факултету, атрактивна имовина се овде нуди у одличним домаћим и страним конзорцијума организација. Истраживање је такође погоршати конкурентност и промовише контакте сарадње.

Фармацеутска Обука на Семмелвеис Универзитета у Будимпешти осврће на историју неколико векова.

Programs taught in:
немачки

Ova škola takođe nudi:

Master

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

курсеви страних језика се нуде на Факултету за фармацију на Семмелвеис Универзитета у Будимпешти од 1989. године Од септембра 2011. године, уведен је програм студија нема ... [+]

Њемачког говорног подручја пхармаци степен на Семмелвеис Универзитета у Будимпешти

na Фармацеутски факултет у Семмелвеис Универзитета у Будимпешти курсеви страних језика се нуде од 1989. године Од септембра 2011. године, уведен је програм студија немачком језику. се учи у складу са међународним стандардима и диплома призната широм Европе. Немачки консалтинг прилика је доступна немачким студентима у сваком тренутку. Студија претпоставља општу универзитет.... [-]

Мађарска Budapest
Otvoren upis
Redovne studije
10 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Welcome to Semmelweis University!

Semmelweis University Faculty of Pharmacy
Address
H-1085 Budapest, Üllői út 26. (Erdgeschoss 15.)
Budapest, Мађарска
Vebsajt
Telefon
+3614591481